• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 279 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • 30 dages returret
Bag om brandet

En stærk kvinde: Portræt af Pauline Youngblood

”Min passion er, at alle kvinder fortjener at være selvsikre!” Få historien bag succesmærket, Youngblood, og hør hvad grundlægger og CEO, Pauline Youngblood, gør, når hun skal gøre sig klar om morgenen.

Er du vild med Youngblood? Så vil du helt sikkert også synes at det er sjovt at høre historien bag. Mød Pauline Youngblood-Toth til en snak om naturlig skønhed, skandinaviske kvinder og om at fylde 40 år.Matas møder hende en solrig eftermiddag på det luksuriøse Skovshoved Hotel, hvor Pauline har sagt ja til at mødes med os.Pauline sidder i en af hotellets suiter omgivet af blomster, stearinlys, masser af makeup-prøver og udsigt over Øresund. Det ligner slet ikke det Californien, hun kommer fra – og dog. Den californiske stil, og dermed Youngbloods stil, er ubesværet og naturlig. Saltvand i håret og et friskt og sundt glow. Pauline kalder det ”dewy”.


Og det kan vi jo faktisk godt relatere til i Danmark.”Skandinaviske kvinder er naturligt smukke. De har de her friske, rosa kinder og en fantastisk hud. Måske er det på grund af kulden!?”, griner Pauline, der selv har en norsk mor og dermed faktisk føler sig tæt knyttet til Skandinavien på trods af sin adresse i Californien.


Størstedelen af produkterne fra Youngblood er skabt for at dække eller camouflere. Pauline lægger ikke skjul på, at vi alle sammen har behov for at dække et-eller-andet. Selv var hun hårdt angrebet af akne, da hun var yngre: ”Vi må gerne skjule det, vi ikke kan lide, hvis det får os til at føle os mere afslappede og selvsikre”, siger Pauline.Hun indrømmer, at hun først for alvor begyndte at hvile i sig selv og omfavne sit udseende, da hun ramte 40’erne: ”Nu er jeg bare ligeglad. Jeg kan stadig finde på at tage det helt store skrud på – og jeg er helt ligeglad med, hvad andre synes.”


”Kvinder er klart smukkest, når de har det godt med sig selv”, siger Pauline. Men skønhed – og ikke mindst naturlig skønhed er mere end det: ”Dit smil, din humor og din personlighed er det, der gør, om du er smuk.”

Derfor elsker vi mineralmakeup

Vi guider

Derfor elsker vi mineralmakeup

Mineralmakeup er et sikkert valg for dig, som godt kan lide rene og naturlige makeupprodukter. Vi fremhæver fem af vores favoritprodukter og giver tips til, hvordan du kan få endnu mere ud af dine yndlingsprodukter.

Læs også

Paulines tip til danske kvinder

”Det kolde vejr og skiftet mellem varme og kulde i vintermånederne er hårdt for huden.

Brug min Liquid Mineral Foundation, der har fugtbevarende egenskaber.

Er du til helt let makeup, så brug en dråbe eller to med din fugtighedscreme for at få en mere ensartet hud.”


(1)
Youngblood Liquid Mineral Foundation Shell
459,95
DU OPTJENER 46 Point
(0)
Youngblood Liquid Mineral Foundation Sand
459,95
DU OPTJENER 46 Point
(2)
Youngblood Liquid Mineral Foundation Capri
459,95
DU OPTJENER 46 Point

Paulines bedste makeup-tip

”Invester i en god beauty blender. Min personlige favorit er beauty blenderen fra Real Techniques.

Fugt den let og dup på din hud, efter du har brugt Youngblood Mineral Powder. Den fine talkum-frie pudder vil nærmest smelte ind i huden og giver en helt perfekt teint.

Pssst… Youngblood er på vej med deres egen beauty blender. Glæd dig!”


(0)
Real Techniques Miracle Complexion Sponge Set 6 stk.
279,95
DU OPTJENER 28 Point

Historien bag Youngblood Mineral Cosmetics:

Der var skruet godt op for laserstrålen tilbage i midt 90’erne. Faktisk så godt, at de patienter der lagde sig under strålen på skønhedsklinikkerne for at slippe af med fx ar og akne, ofte endte med skadet hud. Det lagde Pauline Youngblood, hurtigt mærke til, da hun dengang arbejdede som anæstesisygeplejerske på en skønhedsklinik i Californien. Patienterne forsøgte at skjule deres beskadigede hud bag lag af dækkende cremer, som gjorde intet godt for helingsprocessen for huden, der nærmest blev hermetisk lukket inde af cremerne, og som gav kvinderne en unaturlig enten for pink eller orange farve.


Pauline satte sig for at udvikle en mineralsk foundation, der kunne dække, men med et naturligt udseende og med ingredienser, der lod huden ånde og hele. Hun skabte Youngblood Mineral Cosmetics. De patienter, der lagde ansigt til hendes produkter, var henrykte. Og Pauline vidste, hun havde fat i noget rigtigt, da hendes patienter fortsatte med at bruge Youngblood – også efter deres hud var helet.


”Jeg husker, jeg var gravid i 9. måned, da jeg gik rundt i New York og bankede på diverse skønhedsredaktørers døre for at få dem til at anmelde mine produkter”, fortæller Pauline Youngblood.


Gennembruddet kom, da magasinet Marie Claire udnævnte Youngbloods mineral-pudder som  en revolution, som alverdens kemikere fra nu af ville arbejde i døgndrift på at kunne genskabe. Bom! Så var Paulines imperium en realitet.

”Hvis du har en passion for det, du laver, så føles det ikke som arbejde”, fortæller Pauline.


Paulines 3 råd til dig, der vil starte op selv

 1. Sørg for at være uafhængig af andre
 2. Find på noget, der er et marked for
 3. Vær målbevidst og passioneret​​​​​​​
Hella Joof: "Tal pænt til dig selv i spejlet"

Nyhed

Hella Joof: "Tal pænt til dig selv i spejlet"

Når dagene som nu er både korte og mørke, så kan Hellas ord om selvkærlighed og om at acceptere sine fejl være ret kærkomne. Vi mødte hende til en snak om skønhedsbregreber, usikkerhed og ikke mindst hendes nye bog, ”Dage med mildhed, modgang & mirakler” og nye film ”Happy Ending”, som vi både glæder os til at læse og se.

Læs også

Paulines morgenrutine

”Jeg vasker kun hår hver 3. dag, så de dage, jeg ikke vasker, krammer jeg lidt frizz cream i håret, for at holde styr på det. Jeg bruger en creme med glykolsyre, der giver en let eksfoliering af huden – og selvfølgelig en øjencreme. Og fordi, jeg bor i Californien, bruger jeg sunblock hver eneste dag, og bruger self-tan for at opnå den smukke californiske glød", forklarer Pauline.


Paulines 3 skønhedstips til dig

 1. Du kommer langt med en god foundation, mascara og en lip gloss.
 2. Husk solfaktor – hver dag!
 3. Jo ældre du bliver, jo blødere og mindre ”pudret” skal din makeup være. ​​​​​​​Eco Friendly, PTA Cruelty-Free, fri for parabener

Relaterede produkter

(2)
Youngblood Mineral Rice Setting Powder Medium
269,95
DU OPTJENER 27 Point
(1)
Youngblood Pressed Eyeshadow Gemstones
429,95
DU OPTJENER 43 Point
Youngblood Pressed Mineral Blush Nectar
244,95
DU OPTJENER 25 Point
(0)
Youngblood Lipgloss Devotion
234,95
DU OPTJENER 24 Point
(13)
Youngblood Contour Palette 15 G
449,95
DU OPTJENER 45 Point

Relaterede artikler

Sommermakeup: Nude Trend

Spot Trenden

Sommermakeup: Nude Trend

Gå sommeren i møde med de lækreste nude nyheder, der giver den perfekte glød og holder din hud naturlig og frisk i varmen.

Læs Mere
Hvad er forskellen på concealer og en highlighter?

Vi guider

Hvad er forskellen på concealer og en highlighter?

Af Stine Thelander

Materialist Stine Thelander forklarer forskellen mellem concealer og highlighter og anbefaler sine favoritprodukter. Desuden viser hun, hvilken magi en highlighter og en concealer kan.

Læs Mere
Ultimativ videoguide: Sådan tegner du dine bryn op

Vi guider

Ultimativ videoguide: Sådan tegner du dine bryn op

Af Amalie Schiller

Perfekt formede og farvede øjenbryn er en af de få ting, der på en naturlig måde, kan løfte hele dit ansigt, åbne dine øjne og give din udstråling et positivt skub. Se med i vores videoguide, hvor vi detaljeret viser dig, hvordan du på den mest naturlige måde kan tegne dine bryn op.

Læs Mere
 • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 279 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • 30 dages returret