• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Vi guider

Sarah Posin: Disse hårplejeprodukter bruger jeg

Skønne Sarah Posin gæster endnu en gang Stories, og denne gang skal det handle om hårpleje – og se lige Sarahs fine, lange lokker. Wow – siger vi bare! Men hvordan plejer hun dem og sikrer, at de altid fremstår sunde og velplejede? I dag får du svaret, og du får et eksklusivt indblik i, hvilke hårprodukter der gemmer sig bag hendes badeforhæng.

Sarah har før gæstet vores kære Stories univers – og hvorfor ikke gentage den store succes? Sidste gang handlede det om Sarahs makeup-favoritter, men i dag skal det handle om hår. For hvordan i alverden (undskyld mit franske) får man så fine og bløde lokker, som Sarah render rundt med? Dét gør hun os klogere på i dag.  

Sarahs hårplejerutine

Når jeg kigger efter hårprodukter, er jeg ekstra opmærksom på at vælge produkter, som skåner mit hår, eller produkter som indeholder ingredienser, som plejer og er fugtgivende. Mit hår er langt og har brug for pleje, men jeg er også opmærksom på ikke at slide det ved at bruge produkter, som er hårde ved håret.

Redken All Soft Mega Shampoo  

Mit hår er langt og har derfor ikke godt af at blive vaske hver eneste dag.


Når jeg bruger Redken All Soft Mega Shampoo, efterlader det mit hår helt rent, og jeg kan tydeligt mærke, hvordan produktet både plejer og giver mit hår den rigtig næring, med en masse blødhed og glans.

Redken All Soft Mega Shampoo 300 ml
179,95
Optjen 18 point

Redken All Soft Mega Conditioner 

Jeg afslutter altid med en plejende conditioner, som nærmest er min erstatning for hårbørsten.


Når jeg burger conditioner i hårdspidserne, kan jeg nemt køre fingerspidserne igennem. Har du brug for at give dit hår lidt ekstra kærlighed, fugt og pleje? Ja så kan jeg altså varmt anbefale produkterne fra Redken All Soft Mega

Redken All Soft Mega Conditioner 300 ml
199,95
Optjen 20 point

Matas Striber Salt Water Spray 

Er jeg den eneste som døjer med de små fimrehår, som stritter ud som små antenner?


Jeg hader dem og jeg kan simpelthen ikke undgå dem, hvis jeg har håret siddende I en hestehale. Heldigvis har jeg fundet en virkelig god og effektiv måde, som også skåner de små nye /eller belastede fimrehår.


Matas Salt water spray giver mit hår et let hold, som er perfekt til at sætte de små hår på plads. Produktet er simpelthen blevet et must have for mig!

Tørt hår? Her er mine hårpleje-helte

Vi guider

Tørt hår? Her er mine hårpleje-helte

Tørt, filtret og kruset hår... Nej tak! Det er ikke altid let at finde rundt i hårplejejunglen, og når man lever med en tør manke, findes der er et utal af skønheder, der bidrager til en mere glansfuld hverdag. Er du på udkig efter nogle nye hårplejehelte i hverdagen? Så har jeg nogle helt særlige darlings i tankerne, jeg er overbevist om, at dit hår vil elske.

Læs også

Moroccanoil Treatment 

Nogle dage trænger mine spidser til lidt ekstra shine – her elsker jeg at bruge en god hårolie, som også går ind og plejer. Jeg bruger et lille pump olie, som jeg fordeler jævnt, i spidserne på mit hår.


Når jeg styler mit hår med krølle –eller glattejern, så afslutter jeg også ofte med lidt hårolie, for at få et sundt og shiny look.  


Nogle gange kommer det helt bag på mig, hvordan mine tørre spidser kan forvandles, til at se helt sunde ud, blot med et lille pump hårolie.  

Moroccanoil Treatment 100 ml
339,95
Optjen 34 point

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Michelle guider: hårpleje til langt hår

Vi guider

Michelle guider: hårpleje til langt hår

Af Michelle Weis

Har du lange lokker, der har tendens til at blive tørre - ligesom mine? Og vil du gerne forkæle dem med den rette næring, så de fremstår sunde og velplejede hver eneste dag? Så læs med her, hvor jeg kaster lys over de hårprodukter, der gemmer sig i min brusekabine – og det er ikke så få endda #notsorry.

Læs Mere
Sarah Posin: Mine makeup favoritter

Vi guider

Sarah Posin: Mine makeup favoritter

Af Sarah Posin

I dag inviterer vi skønne og søde Sarah Posin inden for i Stories ”studiet”, og vi tager en snak om, hvilke makeupprodukter der er fast inventar i hendes kosmetikpung. Hun løfter også sløret for hemmeligheden bag hendes overdådigt lange øjenvipper, som mange af os sukker efter (amen, se dem lige engang). Læs med, hvis du gerne vil se hendes guide til et simpelt, men smukt look.

Læs Mere
Sarah Posin: Neglesalon med Le Mini Macaron

Vi guider

Sarah Posin: Neglesalon med Le Mini Macaron

Af Sarah Posin

Smukke negle i hjemmesalonen? I dag byder vi – endnu en gang – Sarah Posin velkommen som gæst på Stories. Denne gang skal det handle om negle, og vi skal se, hvordan Sarah skaber fine, holdbare negle derhjemme. Læs med, hvis du gerne vil gøre dine hænder til et (endnu) pænere visitkort.

Læs Mere
Amalies hårplejerutine: fra tørt - silkeblødt hår

Vi guider

Amalies hårplejerutine: fra tørt - silkeblødt hår

Af Amalie Schiller

Hvis der er noget, jeg elsker lige så højt som en velplejet hud, er det velplejet, silkeblødt hår. Nøj, hvor har jeg skiftede hårplejeprodukter ud mange gange. Jeg har nemlig været super effektiv (måske lidt for effektiv, hvis man spørger min familie) til at udforske nye hårpleje- og hårstyling produkter gennem årene. Det har så ført til, at jeg i dag er kommet frem til de bedste hårprodukter - hvis du spørger mig - og det er lige netop de produkter, jeg vil fremhæve i indlægget her.

Læs Mere