• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Grib stilen

Koreanske two toned lips

K-beauty hudpleje er næppe et nyt fænomen for dig - men hvad med koreanske makeuptendenser? Tør du eksempelvis kaste dig ud i two toned eller ombre lips?

Two toned lips er en koreansk trend, som lige nu vinder frem i resten af verden. Det deciderede runway look er nok en tand for artsy for de fleste, men det betyder ikke, at du ikke kan lade dig inspirere af det lækre læbelook. Vi guider dig til en af de hotteste trends inden for koreansk makeup lige nu – og ikke mindst hvordan det kan indgå i din øvrige makeuprutine.

Sådan laver du et koreansk makeup look:

Two toned lips

Start med at påføre concealer i kanten af læberne og blend det ind mod midten. Påfør herefter en let transparent farve på den inderste kant af læberne. Blend forsigtigt – eventuelt bare med en finger - og du er done. Alternativt kan du også anvende en læbestift i en rød eller lyserød nuance fremfor din concealer.


Herefter anvendes en mørkere farve i samme tone på den inderste kant af læberne. På den måde skaber du et mere intenst læbelook. Hvis du ønsker et glossy look, kan du påføre lidt klar lipgloss ovenpå.   

Porcelænshud

Porcelænshud er endnu en trend fra den koreanske beautyscene, og den gør sig rigtig godt til two toned lips. Alt efter hvilken dækkeevne du ønsker, kan du vælge enten en farvet dagcreme, CC creme eller en fuldtdækkende foundation.


Er looket ikke mat nok til dig, kan du påføre et let lag transparent pudder. Dup forsigtigt dine kinder med lidt blush og afslut med en god settingspray.

Naturlig øjenmakeup

Lad læberne komme i fokus og lav en naturlig øjenmakeup. Mascara og en god brynpensel er alt, hvad du behøver.


Ønsker du lidt ekstra glow, kan du duppe lidt highlighter i øjenkrogen og midt på øjenlåget.

Relaterede artikler

K-beauty - alt du skal vide om koreansk hudpleje

Spot Trenden

K-beauty - alt du skal vide om koreansk hudpleje

Af Matas

K-Beauty er koreansk hudpleje og makeup, og mange af de koreanske brands har opnået kultstatus på skønhedsscenen med deres innovative, effektive og virkelig gode-til-prisen produkter.

Læs Mere
J-Beauty - Skønheden i japansk hudpleje

Spot Trenden

J-Beauty - Skønheden i japansk hudpleje

Af Matas

Har du hørt om J-beauty før? Vi giver et recap på den populære, japanske skønhedstrend, der bygger på en filosofi om, at huden skal beskyttes og forsvares med innovativ forskning, der - på sigt - styrker den til at kunne stå imod den livsstil, vi hver især har.

Læs Mere
Trend: Draping makeup

Spot Trenden

Trend: Draping makeup

Af Trine Brøndsted

Draping er det nyeste skud på stammen, når det gælder om at forme og definere ansigtet. Det er det populære modehus Marc Jacobs, der har sat skarp fokus på den nye teknik. Her er alt du skal vide om den nye makeup-trend.

Læs Mere
10 tips fra materialisten

Vi guider

10 tips fra materialisten

Af Sofie Rasmussen

Foråret er så småt på vej, og her ved Sofie Rasmussen fra Matas i Rødovre hvilke produkter, der kan gøre dig klar til de skønne forårsdage. Find hendes 10 beautyfavoritter her.

Læs Mere