• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Vi guider

Sensitiv balance - til sensitiv hud

Få mere at vide om produkterne i ACOs Sensitive Balance-serie, der er specielt fremstillet til sensitiv hud.

Huden er kroppens største organ og udsættes dagligt for indre og ydre påvirkninger såsom temperaturforskelle, frie radikaler og stress. Disse påvirkninger kan medføre, at huden havner i en ubalance, som gør, at den bliver sensitiv. Denne tilstand viser sig blandt andet ved, at huden bliver rødmosset, tør og kløende.

Alle produkter i ACOs sortiment indeholder ingredienser, der er nøje udvalgt til at styrke huden, og med 80 års ekspertise har ACO udviklet Sensitive Balance-serien, der er specielt tilpasset sensitiv hud. Alle produkter i serien indeholder prebiotika, der forbedrer hudens naturlige balance, hyaluronsyre, der virker i dybden og giver langvarig fugt og panthenol, der lindrer og styrker hudbarrieren. For ACO er hver ingrediens nøje udvalgt og nøje fravalgt. Derfor indeholder ingen af de fire produkter parfume, farvestof og alkohol, der ellers kan udtørre og irritere huden.

Sådan bruger du produkterne

Rensning

ACO Sensitive Micellar Gel er en skånsom og kølende gel, der effektivt renser ansigt, øjne og læber, mens huden fugtes og lindres.


Gelen kan bruges uden vand, hvor du tørrer det overskydende af, eller du kan vaske den af med vand. Sensitive Micellar Gel anvendes morgen og aften.

ACO Sensitive Balance Micellar Cleansing Gel 200 ml
79,95
Førpris 99,95
Optjen 8 point

Øjenområdet

ACO Sensitive Eye Cream er en let og mild øjencreme til det sensitive øjenområde.


Øjencremen er beriget med allantoin, der modvirker irritation og virker beroligende.

ACO Sensitive Balance Eye Cream 15 ml
119,95
Førpris 149,95
Optjen 12 point

Fugt

I serien findes der to ansigtscremer, som anvendes morgen og aften. Konsistensen varierer en smule, men effekten er den samme - blød, sund og smidig hud! ACO Sensitive Face Fluid er en lettere creme til normal til kombineret hud, der har tendens til at hælde til den mere sensitive side. Ud over hyaluronsyre, panthenol og prebiotika indeholder cremen også E-vitamin, der plejer og beskytter huden. Cremen tilstopper ikke porerne og reducerer rødme samt irritation


ACO Sensitive Face Cream er en mild, nærende og beroligende ansigtscreme med en rig tekstur, der passer til meget tør og sensitiv hud. Deruover er cremen også ideel at bruge i vintermånederne, når klimaet er koldere, og huden har brug for ekstra effektiv næring. Udover de aktive ingredienser i Sensitive Face Fluid, indeholder Sensitive Face Cream også Nordic Canola Oil, som tilfører huden næring og fugt i dybden.

ACO Sensitive Balance Face Cream 50 ml
119,95
Førpris 149,95
Optjen 12 point

Relaterede produkter

ACO Special Care Dry Scalp Moisturizing Shampoo 200 ml
79,95
Førpris 99,95
Optjen 8 point
ACO Special Care Deo Extra Sensitive 50 ml
47,95
Førpris 59,95
Optjen 5 point
ACO Spotless Cover Stick 3,5 g
55,95
Førpris 69,95
Optjen 6 point
ACO Caring Shower Oil 400 ml
103,95
Førpris 129,95
Optjen 11 point
ACO Sun Lotion SPF 20 200 ml
127,95
Førpris 159,95
Optjen 13 point

Relaterede artikler

Allergivenlig hudpleje til sensitiv hud

Vi guider

Allergivenlig hudpleje til sensitiv hud

Står du og mangler mild hudpleje til sensitiv hud, så skal du så meget læse med her! For Matas har lavet de fineste, superskånsomme hudplejeprodukter til lige præcis sensitiv hud. Faktisk er der kommet tre helt nye serier, som kan noget for forskelligt, men i dag vil jeg gerne have fokus på sart og sensitiv hud. Jeg kommer tilbage til de to andre nye serier på et andet tidspunkt.

Læs Mere
7 danske hudplejebrands med én fællesnævner

Vi guider

7 danske hudplejebrands med én fællesnævner

Af Michelle Weis

Her på Stories redaktionen er vi vilde med danske hudplejebrands, og det er der mange gode grunde til. Én af grundene er, at danskhed, som oftest, er lig med høj kvalitet samt naturlige ingredienser, og netop disse er nøgleord for de syv danske brands, som vi giver spotlight til i dagens indlæg: Raunsborg, NatureCell, Matas Natur, Tromborg, Rudolph Care, RAZspa og MIILD.

Læs Mere
Sådan mestrer du din renserutine

Vi guider

Sådan mestrer du din renserutine

Af Cathrine Park

Hver eneste morgen og hver eneste aften bør du rense din hud. Og vand er ikke nok. Heldigvis tager det kun et par minutter, og her kan du læse, hvorfor den tid er så godt givet ud, og hvilket renseprodukt du bør bruge til netop din hudtype.

Læs Mere
Redaktionen tester: bedste serum

Vi guider

Redaktionen tester: bedste serum

Af Isabel Marschall Thostrup

Har du overvejet at tilføje et serum til din hudplejerutine? Så se med her. Vi har testet de bedste sera på forskellige hudtyper, så du kan finde det, der passer til netop din hudtype og pengepung – og som virker!

Læs Mere