Nyhed

Möller's Tran med æblesmag – den smager hjernegodt

Vi kender historien; i gamle dage var der ikke noget, der kunne ødelægge den gode stemning, som når børnene skulle have deres skefuld levertran, og idyllen gik i fisk. Men det behøver den altså ikke! Nu kan du nemlig få dit omega 3-tilskud med en frisk smag af æble. Möller’s Tran udvider nemlig sortimentet med en ny variant: Möller’s Tran med æblesmag – og den smager hjernegodt!

Hjernen og hjertet er nogle af vores vigtigste organer, og det er vigtigt at passe godt på dem. DHA er en vigtig byggesten for hjernen, og indholdet af DHA i omega-3 olien bidrager til vedligeholdelsen af både et normalt syn og en normal hjernefunktion, mens både EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion. Med den nye Möller’s Tran med æblesmag får du det samme høje indhold af omega 3 fedtsyrerne EPA og DHA, som du kender det fra de andre Möller’s Tran-varianter, blot med en skøn og frisk smag af æbler.      

Möller's Tran

Möller’s Tran med æblesmag har et højt indhold af omega 3 fedtsyrerne DHA og EPA og indeholder derudover også både A-, D- og E-vitamin.


​​​​​​​Den essentielle omega 3 fedtsyre DHA bidrager til vedligeholdelsen af en normal hjernefunktion og et normalt syn (den gavnlige effekt for hjerne og syn opnås ved at tage 250 mg DHA dagligt), mens både EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion (Den gavnlige effekt opnås ved at tage 250 mg EPA og DHA dagligt).

Pas godt på havmiljøet – med MSC-certificeret levertran

Bæredygtighed er i fokus i produktionen af Möller’s Tran, og Möller’s Tran med æblesmag er MSC-certificeret, og du finder MSC-mærket på produktet, som er din garanti for, at råvaren kommer fra et bæredygtigt fiskeri og bidrager til at skabe et mere bæredygtigt marked for fødevarer fra havet.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Shots – flydende kosttilskud

Spot Trenden

Shots – flydende kosttilskud

Shots lavet på frugt, urter og grøntsager er ikke en ny trend. De sidste par år har du sikkert set ingefærshots og hvedeshots på din lokale juicebar. Men nu er olieshots og kollagenshots som kosttilskud kommet på banen. Vi kigger på trenden.

Læs Mere
5 tips til sunde tarme

Vi guider

5 tips til sunde tarme

Af Trine Brøndsted

Vores tarmsystem og de cirka 50 billioner bakterier, der bor i tarmene, og det er vigtigt at give dem de bedste betingelser for at fungere så godt som muligt. Vi har samlet de bedste tips til at holde dine tarme i topform.

Læs Mere
7 tips til lysterapi i vintermørket

Vi guider

7 tips til lysterapi i vintermørket

Af Michelle Weis

Når vintermørket sænker sig, kan du opleve, at dagene bliver mere triste, og energien daler. Her er lysterapi din ven – både det naturlige lys fra solens stråler (hvis de ellers kunne trænge gennem det insisterende skydække) og det lys, du kan få ved at slappe af foran en lysterapilampe. I denne artikel giver vi tips til lysterapi i mørket, og vi fremhæver nogle af vores bestsellere inden for kategorien lysterapilamper.

Læs Mere
4 superfoods, der hitter

Spot Trenden

4 superfoods, der hitter

Af Trine Brøndsted

Superfoods er en af de helt store trends, inden for kost og ernæring. Vi har listet de 4 superfoods, der er hottest lige nu.

Læs Mere