• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

Frida Hallqvist: “Husk ikke at blive for sund”

“Jeg elsker sundhed og træning, men jeg elsker også champagne, at være sent oppe og spise en burger med pomfritter dagen efter” fortæller Frida Hallqvist, som er Puori-ambassadør, personlig træner og driver et stort online træningsunivers. Hun er nemlig meget bevidst om, at der skal være balance i hendes ellers sunde livsstil – og det har vi har taget en snak med hende om i dette interview.

For Frida Hallqvist handler sundhed i høj grad om at få indarbejdet nogle gode vaner, der gør, at ting som træning og kosttilskud bliver nemmere at overskue i hverdagen.  

En vigtig grundsten  

“Sundhed er for mig den vigtigste grundsten i et velfungerende liv. For når du føler dig sund, har du mere overskud til at leve livet” fortæller Frida.  

Frida elsker helheden af sundhed, og hun elsker at træne og ikke mindst kombinere forskellige træningsformer. Men det allervigtigste for hende er, at der er balance i det.  

“Jeg lytter meget til min krop, og hvad mit behov er lige her og nu” slår hun fast.

“For mig er træning en livsstil og altid noget, jeg glæder mig til. Jeg passer på med ikke at overtræne og skruer op og ned i tempo og intensitet, men stopper aldrig og træner altid flere gange om ugen”.  

For Frida er det dog også vigtigt at huske på ikke at blive for sund, og at det er ok at spise og drikke lidt lækkert en gang imellem – fx er champagne, burger og pomfritter nogle af de ting, hun selv kan finde på at forkæle sig selv med.  

“Nyd det og gør det med god samvittighed, for det er det, som giver balancen” forklarer hun.  ​​​​​​​

“Lær at lytte til din krop, og hvad den har brug for” fortsætter hun. “Så længe dit minimumsniveau af sundhed er højt, er der plads til det hele”.  

4 nemme tips til en sundere hverdag

Vi guider

4 nemme tips til en sundere hverdag

Ekstra sundhed i hverdagen behøver ikke at være tidskrævende, besværligt eller ubehageligt; vi giver dig 4 nemme måder at få mere af det på.

Læs også

Sundhed i fokus

For Frida er en sund rutine altså lidt af hvert. Det er både at få prioriteret sin træning – det kan fx være en hurtig løbetur, inden man smider sig på langs i sofaen om aftenen, eller inden børnene vågner – og samtidig at sikre en balance i sundheden.  

Hun indrømmer dog, at det til tider kan være svært at holde motivationen oppe og faktisk bare få det gjort.

“Man skal huske, at træningen ikke skal være noget, som man vælger til eller fra. Træningen skal altid være der – også når tiden er knap” fortæller hun.  

Frida er derfor kæmpefan af hurtige træningssessioner på stuegulvet og sunde, nemme løsninger i køkkenet, især de dage, hvor planlægningen ikke helt går, som hun håbede på.  

En af de måder, hvorpå Frida sørger for at have sundheden i fokus, selv når børnene er syge, vejret er dårligt, eller når hun bare har travlt, er ved at tage kosttilskud som en del af sin daglige rutine.

“Jeg kan personligt virkelig mærke en forskel, siden jeg startede med at tage Puoris kosttilskud for flere år siden” fortæller hun. “Jeg er vild med, at deres produkter er af så høj kvalitet, og at jeg ved, hvad jeg får.”

Her refererer Frida til, at Puori faktisk tredjepartstester alle deres produktbatches i samarbejde med Clean Label Project og gør testresultaterne tilgængelige for forbrugeren, så det er nemt at tjekke, hvad produkterne rent faktisk indeholder. Det er selvfølgelig individuelt, om man kan mærke en forskel ved brug af kosttilskud, og kosttilskud kan naturligvis aldrig erstatte en sund og varieret kost.  

Faste rutiner skaber sunde vaner

Mange oplever, at det kan være svært at huske sit kosttilskud i dagligdagen, men til det har Frida et godt råd:  

“Lav en fast rutine, så du hver dag ved, hvornår du skal tage dine kosttilskud, og sæt produkterne er sted, hvor du kan se dem”.  

Hun fortæller også, at det er et godt trick at gemme dem i den mad, du alligevel ville spise, for på den måde bliver det ikke en kedelig pligt.

“Du kan lave både pandekager og smoothies med proteinpulver, og du kan fx blande kollagenpulver i din kaffe” siger hun og fortsætter:

“Yoghurt med granola er godt at gemme Puori B12 Berry Booster i – og yoghurt med granola smager jo vidunderligt!”

Frida har selv skabt en fast rutine med Puoris kosttilskud hver dag, hvor hun tager forskellige kosttilskud på forskellige tidspunkter.

“Jeg starter hver dag med den flydende fiskeolie Puori Omega 3, og i løbet af dagen laver jeg en smoothie med Puori Vitamin B12 Berry Booster” fortæller hun og fortsætter:  

“Om eftermiddagen kombinerer jeg Puori Vitamin C3 med CP1 Kollagenpulver og tager en SB3 Stick med mælkesyrebakterier”.  

Dagen sluttes af med en kombination af Puori D3 med D-vitamin, Puori M3 med magnesium og zink samt Puori O3 Omega 3 fiskeolie.

Fridas favorit

“Mit favorittilskud er Synbiotics SB3, som er min lille “eftermiddagstreat” hver dag. Jeg synes simpelthen, at det smager så godt!” udbryder Frida, da vi spurgte hende ind til hendes Puori-favorit.

SB3 er Puoris tilskud af mælkesyrebakterier i form af små sticks, der hver især indeholder minimum 13 milliarder levende mælkesyrebakterier fra bakteriestammerne BB-12 og PCC.


SB3 indeholder desuden C-vitamin og kostfibre. Vitamin C beskytter dine celler mod oxidativt stress samt bidrager til immunsystemets normale funktion.  

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Puori tredjepartstester alle deres produktbatches

Bag om brandet

Puori tredjepartstester alle deres produktbatches

Af Anja Mille Blum

Når du vælger kosttilskud fra Puori, kan du tjekke, hvad du får. En af deres kerneværdier er nemlig gennemsigtighed - og derfor er de nu i gang med at sætte en QR-kode på alle deres produkter, så du kan se, hvad deres produkter indeholder. Er du nysgerrig på, hvordan det fungerer? Så læs med, når vi gør dig klogere her i artiklen.

Læs Mere
Puori x Green Kitchen Stories: Vegansk kosttilskud

Nyhed

Puori x Green Kitchen Stories: Vegansk kosttilskud

Af Anja Mille Blum

Her på redaktionen er vi ellevilde over det nye samarbejde mellem Puori og Green Kitchen Stories! Her er der nemlig virkelig tale om et collab, der bare giver mening. David og Luise fra Green Kitchen Stories har en årelang viden inden for vegetarisk livsstil og kombineret med Puoris vision om at skabe højkvalitets kosttilskud, ja, så er jeg altså solgt. Så læs med, når vi gør dig klogere på samarbejdet og de tre nye, veganske produkter.

Læs Mere
 7 tips til sunde tarme

Vi guider

7 tips til sunde tarme

Af Trine Brøndsted

Vores tarmsystem og de cirka 50 billioner bakterier, der bor i tarmene, har for relativt nylig vist sig også at have betydning for vores immunforsvar og helbred. Sunde tarme har for eksempel en positiv indflydelse på vores hjerne, vægt, energi og humør. Her får du tips til at få dine tarme i topform.

Læs Mere
Kære, skønne kvinde i din bedste alder

Vi guider

Kære, skønne kvinde i din bedste alder

Af Rikke Derby Stistrup

Uanset hvilket årti, du er fra, er der helt sikkert mange fornøjelser ved din alder og ikke mindst flere færdigheder, familierelationer og fysiske fordele, du ikke vil være foruden. Men helt naturligt er der måske også, rent kropsligt, en ting eller to, som du gerne vil ændre, blive fri for eller imødekomme. I dagens indlæg sætter fysioterapeut, Rikke, fokus på kvindekroppen – og hvordan den ændrer sig med alderen.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage