Nyhed
Limited Edition & must-have: 4 lækre forårsnyheder
Som årstiden skifter, er det en perfekt tid til at give din skønhedsrutine en opdatering og prøve nogle nye produkter. Fra dufte, der minder om sommerbrisen og romantiske getaways til hudpleje, der forbedrer din fugtbalance, er der her 4 spændende nyheder, som, vi er sikre på, bliver dine nye favoritter!

Sommeren er lige rundt om hjørnet, og det er en god anledning til at opgradere din duftsamlin og din hud- og makeuprutiner. Prøv Dolce&Gabbanas nye limited edition duft ’Light Blue Summer Vibes’, der tager dig med på en rejse til Italien, opdatér din makeuppensel-samling med M.Cosmetics veganske PRO-serie, få glødende hud med Plaisir Intensive Moisture dag- og natcreme eller få duften af selvtillid med Y Eau De Parfum Intense. Uanset hvad du leder efter, er der masser af spændende skønhedsnyheder på hylderne denne sæson.

En italiensk sommerdrøm på flaske

Oplev den italienske feriedrøm og energien fra en sommer ved havet med Dolce&Gabbana Light Blue Summer Vibes - en limited edition duftduo; én til manden og én til kvinden, der genopfinder to ikoniske Light Blue-bestsellerdufte!


Indhyllet i det karakteristiske majolica-print, er disse dufte en hyldest til romantiske getaways på Capri og friske energi fra en ferie i Italien. Dolce&Gabbana Light Blue Summer Vibes Eau de Toilette og Pour Homme Eau de Toilette er begge fyldt med lidenskab og charme og er perfekte til at tilføje en solrig og karismatisk touch til din duftsamling.


Oplev de forfriskende blend af middelhavscitrus, sødme fra frugt og beroligende trænoter i disse duftduoer, og efterlad et mystisk og sensuelt duftspor.8 musthave-pensler til din beautyrutine

M.Cosmetics har lanceret deres PRO-serie igen med 24 produkter, herunder otte nye. Alle børsterne er håndlavede med veganske PBT-nylonhår og et skaft af FSC-certificeret gummitræ behandlet med en vandbaseret overflade for godt og fast greb.


En god base er afgørende for en flot makeup, og M.Cosmetics Professional Complexion Brush er en dobbeltsidet børste, der er perfekt til dette trin. Den brede ende påfører både fast og flydende foundation, mens den smalle ende er ideel til concealer under øjnene og på urenheder.


Hvis du foretrækker en svamp, er M.Cosmetics Professional Powder Sponge en blød mikrofiber-svamp med flere rundede kanter til både foundation og concealer.
M.Cosmetics Professional Feather Blending Brush er ideel til at påføre både løs og fast pudder, highlighter, blush og bronzer. Den har lange og luftige børstehår, der let blender din makeup ud eller toner den ud.


M.Cosmetics har også lanceret to børster til contouring og bronzing: M.Cosmetics Professional Bronzer Brush og M.Cosmetics Professional Contour Brush.
M.Cosmetics Professional Eyeshadow Precision Brush har et kort, smalt børstehoved, der er ideelt til øjenskygge i mindre områder og til at udtone eyeliner eller øjenskygge langs vippekanten.


Der er selvfølgelig også tænkt over det sidste step i din beauty-rutine, når du skal fjerne makeup. Her kan du nemlig gribe ud efter M.Cosmetics Gentle Facial Cleansing Pad, som er en blød og fleksibel silikonesvamp, der forsigtigt masserer og renser din hud med sin nubrede overflade.Ny, fugtgivende hudplejeserie med squalane til glødende hud

Få en glødende hud med den nylancerede Plaisir Intensive Moisture dag- og natcreme! Denne serie er specielt udviklet til dig på 25+, da serien forbedrer din huds fugtbalance med dens fugtgivende og parfumefri dag- og natcreme.


Dagcremen indeholder en solfaktor på 15, der beskytter din hud mod solskoldning og rynker, så du kan nyde forårssolen med ro i sindet. Den indeholder en lang række ingredienser, der effektivt reducerer synligheden af de første fine linjer og forbedrer hudens elasticitet.


Den lavmolekylære hydrolyserede hyaluronsyre forbedrer hudens fugtbalance, mens den mellem til høje molekylære hyaluronsyre fugter og mindsker fedtet hud. Allantoin fugter, beroliger og blødgør huden, mens E-vitamin og glycerin beskytter mod udtørring af huden.


Plaisir Intensive Moisture natcreme er den perfekte afslutning på din daglige hudplejerutine. Cremen indeholder også squalane og en kombination af hyaluronsyre, der effektivt fugter og mindsker synligheden af fine linjer.


Kreatin virker cellefornyende og opstrammende, reducerer hævede øjenomgivelser og styrker hudens spændstighed. Allantoin fugter, beroliger og blødgør huden, så du vågner op med en sund og strålende hud.


6 skønne forårsnyheder til hud og hår

Nyhed

6 skønne forårsnyheder til hud og hår

Du kan godt glæde dig, for Matas har netop fået nogle fantastiske, friske forårsnyheder på hylderne, som vi tror, mange af jer bliver ret begejstrede over! Vi har både ny hudpleje, hårpleje, hårstyling, forårsduft og selvbrunerdråber med til jer denne gang!

Læs også

Få duften af selvtillid med ny duft fra YSL

Opdag duften af selvtillid med Y Eau De Parfum Intense. Denne duft repræsenterer manden, der har opnået sine drømme og bevæger sig mod en ny fremtid. Han er en mand, der er i stand til at møde de udfordringer, der præsenteres for ham, og han tager intet for givet.


Denne duft er dyb, frisk og maskulin og er skabt af den legendariske parfumør Dominique Ropion. Y Eau de Parfum er en intens, hvid og mørk blanding, der matcher den afhængighedsskabende parfumes intensitet i en ikonisk parfumeflaske. Flaskens slående design afspejler duftens kantet maskulinitet og kontrasten mellem mørke og lys.


Topnoten er en sprudlende duft af bergamotte og ingefær – og friskheden intensiveres af en frugtagtig æbleakkord. Under denne er der en grøn brise af salvie og enebær, kombineret med den menthol sportiness af geranium essens, der resulterer i den bedste duft, man kan bede om i en parfume til mænd.


I bunden af noterne ligger det, der giver Y Eau de Parfum sin maskuline styrke, med intensiteten af ambertræ, der spiller op mod noter af olibanum og tonkabønne.


Andre produkter du vil elske:

4 artikler vi anbefaler, du også læser:

6 skønne forårsnyheder til hud og hår

Nyhed

6 skønne forårsnyheder til hud og hår

Af Pernille Witt Kirkegaard

Du kan godt glæde dig, for Matas har netop fået nogle fantastiske, friske forårsnyheder på hylderne, som vi tror, mange af jer bliver ret begejstrede over! Vi har både ny hudpleje, hårpleje, hårstyling, forårsduft og selvbrunerdråber med til jer denne gang!

Læs Mere
 Gå foråret i møde med bløde og velplejede fødder

Vi guider

Gå foråret i møde med bløde og velplejede fødder

Af Benedikte Lundberg

Foråret står for døren, og inden vi får set os om, byder vi velkommen til den danske sommer endnu engang. Yes! Med det sagt betyder det, at fødderne snart bliver sat fri igen, hvorfor der er særlig god grund til at forkæle dem inden, så de er sandalklar i tide. I indslaget her sætter vi fokus på Matas Natur fodpleje-serie, der sikre bløde og velplejede fødder igennem foråret og hele sommeren.

Læs Mere
10 store nyheder til foråret, du skal kende

Nyhed

10 store nyheder til foråret, du skal kende

Af Isabel Marschall Thostrup

Det er ikke altid helt let at følge med i alle nyhederne fra skønhedsverdenen, så her kan du se nogle af de spændende lanceringer fra dette forår, du absolut ikke bør gå glip af.

Læs Mere
10 nye forårsdufte til kvinder

Vi guider

10 nye forårsdufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Igen i år bliver vores forår beriget med nogle helt nye parfumer - ja tak! I artiklen her afslører jeg 10 af de store duftnyheder, som jeg er overbevist om, bliver et hit.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.