Din sundhed

Beconfident: Vi guider til et selvsikkert smil

Sukker du efter hvidere tænder og et smukt, selvsikkert smil? Så har vi godt nyt! Med Beconfident får du produkter til sikker og effektiv tandblegning hjemme, som hurtigt giver dig dine ønskede resultater. Læs med her, hvor vi guider dig til, hvordan du kan få op til 7 gange hvidere tænder på kun 10 dage.

Svenske Beconfident har et bredt udvalg af produkter, som kan hjælpe dig med at få det smil, du ønsker. I denne artikel dykker vi ned i deres Teeth Whitening Pro Kit, som sikkert og effektivt giver dig hvidere tænder og fjerner uønskede pletter.

Beconfident Teeth Whitening Pro Kit

Når du skal blege dine tænder hjemme, er Beconfident Teeth Whitening Pro Kit det perfekte sæt til dig. Her får du nemlig alt det, du skal bruge for at få et blændende hvidt smil, og så er det sikkert og nemt at bruge.

Sættet indeholder 10 ml Peroxide Free Triple Boost Max Gel, som du bruger sammen med den skinne, der medfølger. Det er den gel, der lysner dine tænder. Det bleger med sit indhold af den aktive PAP, natriumbikarbonat og kokosulfat. Det er dermed en tandblegning helt uden brintperoxid. Du kan opnå en yderligere effekt ved at anvende Becondifent LED-lampe.

Du får også en Protect & Repair Teeth Gel med i kittet, som bruges efter din tandblegning til at forstærke og beskytte dine tænder.

Tilpas din skinne til dine tænder

I kittet medfølger en skinne, som du skal påføre den blegende gel i. Det er den skinne, der sørger for, at produktet påføres jævnt på alle dine tænder. Før du går i gang, skal du derfor forme din skinne til dine tænder – og det er heldigvis supernemt!

Sænk din skinne i 80 grader varmt vand i 2-3 sekunder. Du holder på den i det lille plastikstykke, der sidder på skinnen, så du ikke brænder fingrende. Løft skinnen op, og ryst den for vand. Herefter sætter du skinnen over dit tandsæt, og nu kan du forme den med din tunge og dine fingre, så den passer perfekt til dig. Og bare rolig, du kommer ikke til at brænde dig. Hold skinnen på i 30 sekunder, og så er den klar til brug.

Er du ikke tilfreds med resultatet, kan du sænke skinnen i det varme vand igen og starte forfra. Så snart du har det ønskede resultat, holder du skinnen under koldt vand i 30 sekunder, og så er du klar. Klip det lille plastikstykke af, inden du fortsætter.

Sådan bleger du dine tænder

1. Børst dine tænder, før du går i gang.

2. Du kan nu enten vælge at påføre gelen direkte på tænderne med en finger, hvorefter du sætter skinnen på (sørg altid for at have helt rene hænder, hvis du bruger denne metode). Du kan også vælge at komme gelen ned i skinnen og efterfølgende sætte den på dine tænder. Du kan sagtens blege det øverste og nederste tandsæt på samme tid.


3. Lad produktet sidde på tænderne i 15 minutter, og tag herefter skinnen af (samme virkningstid gælder, hvis du bruger LED-lampen)

4. Børst dine tænder med en tandbørste uden tandpasta

5. Gentag processen én gang dagligt, indtil du opnår det ønskede resultat. Det tager cirka 10 dage at få lysnet tænderne helt.

2 artikler om Björn Axen vi anbefaler, du også læser:

Sådan får du hvidere tænder uden tandlægebesøg

Vi guider

Sådan får du hvidere tænder uden tandlægebesøg

Af Cathrine Park

Har dine tænder set lysere tider, er der heldigvis hjælp at hente i nemme produkter til hjemmebrug. Men hvorfor bliver dine tænder overhovedet misfarvede og gule, og hvordan undgår du det? Få svarene og en masse gode tips her.

Læs Mere
Eltandbørste vs. manuel børste: Hvilken vinder?

Vi guider

Eltandbørste vs. manuel børste: Hvilken vinder?

Af Pernille Witt Kirkegaard

Tandbørstning er grundlaget for god mundhygiejne og både elektriske og manuelle tandbørster er effektive til at fjerne plak i munden, som kan forårsage karies og sygdom. Men hvilken er allerbedst? Og hvilket elektrisk tandbørstehoved skal man i øvrigt vælge? Alt det får du svar på i denne artikel.

Læs Mere
Sund og kysseklar mund

Vi guider

Sund og kysseklar mund

Af Matas

Ingen er interesserede i dårlig ånde eller dårlig mundhygiejne generelt. Derfor har vi samlet nogle af de mest smarte produkter til en god mundhygiejne til dig.

Læs Mere
Kender du Aloe Vera? Lær alt om planten her

Spot Trenden

Kender du Aloe Vera? Lær alt om planten her

Aloe vera ser måske ikke ud af så meget, når du kigger på planten – den ligner mest en fin kaktus. Men den har et væld af funktioner, og kan bruges både indvortes og udvortes. Her får du svar på nogle af de mange spørgsmål, der typisk melder sig i forbindelse med planten og særligt den gel, dens blade indeholder.

Læs Mere