• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Nyhed

Hold dit immunforsvar toptunet

Et stærkt immunforsvar kan hjælpe dig igennem vintermånederne, og derfor er det vigtigt at give det de bedste betingelser. Et helt nyt produkt - Immustrong tabletter med svampeekstrakter, urter og vitamin D - er netop kommet på helsehylden.

En god måde at styrke immunforsvaret på er ved at udnytte naturens egenskaber. Dette gør Immunstrong, som indeholder forskellige urter, rødder og svampe, som på forskellig vis er med til at ruste kroppen mod udefrakommende påvirkninger. Et eksempel er haritaki, et grønt bær, som kan medvirke til at styrke kroppens naturlige forsvar og samtidig hjælper med at opretholde kroppens energiniveau. Et andet er den spændende svamp ”reishi”, der har været brugt i Østen i over 2000 år og tidligere var meget bekostelig, fordi den var så sjælden. I dag dyrkes den og er tilgængelig for os alle. Denne svamp er rig på triterpener og beta-glukaner og bidrager til en normal immunrespons. 

Stærk kombination i Immustrong produktet

Immustrong indeholder svampeekstrakter, planter og vitaminer:

Svampe:

  • Chaga en svamp, der især vokser på birk og kan anvendes som te

  • Reishi er rig på triterpener og beta glukaner, og støtter immunforsvaretSpændende planter:

  • Haritaki styrker immunforsvaret og opretholder kroppens energiniveau

  • Andrographis støtter den naturlige modstandskraft - især i de øvre luftveje

  • Astragalus støtter den naturlige modstandskraft, når omgivelserne kan belaste dig


Vitaminer:

  • Vitamin D bidrager til immunsystemets normale funktion

Overvej et godt kosttilskud, når efteråret banker på

Immunforsvaret er et medfødt og meget komplekst system, der både involverer celler og kemiske ”kampstoffer”, der forhindrer uønskede organismer i at få fodfæste i kroppen. Ligesom med så meget andet i kroppen kan immunforsvaret fungere mere eller mindre effektivt fra tid til anden.Den måde du lever på, og den kost du indtager, kan have indflydelse på dit immunforsvar. Gode råd er at spise sundt og varieret, få en god nattesøvn – gerne 7-8 timer – bevæge dig og få motion - gerne udenfor, så du også får frisk luft. Undgå også at have alt for mange bolde i luften på én gang.Når efterårsperioden med regn og rusk - og meget indendørs ophold blandt mange - indtager kalenderen, kan du med fordel støtte dig selv med et godt immunstøttende kosttilskud, som en kur eller dagligt tilskud. Immustrong er netop et velvalgt kosttilskud, der bl.a. indeholder haritaki og reishi samt planterne astragalus og andrographis, der understøtter de naturlige forsvarsmekanismer især ved belastende omgivelser. Derudover indeholder Immustrong vitamin D, der bidrager til immunsystemets normale funktion.Samlet set er Immustrong er produkt fyldt med nye og spændende ingredienser, som i høj grad møder det moderne menneske, når der er behov for støtte til immunforsvaret.

Relaterede artikler

Bliv klogere på D-vitamin

Vi guider

Bliv klogere på D-vitamin

Af Matas

D vitamin, D3 eller solvitaminet, som mange kalder det, er et vitamin med mange navne og endnu flere funktioner i kroppen. Der er i dag meget viden omkring dette vitamins vigtighed for, at kroppen kan fungere optimalt. Læs med her, og bliv klogere på D vitamin.

Læs mere
Boost dit immunforsvar: Hvad virker rent faktisk?

Matas LIVE

Boost dit immunforsvar: Hvad virker rent faktisk?

Af Ida Hinchely Kyhn

Immunforsvaret er komplekst og enormt vigtigt for vores sundhed. Der florerer mange myter derude om, hvad man kan gøre for at booste det og hvilken effekt det kan have. I dag dykker vi ned i, hvad der rent faktisk har indflydelse på immunsystemet - og hvordan du kan vedligeholde dit eget.

Læs mere
Den store guide til kosttilskud

Matas LIVE

Den store guide til kosttilskud

Af Matas

Kosttilskud kan være lidt af en jungle at navigere i: hvad har man behov for? Hvilken dosis skal man vælge? Hvornår på dagen skal de tages? Alt det - og mere til - guider vi til i dag, hvor vi lærer dig alt der er værd at vide om de mest almindelige kosttilskud. Du kan stille vores sundheds- og helserådgiver alle de spørgsmål du vil undervejs.

Læs mere
Bliv klogere på B-vitamin

Vi guider

Bliv klogere på B-vitamin

Af Matas

I denne artikel sætter vi skarpt på B-vitamin. Eller rettere, 8 forskellige typer af B-vitaminer. Måske du allerede kender til Folsyre, Biotin eller B12? Men vidste du, at alle disse B-vitaminer rent faktisk er indbyrdes afhængige af hinanden, når det kommer til deres funktion i kroppen?

Læs mere