Menu
Vi guider

Vi guider: Fra simpelt til sassy med Sandstone

Selvom julefrokosterne desværre ikke bliver, som vi havde håbet i år, så betyder det ikke, at vi skal gå på kompromis med den flotte julemakeup! Vi gennemgår her, hvordan du med produkter fra danske Sandstone Scandinavia, kan skabe et lækkert, naturligt look og med ganske få virkemidler kan ændre det til et flot fest-inspireret look til de hyggeligt julestunder.

Der er ikke noget bedre end det her lækre, naturlige look, som både sparer tid på badeværelset om morgenen, og som samtidig ser cool og effortless ud. Det er i hvert fald et look, jeg personligt godt kan li’ at gå efter på daglig basis. Men når julen banker på døren, så må der altså gerne ske lidt på makeup-fronten! Derfor er det helt perfekt, at man med Sandstones produkter kan opnå begge looks – og så endda uden at skulle omlægge makeuppen fuldstændig, når party-looket skal på.


Lad os gennemgå de to looks – først hvordan du lægger et lækkert, naturligt look til dagligdagen, og dernæst hvordan du nemt og simpelt tryller looket om, så du er klar til julen. Grundet Corona kan vi selvfølgelig ikke danse på bordene, som vi havde håbet - men det behøver ikke betyde, at vi skal gå på kompromis med makeuppen!
Alle Sandstones produkter er parfumefri og perfekte også til den sensitive hud. 

Sådan skaber du det naturlige hverdagslook:

Start med en god base

Med Sandstones Hydrate + Protect Face Primer, tager du hånd om din hud på flere planer. Den er nemlig en hybrid mellem en silikonefri face primer og fugtgivende gel moisturizer.


Udover at få makeuppen til at lægge sig bedre på huden og holde længere, er primeren også beriget med ingredienser som plejende aloe vera, fugtgivende hampefrø og beskyttende rød havalge – og så beskytter den også huden mod det såkaldte ”blue light”, der er det lys, vi bliver udsat for, når vi sidder foran en skærm.

Foundation & concealer

En concealer, der har den rigtige konsistens og nærmest ‘smelter’ ind i huden, kan gøre underværker og udviske små ujævnheder, rødmen og mørke rande under øjnene. Sandstones Hide & Blend Concealer føles ganske let og giver et smukt, ensartet look – og så er den i øvrigt både fugtgivende og vandfast.


Du kan stoppe her - men har du brug for lidt ekstra dækkeevne, kan du bruge en foundation også. Pressed Mineral Foundation har en let til medium dækkeevne og giver en skøn følelse af ikke at have foundation på. Hvis du påfører den i cirkulære bevægelser med en børste, lægger den sig let og godt på huden, og den er også nem at have med i tasken.


TIP: Brug din concealer før mineralpudder og dup det ud de steder, hvor der er behov for ekstra dækkeevne.

Skab glød og definition

Hvem vil ikke gerne have et snert af solkysset hud året rundt? Med en bronzer sætter du en naturligt prik over i´et – og samtidig kan du bruge den til at fremhæve dine naturlige træk.


Sandstone Infinite Summer Bronzer findes både i en mat og glowy version, og den påføres let med en børste langs hårkanten, på næseryggen og under dine kindben for at ramme ansigtet smukt ind.

Videre til vipperne

Naturligt look med eller uden mascara? Det spørgsmål stiller jeg mig selv mange morgener. Hvis du vil have lidt intensitet til øjnene, så har Sandstones Mascara Intense lige det, du har brug for.


Børsten er rigtig god til at fordele og definere – og hvis du alligevel føler dig lidt dramatisk, så kan du let bygge den op lag på lag.


TIP: For ekstra holdbarhed, så byg mascaraen op fra hårrødderne og ud. Det giver det gode fundament, som gør at mascaraen holder formen.

Giv læberne lidt love

Og så altid husk: Læberne! Et sæt velplejede, bløde læber understreger det naturlige look, så husk at fugte læberne – uanset årstid. Brug en god læbepomade eller en lipgloss i en naturlig nuance, som giver lidt diskret glød.

Det færdige look:Sådan opgraderer du looket

Nu skal det simple hverdagslook peppes op. Med tre hurtige steps kan du ændre dit look – du kan selv vælge, om du vil gå med et eller flere af mulighederne, det er helt op til dig! Med lade os tage et kig på, hvad du kan gøre.

Lidt shimmer til kinderne

Nogle gange skal der faktisk ikke mere til end lidt highlighter, og så har du allerede opgraderet dit look med længder. Denne pudderhighlighter fra Sandstone har en lækker, cremet tekstur og smelter nærmest ind i huden. Kom lidt af den på kindbenene, og oplev hvordan den giver en skøn, naturlig glød. Og så kan farven bygges op, alt efter hvor meget du ønsker at shine.


Et lille ekstra tip: Skal du have en bluse eller kjole på, hvor man kan se lidt af kravebenet, så kom lidt highlighter på her også – det giver en vidunderlige glød, så det ser ud som om, du har ligget og steget i solen hele dagen! (Selvom de færreste af os jo har det på denne tid af året).

Smukke og dragende øjne

Så kan du give øjnene en ekstra omgang kærlighed. Her er Sandstone for nyligt kommet med deres Waterproof Metallic Eyeliners, som er en række eyelinere i flotte, metalliske farver, der ganske nemt kan give en fantastisk effekt til dine øjne. Den bløde formel er vandfast, og så er den utrolig nem at arbejde med. Så er den igen fantastisk til sensitive øjne, da den er uden parfume og i øvrigt er vegansk.

Eyelineren findes i seks flotte farver, så det er bare med at dykke ned i, hvilken én der passer bedst til dig!


TIP: Læg din eyeliner ved vippekantet, øjenlåget og den våde kant. Blend den let ud med en pensel, så det bliver mere naturligt, men stadig understreger øjets form.

Efterårets trend: Farverig eyeliner

Bag om brandet

Efterårets trend: Farverig eyeliner

Den farverige liner-trend har ikke været til at komme udenom det seneste år - og den følger også med os ind i efteråret. Til det formål har danske Sandstone netop lanceret 6 vandfaste, glitrende eyeliners, der er parfumefri, veganske og velegnet til sensitive øjne.

Læs også

Lækre, labre læber

Hvor lipglossen er perfekt til at give lidt glød i hverdagen, er en læbestift i en fin farve god, til når der skal lige lidt mere knald på looket! Med Sandstone Lipsticks får du et stort udvalg af smukke farver, som holder hele aftenen, samtidig med at den fugter og plejer dine læber. Den indeholder antioxidant vitamin E og naturlig vanille ekstrakt, som gør den superlækker og behagelig at bruge.

Hvis du kommer lidt læbestift på læberne, pifter du lynhurtigt dit look op til fest, uden at det skal kræve alt for meget tid – så er du hurtigt klar til at komme videre!

Det færdige festlook:Relaterede artikler

Sandstone: Dansk, allergivenlig makeup

Bag om brandet

Sandstone: Dansk, allergivenlig makeup

Af Anja Mille Blum

Tag med os på opdagelse, når vi dykker ned i Sandstone Scandinavias allergivenlige makeupunivers og fremhæver nogle af de favoritter, vi kan se trender hos jer og rundt omkring i det danske beauty-community – og så fortæller vi også mere om en ret spændende nyhed fra brandet.

Læs Mere
Makeup fra dag til nat: Transformer dit look

Matas LIVE

Makeup fra dag til nat: Transformer dit look

Af Matas

Nogle af de sjoveste aftener med venner og familie opstår spontant. Her er der ikke altid tid til at tage hjem og klæde om. I dag viser Tine dig nogle helt simple tricks til lynhurtigt at opgradere din dagsmakeup til aftenbrug.

Læs Mere
Læg en makeup, der matcher dit stjernetegn

Vi guider

Læg en makeup, der matcher dit stjernetegn

Af Cathrine Park

Har du nogensinde overvejet, at din fødselsdato kunne have en betydning for, hvordan du foretrækker din makeup? Ja, tro det eller ej, men makeup, der matcher dit stjernetegn, er faktisk blevet ting, og her viser vi det oplagte signaturlook til netop dit tegn. Så lad dig inspirere – eller kig med for sjov.

Læs Mere
Efterårets trend: Farverig eyeliner

Bag om brandet

Efterårets trend: Farverig eyeliner

Af Anja Mille Blum

Den farverige liner-trend har ikke været til at komme udenom det seneste år - og den følger også med os ind i efteråret. Til det formål har danske Sandstone netop lanceret 6 vandfaste, glitrende eyeliners, der er parfumefri, veganske og velegnet til sensitive øjne.

Læs Mere