• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Nyhed

ZENZ version 2.0 – den nye hårpleje standard

ZENZ vil fortsat være det mest bæredygtige hårbrand, der anerkendes for deres suveræne økologiske kvalitet. Derfor sætter de endnu engang nye standarder inden for sundere og mere bæredygtige hårplejeprodukter. Med ZENZ Organic Products version 2.0 stiger indholdet af økologiske ingredienser, og emballagen bliver endnu mere bæredygtig.

Når du vælger ZENZ Organic Products, får du produkter af højeste kvalitet med professionelle resultater og følelsen af velvære samtidig med, at der drages omsorg for miljø og natur.


Hvad gør man, hvis man allerede under sin læretid som frisør udvikler allergi over for traditionelle kemiske hårprodukter? Man åbner da sin egen grønne frisørsalon! Det var præcis det Anne-Sophie Skjødt Villumsen gjorde i 1999 under navnet ZENZ Organic Hairdressing.

Udvalget af hårprodukter uden sundhedsskadelig og miljøbelastende kemi var ekstremt begrænset, og der fandtes på dette tidspunkt ingen professionelle frisørprodukter uden allergifremkaldende kemi. Men det fik Anne-Sophie lavet om på. De første ZENZ Organic Products stod klar i 2010. Certificeret af AllergyCertified og Svanen. En lille eksklusiv serie af professionelle frisørprodukter. Nu her i 2021 er ZENZ klar med lanceringen af ZENZ Version 2.0. Lad os tage et kig på et par af dem.

Til dig med tørt hår 

Byd velkommen til vegansk hårpleje med kaktus. Vi ved jo alle, at en kaktus kan overleve i selv den tørreste ørken takket været plantens evne til at holde på fugt. Denne egenskab har ZENZ videreført i deres Shampoo Cactus no. 17 og Conditioner Cactus no. 18.


Makkerparret er perfekt, hvis du har normalt, tørt og krøllet hår samt tør hovedbund. Nyd den søde duft af fersken og cedertræ tilsat et strejf af ananas, mens håret får tilført masser af fugt og pleje og nyder godt af de fantastiske egenskaber fra figenkaktus.

ZENZ Cactus 17 Shampoo 250 ml
239,95
Optjen 24 point


TIP: Brug kun en lille smule balsam. For meget balsam kan gøre dit hår fladt og tungt. Alle balsam fra ZENZ er drøje i brug og uden silikone, så de kan også sagtens bruges på hovedbunden – brug den som en almindelig balsam der skylles ud eller som leave-in conditioner.

De klassiske Pure Shampoo & Conditioner

Pure Shampoo 01 og Pure Conditioner 02 er begge svanemærket vegansk hårpleje fyldt med naturlige og økologisk certificerede ingredienser, der nænsomt plejer dit hår og giver det styrke og glans.


Forkæl dit hår med luksuriøs shampoo fri for unødig kemi med ZENZ Pure Shampoo 01. Den giver fugt, styrke og vitalitet til alle hårtyper, men er særlig velegnet til sart hår og hovedbund. Den milde duftfri shampoo beriger hår og hovedbund med vitaminer og mineraler og tilfører masser af fugt og pleje.


Ved filtret hår brug efterfølgende Conditioner Pure no. 02 for at få et blødere resultat og hår som er nemmere at rede ud.

ZENZ Pure 01 Shampoo 250 ml
219,95
Optjen 22 point
Amalies hårplejerutine: fra tørt - silkeblødt hår

Vi guider

Amalies hårplejerutine: fra tørt - silkeblødt hår

Hvis der er noget, jeg elsker lige så højt som en velplejet hud, er det velplejet, silkeblødt hår. Nøj, hvor har jeg skiftede hårplejeprodukter ud mange gange. Jeg har nemlig været super effektiv (måske lidt for effektiv, hvis man spørger min familie) til at udforske nye hårpleje- og hårstyling produkter gennem årene. Det har så ført til, at jeg i dag er kommet frem til de bedste hårprodukter - hvis du spørger mig - og det er lige netop de produkter, jeg vil fremhæve i indlægget her.

Læs også

Den nye standard  

Med Organic Products version 2.0 tager ZENZ sunde og bæredygtige standarder op til et endnu højere niveau. Produkterne indeholder maksimal andel af naturlige og certificerede økologiske ingredienser, og emballagen er lavet af genbrugsplastik.


Hårprodukterne er en salonserie lavet af de bedste og reneste ingredienser uden at gå på kompromis med den høje kvalitet. Andelen af naturlige ingredienser er op til 100% og i gennemsnit 91,5%. Andelen af certificerede økologiske ingredienser er op til 100% og i gennemsnit 67%.


Produkterne er certificerede af et eller flere af de fire anerkendte mærkninger: Svanemærket, AllergyCertified, Ecocert COSMOS Organic og Vegan Society, så du som forbruger ved, at hårplejeprodukterne lever op til høje krav.


Med ZENZ Organic Products får du et smukt og sundt hår uden skadelige ingredienser samtidig med, at du gør noget godt for vores planet. Udforsk alle produkterne her.

Relaterede produkter

ZENZ Pure 03 Treatment 250 ml
319,95
Optjen 32 point
ZENZ Sweet Sense 05 Conditioner 250 ml
229,95
Optjen 23 point
ZENZ 06 Styling Paste Pure 130 ml
209,95
Optjen 21 point

Relaterede artikler

Michelle guider: hårpleje til langt hår

Vi guider

Michelle guider: hårpleje til langt hår

Af Michelle Weis

Har du lange lokker, der har tendens til at blive tørre - ligesom mine? Og vil du gerne forkæle dem med den rette næring, så de fremstår sunde og velplejede hver eneste dag? Så læs med her, hvor jeg kaster lys over de hårprodukter, der gemmer sig i min brusekabine – og det er ikke så få endda #notsorry.

Læs Mere
Tørt hår? Her er mine hårpleje-helte

Vi guider

Tørt hår? Her er mine hårpleje-helte

Af Amalie Schiller

Tørt, filtret og kruset hår... Nej tak! Det er ikke altid let at finde rundt i hårplejejunglen, og når man lever med en tør manke, findes der er et utal af skønheder, der bidrager til en mere glansfuld hverdag. Er du på udkig efter nogle nye hårplejehelte i hverdagen? Så har jeg nogle helt særlige darlings i tankerne, jeg er overbevist om, at dit hår vil elske.

Læs Mere
Find den perfekte hårpleje til din hårtype

Vi guider

Find den perfekte hårpleje til din hårtype

Af Nanna Hein

Her på redaktionen har vi vidt forskellige hårtyper, og derfor har vi også forskellige behov, når det kommer til hårprodukter. Mens nogle af os ønsker mere volumen i håret, er der andre, der sukker efter hårpleje til krusede lokker, fedtede lokker eller noget helt tredje. Vi er klar over, at der findes mange forskellige hårtyper, og i dagens skriv kommer vi med bud på produkter, der passer bedst til netop din hårtype.

Læs Mere
Sarah Posin: Disse hårplejeprodukter bruger jeg

Vi guider

Sarah Posin: Disse hårplejeprodukter bruger jeg

Af Sarah Posin

Skønne Sarah Posin gæster endnu en gang Stories, og denne gang skal det handle om hårpleje – og se lige Sarahs fine, lange lokker. Wow – siger vi bare! Men hvordan plejer hun dem og sikrer, at de altid fremstår sunde og velplejede? I dag får du svaret, og du får et eksklusivt indblik i, hvilke hårprodukter der gemmer sig bag hendes badeforhæng.

Læs Mere