• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021
Vi guider

Kom godt tilbage til hverdagen

Er du typen, der sætter alt på autopilot, så snart sommerferien melder sin ankomst, kan du have brug for lidt ekstra hjælp til at komme tilbage i rutinerne. Vi har samlet de bedste tips og tricks, der får dig nemt og velplejet tilbage i gear.

Det er ingen hemmelighed, at det kan være svært at komme i gang igen efter sin ferie, når du har brugt alle dine dage på at slappe af. Når hverdagen rammer efter ferien, får din krop simpelthen et chok uden lige og har svært ved at omstille sig. Heldigvis er der gode råd for det, da du faktisk selv kan gøre en del små ting, der kan hjælpe din krop med overgangen fra ferie til hverdag. 

Tilbage på kontoret 

Tag velværen fra ferien med ind på arbejdspladsen ved at have praktiske og lækre produkter lige ved hånden.

Her er en håndsprit og håndcreme blevet et uundværligt makkerpar i den seneste tid, når du skal sikre dig, at du ikke får taget ubudne bakterier og vira med hen på din plads.

En facial mist er også en praktisk tilføjelse til dit skrivebord på lange dage foran computer, hvor du trænger til et friskt pust.  ​​​​​​​

(292)
Raunsborg Nordic Hand Cream 200 ml
169,95
Førpris 209,95
DU OPTJENER 17 Point
(37)
Rudolph Care Acai Antioxidant Facial Mist 100 ml
299,95
DU OPTJENER 30 Point

Når du er på farten  

Det er ofte på overskuddet, du halter, når du skal tilbage til hverdagen og gøremålene hober sig op, hvorfor du sikkert ikke altid lige får vasket håret i tide eller lagt makeup hjemmefra.

Derfor bør du helt sikkert have en tørshampoo, en concealer og en blush med i tasken, så du hurtigt kan friske dig op på farten.

(57)
Batiste Dry Shampoo Original, 200 ml
33,95
Førpris 38,95
DU OPTJENER 4 Point
(5)
Clinique Blushing Blush Powder Blush Aglow
269,95
DU OPTJENER 27 Point
4 tørshampooer, som kan redde en dårlig hårdag

Vi guider

4 tørshampooer, som kan redde en dårlig hårdag

Når du har travlt i hverdagen eller holder ferie, kan det være fristende at springe hårvasken over. Heldigvis behøver du ikke at bekymre dig om fedtet hår, for du kan bare bruge tørshampoo. Vi har testet fire af slagsen.

Læs også

På hjemmefronten   

Har ferien budt på alt andet end træning, kan du med fordel tracke dit aktivitetsniveau med et ur fra Garmin. De smarte aktivitetsure er nemlig en nem måde at komme tilbage i gear igen, fordi du bliver mindet om, at du skal huske at forlade sofaen for en stund, om det så er til en hård træning eller en gåtur.

Du kan også forkæle dine muskler med en god omgang massage, hvis kroppen ikke helt har vænnet sig til kontorstolen endnu.

(2)
Garmin Vívoactive 3 White/Rose
2.299,00
DU OPTJENER 230 Point
(11)
Aserve Aserve Træningselastikker 4 pak
119,95
DU OPTJENER 12 Point
(1)
Beurer 3D Shiatsu massage MG151
599,95
Førpris 899,95
DU OPTJENER 60 Point

Sådan holder du fast i feriegløden 

Efter flere dage udendørs i solens stråler kan det næsten føles uretfærdigt, at du skal tilbringe flere timer indendørs på jobbet. Derfor kan overgangen blive bare lidt nemmere, hvis du får lov at beholde din ferieglød for en stund.

Brug en god eksfolierende gel til at skrubbe de døde hudceller væk, som efterlader huden strålende, og følg op med en lækker fugtgivende creme, der holder huden sund og smidig.

Du kan også forsøge at forlænge din solbrune hud ved at bruge en selvbruner et par gange om ugen. ​​​​​​​

(22)
Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Double Creme 50 ml
499,95
DU OPTJENER 50 Point
Mizon Vita Lemon Peeling Gel 150 g
249,95
DU OPTJENER 25 Point
(145)
Matas Striber Selvbruner Lotion 200 ml
49,95
DU OPTJENER 5 Point

​​​​​​​

Vidste du, at… du skal bruge omtrent en uge på at omstille kroppen til din hverdagsrytme igen efter en lang ferie? Du kan faktisk sammenligne den tunge trætte fornemmelse i kroppen med at have tømmermænd.

Relaterede produkter

Dr. Bronner's Hand Sanitizer Lavender 60 ml
69,95
DU OPTJENER 7 Point
(24)
Gun-Britt Britt Dry Shampoo 220 ml
159,95
Førpris 189,95
DU OPTJENER 16 Point
(30)
Plaisir Stay Fresh Facial Mist 100 ml
79,95
DU OPTJENER 8 Point
(137)
Mascha Vang Selvbruner Mousse Mellem
139,95
DU OPTJENER 14 Point

Relaterede artikler

En face mist efter dit behov - se de 6 udvalgte

Vi guider

En face mist efter dit behov - se de 6 udvalgte

Af Amalie Schiller

En face mist er et sandt multiprodukt. Det er den ultimative makker til kontorpladsen, når du er på farten, og når dit ansigt trænger til et fugtboost i løbet af dagen. En face mist kan fås med forskellige plejende ingredienser og vitaminer med forskellige formål til den enkelte hudtype. Vi har samlet 6 forskellige face mists, der har hver deres unikke effekt på huden her.

Læs Mere
Sådan mestrer du din blush som en prof

Vi guider

Sådan mestrer du din blush som en prof

Af Nicci Welsh

Der er intet som en god blush, der kan få din hud til at stråle. Men hvordan skal du lægge den, så den passer til din ansigtsform og hvilken nuance skal du vælge? Vi guider dig på vej.

Læs Mere
Find den perfekte håndsprit

Vi guider

Find den perfekte håndsprit

Det øgede fokus på hygiejne inden for de seneste måneder har ændret vores vaner. Håndspritten er nu blevet en del af vores personlige pleje, og vi kan vist lige så godt vænne os til det, for håndsprit er kommet for at blive. Men håndsprit behøver hverken at være industrielt eller medicinsk i sit udtryk og look. Vi giver her en guide til håndsprit inden for seks forskellige kategorier.

Læs Mere
Motion gør dig glad

Vi guider

Motion gør dig glad

Af Matas

Din krop er ikke skabt til at sidde stille, og det kan gå hårdt ud over ryg, nakke og skuldre. Heldigvis kan du forebygge smerter med motion – og så er det samtidig godt for dit humør og din sundhed.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021