• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-4 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021
Vi guider

Nivea - naturligvis

Naturally Good-serien har ikke fået sit navn for sjov: Filosofien bag serien er nemlig at udvikle produkter med så mange naturlige ingredienser som muligt. Vi tager dig igennem en plejerutine med fokus på de to vigtigste trin, nemlig rens og fugt.

Hvis effektiv hudpleje med naturlige ingredienser står øverste på din hudpleje-ønskeseddel her til efteråret og vinteren, så er det værd at tage et kig på Niveas Naturally Good plejeserie – for det er lige præcis dét, du får, og så ovenikøbet til skarpe priser i Matas.

99% naturlige ingredienser

Naturally Good hudplejeserien er baseret på mere end 100 års hudpleje, ekspertise og tillid. Nivea har forsket i mange år for at finde den helt rigtig kombination af naturlige ingredienser til en effektiv hudplejeserie, der giver godt med fugt, regenererer huden og efterlader den både blød og velplejet.


Det betyder, at plejeprodukterne i serien indeholder hele 99% ingredienser, der er udvundet fra naturlige råvarer såsom tidselsblomstekstrakt, aloe vera, kamille, argan olie og grøn te. Alle ingredienserne med naturlig oprindelse har stadig halvdelen af deres molekylære struktur efter bearbejdelse.


Men hvad så med den sidste procent, tænker du måske? Jo, nu skal du høre: De resterende ingredienser er ekstremt vigtige, fordi de netop er tilsat for at sikre en sikker og stabil formular på produkterne.

Rens og fugt

I Naturally Good-serien finder du alt, du har brug for i din hudplejerutine. Skærer vi helt ind til benet i en sådan, er de allervigtigste steps nemlig rens og fugt. Og det er lige præcis, hvad denne serie fokuserer på. Så spænd sikkerhedsselen og tag med på opdagelse, når vi dykker ned i de forskellige produkter i plejeserien.

Rens med økologisk grøn te

Når du renser dit ansigt, fjerner du ikke bare makeup, men også alt den snavs og forurening, din hud har været udsat for i løbet af dagen. Det er vigtigt, fordi du på den måde undgår, at det ophober sig i huden og giver urenheder.  


I Naturally Good-serien finder du både en rensemælk og en toner begge med økologisk grøn te, der renser huden i dybden og efterlader huden frisk, ren og lækker. Rensemælken bruges til at fjerne makeup og rense huden, mens toneren fjerner de sidste makeuprester og gør huden klar til de efterfølgende plejende cremer.  


Begge Naturally Goods renseprodukter er udviklet til alle hudtyper.

(0)
Nivea Naturally Good Cleansing Milk 200 ml
59,95
DU OPTJENER 6 Point
(0)
Nivea Naturally Good Cleansing Toner 200 ml
59,95
DU OPTJENER 6 Point

Fugt til normal hud

Nu er turen kommer til fugt. Fugt er nemlig en essentiel del af din hudplejerutine uanset hvilken hudtype, du har. Nivea har udviklet tre forskellige ansigtscremer i Naturally Good-serien, som hver især henvender sig til en særlig hudtype.


Har du normal eller kombineret hud, kan du bruge den klassiske Naturally Good dagcreme med økologisk Aloe Vera, som er rig på vitaminer og har en beroligende effekt på huden, samtidig med har en opfriskende effekt.


Til denne hudtype finder du desuden en natcreme med økologisk Argan Olie, som hjælper huden med at regenerere om natten og efterlader huden gennemfugtet og smidig.

(2)
Nivea Naturally Good Dagcreme 50 ml
89,95
DU OPTJENER 9 Point
(0)
Nivea Naturally Good Natcreme 50 ml
89,95
DU OPTJENER 9 Point

Sensitiv hud

Er din hud sensitiv, så no worries! Der findes nemlig også en Naturally Good dagcreme til din hudtype.


Denne ansigtscreme indeholder økologisk kamille og er rig på antioxidanter, samtidig med den lindrer hudirritationen og reducerer tydeligt rødme. Og den giver selvfølgelig også masser af fugt i op til 24 timer og efterlader huden dejlig blød.

(0)
Nivea Naturally Good Sensitive Dagcreme 50 ml
89,95
DU OPTJENER 9 Point

Anti-age pleje

De to nyeste skud på Niveas naturlige hudplejestamme er Anti-Wrinkle dag- og natcremen særligt til dig, der leder efter naturlige ingredienser og anti-age effekt.


Begge ansigtscremerne booster hudens naturlige kollagenproduktion, hvilket er med til at reducere eventuelle fine linjer. Formularen indeholder Argan Olie, der sikrer masser af fugt og giver huden en dejlig, blød fornemmelse.


Cremerne kan desuden sagtens anvendes, hvis du har sensitiv hud, men samtidig ønsker anti-age pleje.

(0)
Nivea Naturally Good Anti-wrinkle Dagcreme 50 ml
149,95
DU OPTJENER 15 Point
(0)
Nivea Naturally Good Anti-wrinkle Natcreme 50 ml
149,95
DU OPTJENER 15 Point

Relaterede produkter

(32)
Nivea Cellular Filler + Elasticity Reshape Day Cream 50 ml
189,95
DU OPTJENER 19 Point
(17)
Nivea Q10 Plus Anti-Wrinkle Eye Care 15 ml
149,95
DU OPTJENER 15 Point
(18)
Nivea Micellair Expert Make-up Remover 400 ml
74,95
DU OPTJENER 8 Point
(25)
Nivea Q10 Plus Anti-wrinkle Night 50 ml
149,95
DU OPTJENER 15 Point
(21)
Nivea Nourishing Body Milk 250 ml
29,95
DU OPTJENER 3 Point
(24)
Nivea Essentials Urban Skin +48H Day Cream 50 ml
26,98
Førpris 89,95
DU OPTJENER 3 Point

Relaterede artikler

Hvilken rensetype er du? Find dit match fra Nivea

Vi guider

Hvilken rensetype er du? Find dit match fra Nivea

Af Isabel Marschall Thostrup

Det er vigtigt at få renset huden, så den holder sig sund og smuk. Men hvilken slags rens, bør du vælge? Find dig selv i guiden her, så du får købt den helt perfekte rens fra Nivea.

Læs Mere
Træt af dine rynker? Den klarer NIVEA Cellular

Nyhed

Træt af dine rynker? Den klarer NIVEA Cellular

Huden mister med alderen sin elasticitet og danner dybe rynker. Men ingen panik! Med NIVEAs Cellular Elasticity Reshape serie genskabes hudens elasticitet og din huds storhedstid på bare få uger.

Læs Mere
Hyaluronsyre – naturens egen fugtmester

Spot Trenden

Hyaluronsyre – naturens egen fugtmester

Hyaluronsyre er et naturligt stof, som vi alle er født med i kroppen, men som vi desværre mister med alderen. Vi dykker ned i naturens egen fugtmester her.

Læs Mere
Holistisk hudpleje: Plej din hud indefra og udenpå

Vi guider

Holistisk hudpleje: Plej din hud indefra og udenpå

En sund hud er ikke kun et spørgsmål og cremer og sera. Vi kigger på, hvordan du kan styrke og pleje din hud indefra og udenpå, så din hud bliver så stærk og sund som muligt.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-4 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021