Nyhed
Vi afslører: 5 skønne nyheder til efteråret!
Findes der noget bedre end beauty-nyheder? Nej vel? Og lige nu banker der masser af spændende nyheder på døren, perfekte at tage med ind i efteråret. Vi har samlet fem af de rigtig spændende af dem her, som du kan optimere din beauty-rutine med i de kølige måneder.

I denne artikel dykker vi ned i fire spændende nyheder hos Matas, som du kan optimere din skønheds-rutine med. Vi kan i hvert fald ikke vente med at få fingrene i dem!

Få lange, fyldige vipper

Sukker du efter lange, fyldige og smukke vipper? Så er du ikke alene, det gør vi også. Heldigvis er der godt nyt, for Lash Food har netop lanceret deres Phyto-Medic Eyelash Enhancing Serum, som på bare fire uger gør vipperne fyldigere, mørkere og tættere. Det unikke ved dette serum er, at det er verdens første ECOCERT-certificerede øjenvippeserum, som indeholder naturlige ingredienser.

Du bruger den ved at påføre serummet på rene, tørre øjne uden makeup. Stryg penslen langs den øvre vippekant, på samme måde som lagde du eyeliner. Lad produktet sidde lidt og trænge ind, før du påfører resten af din hudplejerutine.

Ønsker du ekstra fylde til brynene? Så prøv Lash Grow Browfood Phyto-Medic Eyebrow Enhacing Serum, som øger brynenes vækst og gør dem tykkere og tættere.Vi tester vippeserum

Vi guider

Vi tester vippeserum

Drømmer du om lange, smukke øjenvipper – og har du overvejet at investere i et vippeserum? Så se med her, hvor vi tester forskellige sera og finder det bedste vippeserum. Vi kan allerede nu afsløre, at vi er imponerede over effekten af vidunder-produktet til vipperne, der får dem til at vokse i længde og tykkelse.

Læs også

Perfekt glød og dækning til hverdagen

IT Cosmetics er kendt for at skabe effektiv og naturlig makeup, som får det bedste ud af dit look. Nu er de på hylderne med en skøn nyhed, som virkelig tilfører huden masser af lækker fugt og glød.

IT Cosmetics Nude Glow Foundation har en let til medium dækkeevne, og efterlader huden med en glødende og ensartet finish. Udover at den gør hudtonen mere jævn, så indeholder den også masser af plejende ingredienser, som virkelig nærer huden i dybden. Den indeholder blandt andet niacinamid, hyaluronsyre og ekstrakt af grøn te, som giver huden 24 timers fugt og glød. Perfekt til en hverdag på farten, hvor huden bare skal spille, uden man skal tænke for meget over det.Gør dig klar til at stråle!

Tag sommerens glød med dig ind i efteråret med WASO Glow-On-Shot. Det er et serum, der består af 98% naturlige ingredienser og er beriget med japansk Yuzu og C-vitamin, som virkelig giver huden et fugtboost, så den fremstår glødende og strålende. Hvis du døjer med pigmentpletter, er det det perfekte serum til dig, da den arbejder med at mindske ujævnheder i huden og generelt give en mere ensformet og glat hudtone.

Følg op med WASO Eye Awakening Essence, som er pakket med gode ingredienser som Yuzu og C-vitamin samt forfriskende mentol, der virkelig vækker de trætte øjne om morgenen. Den er perfekt til dig, der døjer med mørke rande og hævede øjenomgivelser, og kan bruges både morgen og aften. Du vil opleve at få  mere strålende og lyse øjenomgivelser allerede fra første påførsel.  

Det er det perfekte makkerpar at gå ind i efteråret med, så du kan bevare sommerens glød og udstråling!Få et naturligt ’no makeup’-look med Shiseido

Vi guider

Få et naturligt ’no makeup’-look med Shiseido

Du kender det sikkert. Nogle dage vil man bare gerne have det der cool, casual no makeup-look, hvor man ser lækker ud uden at have gjort den helt store indsats. Eller, det har man måske - men det behøver andre jo ikke vide! Men nu er det blevet nemmere at få det her effortless look med Shiseidos Synchro Skin Self Refreshing Teint, som er en let foundation med en naturlig finish. Læs med her, så guider vi dig til, hvordan du får en perfekt hud til dit no-makeup look med Shiseidos produkter.

Læs også

Din nye duft til efteråret

Sidst men ikke mindst skal vi runde en velduftende nyhed fra Lancôme. Den nye Idôle Nectar er nemlig den perfekte duft til efterårets mange nye minder.

Den har en ren og klar duft af blomster, samt topnoter af pære, pæon og magnolia og et sødmefuldt blomsterhjerte af rosesoufflé. Til slut en bund af varme karamelnoter, som giver en intens varme til duften, som går godt i spænd med de blomstrede noter.

Flakonen er superchick og meget smal, hvilket gør den supernem at have med i tasken on the go, så du altid kan freshe up, når du har brug for det.  Matas Salt Water Gel

Vores egne Matas Striberne er på banen med en brandvarm nyhed, som forlænger det cool og casual beachlook til håret helt ind i de kolde måneder.

Med Stribernes nye Salt Water Gel får du en parfumefri gel, som let som ingenting giver dig mere fylde, volumen og tekstur. Den indeholder samtidig provitamin B5, som plejer og fugter håret, så du undgår den her tørre fornemmelse, et salty beach look nogle gange kan give.

Påfør lidt gel i det håndklædetørre hår, og lad det enten lufttørre eller føn håret. For ekstra volumen, kram gelen op i håret med hænderne – det er med til at fremhæve fald og eventuelle krøller. Og voilà – dit hår ser nu ud som om, at du har tilbragt en dejlig dag på stranden.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

4 produkter, der kan optimere din beauty-rutine!

Nyhed

4 produkter, der kan optimere din beauty-rutine!

Af Ida Hinchely Kyhn

Det vælter ind med skønne nyheder til din sommer her hos Matas, og i denne artikel har vi samlet fire af dem, som i den grad kan tage din beauty-rutine til nye højder! Læs med, og lad dig inspirere til, hvordan du kan optimere dine skønhedsvaner.

Læs Mere
Redaktionen tester: Japansk makeup fra Shiseido

Vi guider

Redaktionen tester: Japansk makeup fra Shiseido

Af Amalie Schiller

Kender du det japanske vidunder brand Shiseido og makeupprodukterne iblandt? Shiseido er særligt kendt for faglig dygtighed og kvalitet - herunder makeupprodukterne. I indslaget her har jeg testet et udvalg af de skønne makeupprodukter fra det populære brand - og jeg er vild med dem!

Læs Mere
Vi tester vippeserum

Vi guider

Vi tester vippeserum

Drømmer du om lange, smukke øjenvipper – og har du overvejet at investere i et vippeserum? Så se med her, hvor vi tester forskellige sera og finder det bedste vippeserum. Vi kan allerede nu afsløre, at vi er imponerede over effekten af vidunder-produktet til vipperne, der får dem til at vokse i længde og tykkelse.

Læs Mere
Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Hvilke dufte er de bedst sælgende og mest populære til kvinder? Det afslører jeg i artiklen her, hvor jeg har undersøgt, hvilke dufte der er blandt de mest solgte på matas.dk. Let's start!

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.