Vi guider

Sommerklar rutine: Her er fem favoritter til sæson

Når vinter bliver til sommer, skal der ske noget nyt! Garderoben skal skiftes fra uldne striktrøjer til små bomuldskjoler, sandalerne skal klikkes hjem – og måske beautyrutinen også skal have en overhaling? Hvis du synes, at vintertidens fede cremer og intense dufte virker tyngende i sommertiden, får du her opskriften på en sommerklar plejerutine til både mænd og kvinder.

Der er få ting som starten på sommeren! Med sine særlige dufte, sine lyse dage og den varme brise inviterer den til fornyelse – og det gælder ikke mindst, når det kommer til hudplejerutinen og andre forskønnende beautyprodukter.
​​​​​​​

Med sommerens ankomst er det blevet tid til lette konsistenser, sprudlende dufte, naturlig og glødgivende makeup og solpleje. Synes du endnu ikke, du har fået helt styr på sommerstemningen i beautyskabet, så frygt ej – du er nemlig kommet til rette sted. Herunder finder du vores fem tips til produkter, der byder varmt velkommen til solskinssæsonen.

Serum: Biotherm Life Plankton Elixir

Hvis du er på jagt efter et serum, som kan bruges hele året rundt, men også indeholder næring og aktive stoffer, som er dig gavnlige i sommertiden, er Biotherms Life Plankton Elixir et oplagt valg. Lad dig ikke narre af serummets lethed og drøje formulering, for det gemmer nemlig på en næringsrig kombination af aktive ingredienser.


Først og fremmest indeholder serummet probiotiske fraktioner fra Life Plankton, som er Biotherms signaturingrediens, der kombineres med fugtgivende hyaluronsyre og glycerin. Dertil kommer et effektivt makkerpar, nemlig antioxidativt vitamin E og lysnende vitamin C, som tilsammen medvirker til at mindske synligheden af pigmentpletter og sikrer huden en skøn sommerglød.


Psst! Serummet er drøjt i brug – men heldigvis er det også fantastisk til vinter. Holdbarheden er længst, hvis du opbevarer det på køl efter åbning.

Fugtighedscreme: Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra SPF 20

Hvis du synes, din hudplejerutine virker en smule tyngende på huden i sommervarmen, kan det være en god idé at gå den efter i sømmene. Bruger du normalt en federe creme, kan det være en idé at prøve en lettere konsistens. For fede cremer kan føles lækre og nærende om vinteren, men i sommertiden synes mange, at letheden fra en gel-konsistens føles bedre på huden.


Prøv eksempelvis Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra, som er en nærende dagcreme med SPF 20, som har en blød konsistens, der gør den ultralet på huden – selvfølgelig uden at gå på kompromis med indhold. Den gør, at din hud føles mere fast og spændstig, samtidig med at den reducerer fine linjer og rynker. En perfekt dagcreme til dig, der ønsker at beskytte din hud og give den de bedste betingelser for at se smuk og glødende ud.

SPF: Ultra Facial Cream SPF 30

Ingen sommer uden solbeskyttelse! Når UV-indekset rammer 3, er det tid til at huske solcremen, og her vælger du selv, om du vil bruge en solcreme ovenpå din dagcreme, eller om du vil slå to fluer med ét smæk og bruge en solcreme og dagcreme i én. Er du til sidstnævnte, er Kiehl’s Ultra Facial Cream SPF 30 et oplagt valg.


Cremen, som i øvrigt er en af Kiehl’s absolutte bestsellers, er nemlig lavet i en sommervariant, som indeholder solbeskyttelse foruden alle de andre aktive ingredienser: blødgørende glycerin og squalane, antioxidativ E-vitamin og eksfolierende salicylsyre.  


Cremen hverken fedter eller pletter, og så fås den i en stor størrelse på 125 ml, som er ideel. Du skal nemlig hver dag sommeren igennem bruge en mængde creme, der svarer til en teske for optimal effekt af solfilteret.

Sommerglød: It Cosmetics CC+ Cream SPF 50

Sæsonen kalder på en mere naturlig makeup, hvor dine sommerfregner får lov at titte frem! Synes du også, at din huds særlige kendetegn skal have lov at komme til udtryk, kan du skifte den fuldt dækkende foundation ud med IT Cosmetics’ lette og plejende CC+ Cream. Med sin blødgørende formel, der samtidig giver en let farve, som slører ujævnheder uden at fjerne fregnerne, er denne CC Cream et produkt i topklasse, som både agerer serum, dagcreme og primer.


Den multifunktionelle creme indeholder både A, B-, C- og E-vitamin;  en cocktail af aktive ingredienser, der nærer huden, mens hyaluronsyre og kollagen fugtgiver og blødgør. Ud over dens plejende egenskaber indeholder den også farve, som giver en flot teint og får det bedste frem i din hud – og sidst, men ikke mindst: SPF 50, som sørger for at beskytte huden mod solskader.


Brug den i stedet for serum og dagcreme, eller brug den efter din fulde hudplejerutine, hvis du gerne vil give din hud den ekstra pleje. Det er helt op til dig

Duften til hende: La Vie Est Belle

Ahh, duften af sommer! Hvis du også vil indhylle dig i legende lethed og blomstret glæde, så sig for en rum tid farvel til vinterens mere intense og mørke dufte og invester i sommerstemning på flakon. La Vie Est Belle er en velduftende klassiker fra Lancôme, der perfekt passer ind i sommerens glædesrus. La Vie Est Belle er nemlig en hyldest til livet, til selvstændighed og til verden. Duften er let og elegant,frugtig og blomstret.  


Topnoterne består af iris, tonkabønne, vanilje og pære, mens hjertenoterne domineres af jasmin og appelsinblomst. De lette top- og mellemnoter balanceres med bundnoten patchouli, som gør, at La Vie Est Belle bliver en blomsterduft med kant, som altså har noget tyngde til letheden. Brug den sommeren igennem – og måske også lidt til vinter som en lille blomst, der spirer af en ellers frossen muld.

Duften til ham: Valentino Uomo Born in Roma Coral Fantasy 

En sommerferie i underskønne Rom med udsigt til den dybrøde solnedgang i en let, men varm brise over et måltid på en restaurant i første parket til Ponte Garibaldi.  Det er de associationer, som Uomo Born in Roma fra Valentino giver dig.


Med sine frugtige topnoter af æble og krydret kardemomme og bergamotte indledes duften let og behagelig og glider over i et aromatisk sammensurium af krydret blomstrethed med geranium, lavendel og salvie. Sidst, men ikke mindst, udgøres bunden af noter fra patchouli, vetiver og blade fra tobaksplanten, som giver dybde til et i forvejen aromatisk og utroligt velduftende sanseindtryk.

​​​​​​​

Brug duften uanset sommerferiedestinationen til at krydre aftenen med lidt sanselighed, der giver anledning til store drømme om det gode liv.

Relaterede artikler

 6 bestsellers fra Kiehl's

Vi guider

6 bestsellers fra Kiehl's

Af Ida Hinchely Kyhn

Kiehl's har i mange år været et af de brands, rigtig mange mennesker har tyet til. Det er nemlig supereffektiv hudpleje, som er skabt på baggrund af den seneste teknologi indefor hudpleje. I denne artikel stiller vi skarpt på 6 bestsellers fra brandet.

Læs Mere
Lys op med solkyssede sommerlokker

Nyhed

Lys op med solkyssede sommerlokker

Af Matas

Læs Mere
Sådan bliver du klar til sommerens fester

Vi guider

Sådan bliver du klar til sommerens fester

Af Trine Brøndsted

Se med her, hvor vi guider dig til den smukkeste sommerfestmakeup med fejlfri finish.

Læs Mere
De populære Aqua Super Concentrates fra Biotherm

Nyhed

De populære Aqua Super Concentrates fra Biotherm

Med egenskaberne fra deres mest unikke ingrediens, Life plankton, er Biotherm kendt som ekspert inden for hudpleje med enestående, dokumenterede resultater. I 2019 startede et nyt kapitel med lanceringen af AQUA SUPER CONCENTRATES: en produkttrio, som er specielt tilpasset de 18-24-årige og som tilfører huden 24 timers fugt. I indslaget her gør vi dig klogere på Aqua Super GLOW, PURE og BOUNCE, som hver især indeholder en formel, der imødekommer hudens forskellige behov.

Læs Mere