• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Vi guider

Få de smukkeste bryn og vipper

Man siger, at øjnene er sjælens spejl, så det er med god grund, at mange ønsker at sætte lidt ekstra fokus på dem. I denne artikel guider vi til, hvordan du kan indramme øjnene med smukke bryn og fangende vipper.

Jeg vil lige slå et slag for, at tilbehør er uundværligt i jagten på at skabe et smukt makeup-look. Derfor skal det i dag handle om kunstige vipper og makeup-pensler, som lige giver det sidste touch, når du gerne vil ha’ et perfekt bryn- og vippelook.  

Kunstige vipper fra Ardell  

Der er flere metoder til at få de famøse lange, smukke bambivipper. Og én er selvfølgelig at snyde sig til dem med et par falske vipper.  


Jeg er især vild med de kunstige vipper fra Ardell, som generelt har en rigtig høj kvalitet til en fornuftig pris. Jeg har i øvrigt ladet mig fortælle, at vipperne bruges af stylister verden over. Ardell har mange forskellige vippe-typer, men særligt deres Magnetic Lash & Liner-kollektion er fantastisk, hvis du gerne vil sætte lidt ekstra fokus på øjnene.  


Man behøver nemlig ingen vippelim – til gengæld indeholder pakken en magnetisk eyeliner med en højpigmenteret, magnetisk gelformel. Den bruger du til at skabe en holdbar og vandfast linje, som de magnetiske kunstige vipper kan sidde fast på. Det er simpelthen SÅ nemt!  


Magnetic Lash & Liner fås i tre forskellige modeller, så der både er nogle, der giver et naturligt look, og nogle, der tillader dig at gå all in på lange, fangende vipper.   

Ardell Ardell Magnetic Liner & Lash 110
159,95
Optjen 16 point
(34)
Ardell Ardell Magnetic Liner & Lash Wispies
159,95
Optjen 16 point
(21)
Ardell Ardell Magnetic Liner & Lash Demi Wispies
159,95
Optjen 16 point

Uundværlige bryn-redskaber

Hvis øjnene skal være i centrum af dit makeuplook, kan du med fordel indtænke dine bryn her også.


Vores bryn har nemlig et helt særligt præg på ansigtets karakter.  De seneste år har bryn da også været ret i meget i fokus, hvor særligt de naturlige bryn har vundet indpas – enten i en bushy version eller i en mere velfristeret udgave, som vi blandt andet har set trende på TikTok.  


Uanset hvilken bryn-stil, du bedst kan lide, så er det yderst vigtigt med de rigtige stylingredskaber. Her er jeg personligt kæmpefan af M. Cosmetics, som har et stort udvalg af makeuptilbehør til virkelig gode priser!  


Til brynene vil jeg anbefale Lash & Brow Brush eller Lash & Brow Tool, som hver især kan noget forskelligt, når det kommer til brynstyling.  


Lash & Brow Brush har en spolie samt en lille pensel, som gør den effektiv til at optegne dine bryn og rede dem igennem for at give et naturligt, sleek look. Hvorimod Lash & Brow Tool er et multitool til både bryn og vipper, og som er velegnet til det mere rodede bushy look med sin børste. Dertil er en metalkam, du kan bruge til at adskille vipperne med.   

(25)
M.COSMETICS Professional Lash & Brow Tool No. 116
69,95
Optjen 7 point
(19)
M.COSMETICS Professional Lash & Brow Brush No. 117
69,95
Optjen 7 point

Relaterede produkter

Ardell Kunstige Øjenvipper 812 Faux Mink
84,95
Optjen 9 point
(12)
M.COSMETICS Basic Precision Brushes
79,95
Optjen 8 point
Ardell Naked Lash 424
84,95
Optjen 9 point
(11)
M.COSMETICS Professionel Eye Contouring Brush No. 112
69,95
Optjen 7 point
Ardell Ardell Magnetic Liner & Lash 110
159,95
Optjen 16 point
(15)
M.COSMETICS Professionel Duo Eyeshadow Brush No. 115
89,95
Optjen 9 point

Relaterede artikler

Falske øjenvipper – den ultimative guide

Vi guider

Falske øjenvipper – den ultimative guide

Af Trine Brøndsted

Vi kan alle sammen have brug for at give øjnene lidt ekstra, og falske øjenvipper er den perfekte måde at sætte fokus på øjnene. Vi guider dig til kunstige vipper til hverdag og fest.

Læs Mere
5 tips til at få fyldigere bryn og vipper

Vi guider

5 tips til at få fyldigere bryn og vipper

Af Trine Brøndsted

Korte vipper og ufrivillig tynde bryn er der ingen, der drømmer om. Heldigvis er der masser du kan gøre for at få fyldigere bryn og vipper, som et øjenvippe og øjenbryn serum, men også kosttilskud.

Læs Mere
Ultimativ videoguide: Sådan tegner jeg mine bryn

Vi guider

Ultimativ videoguide: Sådan tegner jeg mine bryn

Af Amalie Schiller

Naturlige vs. optegnede bryn? Jeg må nok indrømme, at jeg bedst kan lide min bryn, når de har fået en omgang med min yndlings brynpen og gel. Formede og farvede øjenbryn er nemlig en af de få ting, der på en naturlig måde kan løfte hele ansigtet og give en god udstråling. I artiklen her har jeg lavet en lille videoguide, hvor jeg detaljeret viser, hvordan du kan skabe flotte og fyldige bryn med nogle helt særlige produkter. Let's get started!

Læs Mere
Hvilke vipper passer til din øjenform?

Vi guider

Hvilke vipper passer til din øjenform?

Af Matas

Når det kommer til kunstige vipper, er der et hav af forskellige typer, og det kan være svært at finde op og ned i, hvad der passer bedst til lige netop én selv. Derfor har vi her samlet nogle af de mest typiske øjenformer og vores bud på, hvilke vipper, der er særligt gode til at fremhæve de forskellige typer øjne.

Læs Mere