• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Nyhed

Ny effektiv vegansk hår- og hudpleje fra Danmark

HairBeliefs og SkinBeliefs er 100% veganske hår- og hudplejeprodukter og er udviklet med en vision om, at effektiv skønhedspleje skal være enkel og let. Multifunktionelle produkter giver dig muligheden for at se smukke resultater med enkle rutiner.

Har du altid drømt om silkeblødt og glansfuldt hår? Eller helt ren og fejlfri hud? Det er faktisk muligt, og det er det for alle. HairBeliefs og SkinBeliefs er bygget på et koncept, der handler om, at effektiv skønhedspleje skal være nemt. I sortimentet finder du derfor ikke en enorm stylingserie til syv forskellige hårtyper eller en hudplejeserie til fem forskellige hudtyper. Produkterne er multifunktionelle og kan bruges uden vejledning. Ren hud og glansfuldt hår skal være let at opnå.

SkinBeliefs – effektiv og allergicertificeret hudpleje

SkinBeliefs er udviklet for at give din hud lige det, den brug for – fugt og pleje. Rens den, giv den fugt, berolig den og intet andet, for din hud har ikke brug for andet.

SkinBeliefs

Smuk hud skal være enkel, let og ikke mindst effektiv at få og vedligeholde. Alle kan få ren og smuk hud, det handler blot om at pleje den og have rutiner. Hvis du gør det, vil du hurtigt se resultater.

(7)
Skin Beliefs Summer Glow Self Tan Drops 50 ml
89,95
Optjen 9 point
Skin Beliefs Miracle Maker Hand Cream 100 ml
89,95
Optjen 9 point
Skin Beliefs Beautifying Face Cream 50 ml
89,95
Optjen 9 point

HairBeliefs – hårpleje uden silikone og sulfater

HairBeliefs er luksuriøs hårpleje, som er 100% vegansk og uden silikone og sulfater. Vi mener, at alle kan få fantastisk hår. Det skal ikke kræve raketvidenskab eller et badeværelse fyldt til randen med skønhedsprodukter. Derfor har HairBeliefs kun én lille og multifunktionel stylingserie. Samtidig har HairBeliefs kun én hårkur, og den passer til alle produktserier. Den gør dét, en hårkur skal – reparere, give fugt og glans. HairBeliefs indeholder fire forskellige produktserier, der matcher forskellige behov: volumengivende, fugtgivende, farvebevarende og Silver, som fjerner uønskede gule toner. Alle produktserier indeholder reparerende egenskaber og ingredienser, der giver glansfuldt hår. Alt hår kan derfor drage nytte af alle forskellige serier.

Hairbeliefs

HairBeliefs indeholder kun ingredienser, der er effektive og helt igennem godt for håret, men samtidig ingredienser, der ikke går på kompromis med vigtige værdier. HairBeliefs er derfor 100% vegansk. Dyr skal ikke lide for skønheden og specielt ikke for vores. HairBeliefs er dermatologisk testet. Der er ingen former for mikroplastik i produkterne. Alle produkter er godkendt til grøn salon.


HairBeliefs bygger på en helhedsoplevelse lige fra den vidunderlige duft, produkterne giver i badet, den rige og lækre konsistens til resultatet af blødt, sundt og glansfuldt hår.

(5)
Hair Beliefs Wrap Me Up Hair Mask 150 ml
99,95
Optjen 10 point
Hair Beliefs High On love Volume Shampoo 280 ml
99,95
Optjen 10 point
Hair Beliefs Got The Blues Silver Shampoo 280 ml
99,95
Optjen 10 point

Inca Inchi olie

Hvem kan ikke lide blødt og glansfuldt hår? Alle produktserier er bygget op om plejende ingredienser, der gør håret blankt og skinnende. Herunder Inca Inchi olie, der udvindes fra et frø, der vokser i Amazonas i Peru, og som er det rigeste af alle olieholdige frø. Inca Inchi olien har et usædvanligt polyumættet fedtsyreindhold især af Omega 3, som hjælper med at bevare og genoprette den nødvendige fugt, som er så vigtig for et sundt, velplejet og glansfuldt hår. Inca Inchi Olie er også en stor kilde til E-vitamin, som er en aktiv komponent til regenerering af håret, så det nærer, plejer og beskytter håret.

Relaterede produkter

(9)
Hair Beliefs Love Addiction - Hair Elixir 50 ml
99,95
Optjen 10 point
Skin Beliefs Beautifying Face Cream 50 ml
89,95
Optjen 9 point
Hair Beliefs High On love Volume Shampoo 280 ml
99,95
Optjen 10 point
Hair Beliefs Fired Up Heat Protection 150 ml
99,95
Optjen 10 point

Relaterede artikler

Forårsnegle: 7 farver, der hitter til foråret 2021

Spot Trenden

Forårsnegle: 7 farver, der hitter til foråret 2021

Af Amalie Schiller

Hvis der er noget, der kan få mig ned i gear, er det, når jeg tænder for min favoritserie, sætter mig godt til rette i sofaen, og finder neglelaksættet frem. De sidste par uger har jeg undersøgt, hvilke neglelakfarver, der stjæler rampelyset, og som jeg er sikker på, at vi kommer til at se meget mere til. I indslaget her løfter jeg sløret for syv af dem, der særligt fangede min interesse. Jeg har testet alle farver på egne negle, og i kan tro, at jeg har glædet mig til at dele lakkerne med jer!

Læs Mere
Vælg den rigtige hudpleje til din alder

Vi guider

Vælg den rigtige hudpleje til din alder

Af Trine Brøndsted

Det kan være svært at finde den rette hudpleje til din alder. Der er nemlig mange forskellige faktorer, der spiller ind. I indslager her giver vi dig et overblik over, hvilke faktorer du kan have med i dine overvejelser, når du skal vælge hudpleje udfra din alder. Hertil kommer vi med nogle eksempler på produkter, vi er overbeviste om, din hud vil elske.

Læs Mere
Vi tester 7 myter om kokosolie i hår- og hudpleje

Vi guider

Vi tester 7 myter om kokosolie i hår- og hudpleje

Af Isabel Marschall Thostrup

Kokosolie er blevet hyldet i skønhedsverdenen som et multiprodukt til både hudpleje, hårpleje og alt derimellem. Men hvad kan du egentlig bruge kokosolie til – og virker det? Her får du den store guide om kokosolie.

Læs Mere
Naturlige og rene dufte til dig

Vi guider

Naturlige og rene dufte til dig

Af Isabel Marschall Thostrup

Du går måske allerede efter de naturlige mærker, når du vælger hudpleje og makeup. Men vidste du, at også nogle parfumer er lavet specielt med naturligt indhold? Det er mærker som CLEAN, Zarkeoperfume samt de to lækre hudplejebrands, Rudolph Care og Tromborg, der også har dufte.

Læs Mere