Vi guider
To skønne looks med bestsellers fra MAC
Når jeg tænker MAC, så tænker jeg makeup af høj kvalitet, som både kan bruges til hverdag og fest. Det er altid deres produkter, jeg tyer til, når jeg vil have en makeup, der bare skal spille. Vi har fået hjælp fra MACs senior makeupartist Vilde Feste, som har lavet to lækre looks til jer her. Jeg vil prøve at genskabe dem, så I kan se, hvor nemt det kan gøres hjemme på badeværelset.

MAC er bare en favorit hos mig, når jeg skal dulle mig op. Jeg elsker deres cremede og holdbare læbestifter og ikke mindst deres smukke glimmer-øjenskygger. Med ganske få produkter kan du nemlig peppe et look op, så det får det der ekstra, man gerne vil have til festen – så om du skal til fødselsdag, bryllup eller andet, så er de her looks lige i skabet! Selvom festerne muligvis ikke bliver de største i disse Corona-tider, så skal det da ikke holde os fra at gå all in på makeuppen! Lad os gennemgå de to flotte looks, som Vilde Feste har skabt.

Look 1:

Basen

Start med at prime din hud med et par sprøjt af MAC Fix+ Magic Radiance, som giver din hud et lækkert, dewy look. Herefter påfører jeg et let lag Studio Fix Fluid SPF 15, som er den perfekte foundation, til når huden bare skal spille. Udover at give masser af lækker glød, så får du en jævn hudtone, som er en god base for resten af din makeup.​​​​​​​

​​​​​​​Herefter kommer jeg lidt Matte Bronze Bronzing Powder på kinderne for at markere mit ansigt og give det lidt varme. Jeg elsker den her bronzer, da den giver mig en følelse af, at jeg lige har tannet en hel dag i solen – selvom det er vinter, og jeg ikke har set solen i flere dage. Sidst men ikke mindst skal vi have fat i en af de helst store favoritter – nemlig Mineralize Skinfinish, som giver den perfekte glød til kindbenene. Det er et super alsidigt produkt, der også kan bruges som øjenskygge, på kravebenene eller der hvor du ellers ønsker lidt ekstra shine.

Jeres favoritter fra MAC

Vi guider

Jeres favoritter fra MAC

Let’s be real: Vi har alle sammen tænkt på, hvorfor det er vigtigt for os at vide, hvilke produkter der er de bedst sælgende. Som ægte #aquarius er jeg den sidste til at indrømme, at jeg følger strømmen, men alligevel har jeg gang på gang taget mig selv i at købe de samme produkter som alle andre. Hvorfor? Fordi det simpelthen ikke er for sjov, at netop de her produkter er bestsellers.

Læs også

Øjnene

I det her look holder vi øjnene rimelig simple, da det er læberne, der skal fuld fokus på i Vildes look. Jeg tager lidt bronzer og kommer på øjenlåget for at give det lidt dimension og varme. Derefter kommer jeg lidt Mineralize Skinfinish under øjenbrynene, for at lysne og åbne øjet. Det er et super enkelt look, som med ganske få produkter kan få dine øjne til at stå mere frem.

Herefter kommer jeg Extreme Dimension 3d Black Lash Mascara på vipperne. Gummibørsten gør det nemt at fordele på vipperne, og den intense farve dækker med det samme, så mine vipper er hurtigt good to go. Giv den eventuelt et par lag, hvis du ønsker en mere intens farve.

Læberne

Jeg tror, det er safe to say, at MACs læbestifter er nogle af dem, der er mest brugt i min samling, da formlerne er lette at arbejde med, og så holder de bare. Til det her look skal vi bruge MAC Lipstick i farven Ruby Woo. Det er den perfekte røde farve, som har et lille skær af noget pink, som gør farven ekstra intens og lidt anderledes fra andre røde læbestifter.

Kom den direkte på læberne eller brug den med en pensel. Slut looket af med et par sprøjt af MAC Fix+ Magic Radiance for et glødende look, der holder. Og så er du klar! Sidst men ikke mindst skal vi have en smuk farve på læberne. Det er klart min yndlingsmåde at få et look til at stå frem på, så det er helt perfekt for mig!

Vildes look:

Idas look:

Look 2:

Basen

Du kan vælge at bruge samme base som den beskrevet i look 1. Men som et ekstra touch påføres lidt blush til det her look, for at få kinderne klar til fest.

​​​​​​​

Min absolutte favorit (som vitterligt har været en favorit, siden jeg startede med at bruge makeup) er MAC Blush i farven Peaches - så det er perfekt, at det også er den Vilde har valgt til looket. Den går fantastisk til alle hudtoner, men jeg oplever, at når man er lys som jeg, så komplementerer den den lyse hud virkelig fint med den ferskenfarvede tone. Så det er perfekt, at det er den, jeg skal have på mine kinder og kindben.

Øjnene

Så skal vi til min favoritdel af det her look – øjnene! Jeg starter med at ramme øjnene ind med MAC Eye Kohl i farven Teddy (igen, det er allerede en kær genganger i min makeup-pung). Jeg lægger eyelineren tæt ved vipperne og kommer også lidt under øjet, hvor jeg fader farven let med en pensel.


Herefter skal vi til lookets stjerne – nemlig øjenskyggen. Til det her look skal vi bruge MAC Dazzleshadow Liquid i to farver. Kom først farven Rayon Rays på hele øjenlåget og lidt under øjet. Dup herefter lidt på i farven Flash and Dash for det perfekte glitterlook. De her øjenskygger er simpelthen så lækre, for du får et fantastisk glimmer-look til øjenlåget, uden at det bliver for meget. Øjnene får næsten et ’wet look’, som jeg personligt synes klæder alle.  


Kom et par lag af In Extreme Dimension 3d Black Lash Mascara på vipperne, og voilà!

Læberne

Sidst men ikke mindst skal vi til læberne. De holdes helt simple ved at bruge MAC Lipstick i farven Velvet Teddy. Det er en super lækker farve, som giver læberne det der ekstra men uden at stjæle hele showet – for i det her look vil vi gerne holde fokus på øjnene. Den har en mat finish, men føles alligevel fugtgivende på læberne.


Slut looket af med et par sprøjt af MAC Fix+ Magic Radiance, så dit look holder sin glød hele natten lang.

Vildes look:

Idas look:

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Jeres favoritter fra MAC

Vi guider

Jeres favoritter fra MAC

Af Anja Mille Blum

Let’s be real: Vi har alle sammen tænkt på, hvorfor det er vigtigt for os at vide, hvilke produkter der er de bedst sælgende. Som ægte #aquarius er jeg den sidste til at indrømme, at jeg følger strømmen, men alligevel har jeg gang på gang taget mig selv i at købe de samme produkter som alle andre. Hvorfor? Fordi det simpelthen ikke er for sjov, at netop de her produkter er bestsellers.

Læs Mere
Den store læbestiftsguide

Vi guider

Den store læbestiftsguide

Af Nanna Skousbøll

En læbestift kan virkelig være prikken over i’et på dit look – hvis du altså mestrer den rette teknik og har styr på, hvilke teksturer og farver der klæder dig bedst. Trænger du til en opfriskning, er det her guiden, du ikke må gå glip af.

Læs Mere
Sådan skaber du et glødende makeuplook

Vi guider

Sådan skaber du et glødende makeuplook

Af Amalie Schiller

Inden vi får set os om, har foråret sunget sin sidste sang, og sommeren melder sin ankomst. Yay! Hvis der er et look, jeg er særligt fan af om sommeren, må det nok være det gyldne look med en smuk glød. I dagens indlæg har vi taget MACs dygtige makeupartist, Tenna, med ind i Stories-studiet for at give jer en step-by-step guide til et glødende look med MAC Studio Radiance Foundation og andre skønne bestsellers fra MAC Cosmetics.

Læs Mere
Sådan finder du den rigtige farve foundation

Matas LIVE

Sådan finder du den rigtige farve foundation

Af Matas

Foundation er et fantastisk produkt: den kan give os en smuk og ensartet hud, booste vores glød eller dække en bums. Dog er det en udfordring for mange, at vælge den rigtige farve og tit kommer man hjem med én, der er lidt "off". I dag viser vi dig en nem metode der rammer den rigtige farve hver gang, så du for altid kan vinke farvel til foundationkant og alskens mærkelige farvetoner.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.