• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Nyhed

Sanzi Beauty: Vegansk hudpleje i smuk indpakning

Måske kender du allerede det populære, danske brand Sanzi Beauty for deres megahypede (og effektive!) vippeserum, men vi lover, at der gemmer sig mange flere lækkerier, når man lige tager et nærmere kig i sortimentet. Så det gør vi for dig i den her artikel!

Slår du også dagligt dine folder på Instagram, så har du nok lagt mærke til de smukke emballager fra danske Sanzi Beauty. Det populære brand har opbygget den vildeste word of mouth i beauty-kredse med deres veganske produkter uden tilsat parfume – og i denne artikel gør vi dig klogere på deres mange lækre produkter.  

Fugtgivende nyheder

Først og fremmest vil jeg lige præsentere dig for to spændende nyheder i Sanzi Beautys hudplejesortiment: Vitamin Day Cream og Nourishing Night Cream.


De nye tilføjelser er særligt udviklet til at give huden masser af dejlig fugt ved hjælp af både vitaminer og antioxidanter.


Vitamin Day Cream fugter, plejer og nærer huden hele dagen med ingredienser som sheasmør, squalane og hyaluronsyre, mens Nourishing Night Cream sikrer dybdegående fugtbehandling, mens du sover, med blandt andet squalane og vitamin A, C og E.


Og så er de - ligesom Sanzi Beautys andre produkter - veganske, uden tilsat parfume og kan bruges af alle hudtyper.Sanzi Beauty Vitamin Day Cream 50 ml
239,95
Du optjener 24 point
Sanzi Beauty Nourishing Night Cream 50 ml
259,95
Du optjener 26 point

Længere, fyldigere vipper

Once you go Eyelash Growth Serum, you never go back (tro mig, jeg har selv testet det!).


Øjenvippeserummet er nemlig megahypet og by far det mest populære produkt i hele Sanzi Beautys sortiment. Produktet lover både længere og fyldigere øjenvipper på bare 8-16 uger, og hvis du spørger dem, der allerede har været så heldige at prøve den, så siger de, at den er totalt uundværlig!

(25)
Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum 5 ml
489,95
Du optjener 49 point

Volumiøse vipper

Mascara er bare mascara, og langt størstedelen lover fyldige, volumiøse vipper med en flot buk... Eller hvad?  


Jovist, det er da også tilfældet for Mascara Volumen & Curl – men helt ærligt, så er det da heller ikke helt tosset?  


Og udover det, er der tale om en mascara, der både er tårefast, vegansk og med en masse lækre, nærende ingredienser, der plejer og styrker vipperne. Og så skulle den efter sigende være virkelig nem at arbejde med og bygge op.

(10)
Sanzi Beauty Mascara Volume & Curl Sort
189,95
Du optjener 19 point

Let, oliefri makeupfjerner

Nå, men makeuppen skal jo også af på et tidspunkt (right?!), og her findes der et væld af forskellige muligheder: gel, olie, balm, micellar – you name it.


Sanzi Beautys Oli-Free Makeup Remover er en oliefri makeupfjerner med en let og lækker tekstur, som blidt fjerner din makeup. Den indeholder hverken parfume eller alkohol, men til gengæld en masse aktive ingredienser, som fx panthenol, som har en beroligende effekt på huden, samt C-vitamin, E-vitamin og aloe vera.


Du kan fx bruge den, inden du påfører Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum, så du sikrer, at dine vipper er helt rene.  

Sanzi Beauty Oil-Free Makeup Remover 120 ml
129,95
Du optjener 13 point

Effektiv renseskum

Vi skal selvfølgelig også tage et kig på noget af alt det lækre hudpleje, som Sanzi Beauty har i deres sortiment, så lad os starte med Soft Cleansing Foam.


Rens er som bekendt det første skridt i en effektiv hudplejerutine, og den her er altså bare kæmpe musthave fyldt med antioxidanter og vitaminer, der hjælper med at øge cellefornyelsen og beskytte mod urenheder.  


Forestil dig den her lækre, lette skum, som blidt masseres ind i huden for at fjerne fedt, snavs og andre udefra-påvirkninger, som huden står overfor i løbet af dagen. Uh, man glæder sig næsten til, at det bliver den tid på dagen.

Sanzi Beauty Soft Cleansing Foam 150 ml
189,95
Du optjener 19 point

Fugtgivende skintonic

Next step er for mange en skintonic, som jo er det trin i din hudplejerutine, der fjerner de sidste rester af makeup og snavs, så du får et “blankt lærredet” at arbejde på med din hudpleje.  


Gentle Face Tonic indeholder hverken parfume eller alkohol, og udover at fjerner snavs og kalkrester fra vand, virker den pH-neutraliserende på huden, samtidig med den plejer og tilfører godt med fugt.


Med andre ord har du skabt de bedste forudsætninger for, at din efterfølgende hudpleje trænger endnu bedre ind i huden og gør deres arbejde mere effektivt.  

Sanzi Beauty Gentle Face Tonic 120 ml
139,95
Du optjener 14 point

Anti aging produkter

Er der også flere, der har fortalt dig, at det aldrig er for tidligt at starte med at bruge anti aging-ingredienser? Det er ikke helt løgn, for faktisk er der flere, der anbefaler, at man starter med det allerede fra 25 års-alderen.


Og så er det jo heldigt, at Sanzi Beauty har to rimelig lækre anti age-hudplejeprodukter i deres sortiment.  


Først er der Anti Aging Lifting Serum påføres efter skintonic og indeholder en masse antioxidanter og vitaminer, som er med til at øge cellefornyelsen og styrke elastin- og kollagen-fibrene. Derudover beskytter den mod frie radikaler og giver en hydreret hud.  


Anti Aging Face Cream er en nærende og plejende ansigtscreme medpeptider, antioxidanter og vitaminer til daglig brug. Ligesom serummet beskytter den hud mod frie radikaler og forebygger aldringstegn.  

Sanzi Beauty Anti-Aging Lifting Serum 30 ml
389,95
Du optjener 39 point
Sanzi Beauty Anti-Aging Face Cream 50 ml
369,95
Du optjener 37 point

Et serum til dine bryn

Last but not least: Eyebrow Enhancing Serum!


Er du head over heels over Insta-brow trenden? Så præsenterer jeg her dit nye musthave-produkt: Brynserummet fra Sanzi Beauty, der styrker brynene og giver en masse lækker fylde.


Produkter stimulerer nemlig hårsækkenes vækst, når du påfører den, så dine brynhår får de bedste forudsætninger for at vokse sig stærkere og mere fyldige.  


Sanzi Beauty fortæller, at resultatet selvfølgelig vil variere fra person til person, men efter 8-16 ugers brug vil du kunne se en forskel.  

(6)
Sanzi Beauty Eyebrow Enhancing Serum 5 ml
489,95
Du optjener 49 point

Relaterede produkter

Sanzi Beauty Moisturizing Day Cream SPF 15 50 ml
249,95
Du optjener 25 point
(5)
Sanzi Beauty Refreshing Eye Cream 15  ml
259,95
Du optjener 26 point
Sanzi Beauty Exfoliating Face Scrub 100 ml
159,95
Du optjener 16 point
Sanzi Beauty Deluxe Facial Oil 20 ml
289,95
Du optjener 29 point
(5)
Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum 2 ml
289,95
Du optjener 29 point

Relaterede artikler

Tid til hjemmespa

Vi guider

Tid til hjemmespa

Af Alberte Sejling

Lige nu er der tid til masser af indendørs hygge, hvor du med fordel kan tage dig tid til selvforkælelse og lave din egen hjemmespa. Vi har samlet nogle af vores favorit welnessprodukter, som vil gøre din spaoplevelse endnu mere luksuriøs.

Læs Mere
7 ansigtsbehandlinger, du selv kan lave derhjemme

Vi guider

7 ansigtsbehandlinger, du selv kan lave derhjemme

Forkæl dig selv med en ansigtsbehandling hjemme. Det er hverdagsluksus for både dig og din hud. Specielt hvis den trænger til lidt ekstra hjælp.

Læs Mere
5 beautytrends i 2021, du bør kende

Vi guider

5 beautytrends i 2021, du bør kende

Af Cathrine Park

Endelig tager vi hul på et nyt år, og forhåbentlig bliver 2021 meget skønnere på alle fronter. Når det kommer til beautytrends, er det i hvert fald en dejlig og spændende tid, vi går i møde, for vi har kigget i krystalkuglen, og giver dig her fem dominerende trends, som du helt sikkert gerne vil kende.

Læs Mere
Hjemmesalonen: Få mere selvforkælelse i hverdagen

Vi guider

Hjemmesalonen: Få mere selvforkælelse i hverdagen

Af Nanna Skousbøll

Selvom vi tilbringer mere tid derhjemme nu, behøver du ikke at gå glip af salonværdige skønhedsbehandlinger. Med gode tips og skønne produkter kan du nemt lave din egen hjemmesalon og og få mere selvforkælelse ind i hverdagen. Lad os guide dig.

Læs Mere