• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Vi guider

Ny, velsmagende serie af kosttilskud fra Livol

Ultimate You by Livol er en serie af kosttilskud, der er skabt særligt til dig, der ønsker at få det bedste ud af livet. Og når vejen derhen kan være en nydelse, hvorfor så ikke vælge den? For det er rent win win, at du kan supplere kosten med vitaminer og samtidig få masser af god smag.

Når dine ekstra vitaminer og mineralersmager godt, kan du være sikker på at huske at tage det daglige tilskud – og når du vælger Ultimate You by Livol er smagen så god, at du hver dag glæder dig til vitamintid. Gummies-bøtterne er lavet i 100% genanvendt plast og ser godt ud på køkkenbordet, så der er ingen grund til at gemme dem væk i skabe, hvor du glemmer dem.


Ultimate You by Livol er en serie af kosttilskud, der kommer som velsmagende, stjerneformede gummies og brusetabletter, og får dig til at Shine bright like a diamond!

Ultimate you Collagen gummies

Støt din hud indefra. Med Livol Collagen – Pure Skin får du gummies med collagen og biotin. Biotin støtter din hud indefra, da biotin hjælper til at bevare en normal hud.


Samtidig får du også en pragtfuld smag af papaya, der gør det let at få det daglige tilskud af collagen, også når du er på farten. Anbefalet daglig dosis 2-3 gummies til voksne fra 18 år – nok til 20 dage. Naturlig farve og aroma.

Ultimate you Hair & Nail gummies

Støt dit hår og negle indefra. Med Livol Hair & Nails – Inner Beauty får du et tilskud af vitaminer, som kroppen bruger til at støtte dit hår og dine negle. Selen bidrager til at vedligeholde normalt hår og negle. Biotin bidrager til normalt hår.


De velsmagende gummies med naturlig farve og aroma smager så vidunderligt af modne skovbær, at du vil glæde dig til vitamingummy-tid hver dag. Anbefalet daglig dosis 2 gummies til voksne fra 18 år – nok til 30 dage. Naturlig farve og aroma.

Ultimate you Immune support

Vær god mod dit immunsystem. Immunsystemet kan af og til have godt af en hjælpende hånd. Livol Immune Support er et kosttilskud med en udvalgt sammensætning af vitamin C og D samt zink, der alle bidrager til immunforsvarets normale funktion, og samtidig smager de dejligt af ananas og er lige til at hapse, når det passer ind i din dag.


Anbefalet daglig dosis 2 gummies til voksne fra 18 år – nok til 30 dage. Naturlig farve og aroma.

Ultimate you Multi rasberry gummies

Få dit daglige vitamintilskud. Livol Multivitamin som lækre gummies med smag af hindbær er til dig, der gerne vil gøre det let at få dit daglige kosttilskud.


Når du tager dine daglige kosttilskud som velsmagende gummies, glæder du dig hver dag til vitamingummytid, og på den måde kan du være sikker på at huske at tage dit tilskud. Anbefalet daglig dosis 1 gummy til voksne fra 18 år – nok til 60 dage. Naturlig farve.

So Fresh brusetabletter

Forfriskende brusetabletter. Støt op om dit immunsystem og bidrag til at mindske træthed og udmattelse med Livol So Fresh brusetabletter. De indeholder vitamin C, der hjælper immunsystemets normale funktion, samt bidrager til at mindske træthed og udmattelse.


Tabletterne har en uimodståelig frisk smag af citron. De opløses i et glas vand, så du samtidig bidrager til at øge dit væskeindtag. Anbefalet daglig dosis 1 tablet opløst i ca. 200 ml vand til voksne fra 18 år – nok til 20 dage. Naturlig aroma.

Gummies på farten

Få opfyldt dine unikke behov, akkurat når det passer dig. Tag dine gummies med i tasken, hvis du er typen, der har travlt om morgenen, og gør det til en rutine fx at spise dine gummies i toget på vej til studiet eller opløs de forfriskende brusetabletter i et glas vand til frokost med kollegaerne.


Ultimate You by Livol er lækre, stjerneformede gummies til dig, der gerne vil gøre det let og lækkert at få det daglige kosttilskud.

Relaterede artikler

Livol brusetabletter: En velsmagende oplevelse

Nyhed

Livol brusetabletter: En velsmagende oplevelse

Vi ved, hvor vigtigt det er at spise sundt og varieret, så vi kan få alle de vigtige vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for. Men hvis du ikke opfylder de officielle kostråd eller har et øget behov for vitaminer og mineraler, kan det være en god idé at supplere kosten med et tilskud – Med Livol Brusetabletter er det både nemt og lækkert at få de daglige tilskud!

Læs mere
Fire favorittilskud fra danske Livol

Vi guider

Fire favorittilskud fra danske Livol

Af Ida Hinchely Kyhn

Vi får de daglige vitaminer og mineraler, vores krop skal bruge, gennem den kost vi spiser. Men indimellem kan det jo smutte at få en varieret kost, og det sker for os alle. Derfor kan det være en god idé at supplere med et kosttilskud, så er du sikret, at din krops behov bliver dækket. Livol er Danmarks største vitaminbrand og har en bred vifte af forskellige kosttilskud, så du kan vælge præcis det, der passer til dig og din familie.

Læs mere
Livol har fået ny, miljøvenlig emballage

Vi guider

Livol har fået ny, miljøvenlig emballage

Af Anja Mille Blum

I mere end seks årtier har du kunnet finde de klassiske Livol glasemballager på hylderne i danske butikker – men nu relancerer Livol hele deres sortiment, så du kan få dine daglige favorittilskud i en mere miljøvenlig emballage.

Læs mere
Den store guide til kosttilskud

Matas LIVE

Den store guide til kosttilskud

Af Matas

Kosttilskud kan være lidt af en jungle at navigere i: hvad har man behov for? Hvilken dosis skal man vælge? Hvornår på dagen skal de tages? Alt det - og mere til - guider vi til i dag, hvor vi lærer dig alt der er værd at vide om de mest almindelige kosttilskud. Du kan stille vores sundheds- og helserådgiver alle de spørgsmål du vil undervejs.

Læs mere