Menu
Nyhed

Flower Fresh – ny, skøn duft fra CLEAN

CLEAN har i årevis sat standarden for verdensklasse-dufte og inviteret os ind en fortryllende verden af simple, rene dufte baseret på de enkle glæder i livet. Nu kan du opleve det nyeste skud på stammen: CLEAN Flower Fresh.

Tænk lette briser, solens varme og duften af friske, vilde blomster. Lyder det godt? Så er den nye CLEAN Flower Fresh helt sikkert noget for dig! 

Om CLEAN Flower Fresh

Flower Fresh er inspireret af den simple glæde, hvor du nyder solens varme, mens du er omringet af vilde blomster, der danser i vinden. Varme solstråler kærtegner blidt din hud, og fjerbløde blomsterblade svæver forsigtigt i luften. Mærk glæden ved de uendelige muligheder i dette bekymringsfrie øjeblik.

Duftnoterne

Flower Fresh åbner med skønne noter af sprudlende Bergamotte, Citronskal, Fresh Air Akkord, der blidt forvandles til et blomstret hjerte af Åkande, Gardenia og Jasmin. Vedvarende noter af Hvid Rav, Moskus og Cashmere-træ giver en følelse af ro og velvære.

​​​​​​​

Med grøn fabriksproduktion og øko-bevidst emballage er CLEAN med til at sikre en sund jordklode til fremtidens generationer. Du kan med ro i sindet være sikker på, at CLEAN foretager simple, troværdige og bevidste valg.


Det er CLEANs løfte.

Relaterede artikler

Den originale CLEAN duft er blevet nyfortolket

Nyhed

Den originale CLEAN duft er blevet nyfortolket

CLEANs originale duft, der blev lanceret i 2003, banede vejen for ’nem-at-bære’, ’lige-trådt-ud-af-badet’-duft. 15 år senere har CLEAN skabt en frisk nyfortolkning af CLEAN The Original.

Læs Mere
Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Vi guider

Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Af Amalie Schiller

De 12 stjernetegn har forskellige karaktertræk, som alle siger noget om dem, der er født i de måneder. Derfor er der naturligvis også en duft, der passer til hvert et stjernetegn. Måske går du meget op i stjernernes placering – og hvis ikke, så læs med for sjov! Vi har fundet den parfume, der passer perfekt til nøjagtigt dit stjernetegn.

Læs Mere
Parfumeguide: 11 dufte med friske citrusnoter

Vi guider

Parfumeguide: 11 dufte med friske citrusnoter

Af Amalie Schiller

Hvis der er noget, der minder mig en god ferie sydpå, eller fører mit sind tilbage til de hyggelige sommerstunder herhjemme, må det næsten være en frisk parfume med masser af citrusnoter. I dette lille skriv har jeg derfor samlet 11 af de bedste dufte, der beriget med noter af citrus. Let’s go!

Læs Mere
Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Vi guider

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Af Matas

En duft er ikke bare en duft. Den signaler personlighed og kan have indflydelse på, hvordan andre opfatter dig. Men hvad er egentlig forskellen på eau de parfum, eau de toilette og eau fraiche? Få den ultimative parfumeguide lige her, og få vores bud på must-have dufte.

Læs Mere