• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Nyhed

Nyhed fra Valentino: Born In Roma Yellow Dream

Valentino har udvidet deres Born In Roma-familie med to nye dufte, Yellow Dream, til både ham og hende. Læs med, når vi dykker ned i de spændende nyheder.

Måske kender du allerede de moderne og sofistikerede Born In Roma-dufte fra det ikoniske modehus Valentino, som er inspireret af Roms modernitet og elegance. Nu er det kommet to tilføjelser til duftserien i form af Donne Born In Roma Yellow Dream EDP til hende og Uomo Born In Roma Yellow Dream til ham, der viser nye sider af storbyen, når romancen møder gadernes rå attitude. 

Historien bag duften

Idéen til Born In Roma-duftene blev til i Valentinos egen hjemby: Rom. Roms gader er fulde af minder fra fortiden. Byen er selve symbolet på den frie tanke, og kulturen og æstetikken gennemsyrer hver en gade og hver en bygning. Born In Roma er en hyldest til både haute couturen og gadekulturen, der går hånd i hånd i Valentinos design.


Flakonens ikoniske Valentino-pyramider er inspireret af den romerske arkitektur og giver et klassiske design med et cool twist med et fantastisk farveboost i form af en neongul signatur.


Born In Roma Yellow Dream fås til ham og hende.

Til hende

Donna Born In Roma Yellow Dream Eau de Parfum til hende er en strålende blomsterduft af roser, der får et uventet strejf af frisk, hvid musk.


Duften er sammensat af tre facetter:


  • En farvenote i toppen: En forfriskende dosis italienske primofiore-citroner giver duften en superlækker citrusnote.


  • En couturenote som hjerte: Damaskusrose giver duften en blomstrende og strålende femininitet.

​​​​​​​

  • En cool note som base: En moderne og ren akkord smelter sammen med en note af sensuel, hvid musk, der folder sig ud og får en skøn, pudret blødhed.


Til ham

Uomo Born In Roma Yellow Dream Eau de Toilette til ham er en frisk, orientalsk duft, der bygger på spændingen mellem eksotisk friskhed og krydrede samt sensuelle noter.


Duften er sammensat af tre facetter:

​​​​​​​

  • En farvenote i toppen: Et frisk og eksotisk twist af saftig italiensk mandarin og frisk ananas vækker sanserne.


  • En cool note som hjerte: En uventet og krydret note af honningkage giver duften et orientalsk twist.


  • En couturenote som base: Vanilje og cedertræ skaber tilsammen en uimodståelig sensualitet.

Relaterede artikler

Ny Born in Roma Coral Fantasy fra Valentino Beauty

Nyhed

Ny Born in Roma Coral Fantasy fra Valentino Beauty

Valentino inviterer dig til at nyde Rom i solnedgangens smukke skær. Den koralrøde, romerske himmel har inspireret til denne frugtige blomsterduft, der bygger på sprudlende noter af kiwi og hypnotisk jasmin. Udlev dine drømme – byen venter ...

Læs mere
Parfumeguide - sådan vælger du

Vi guider

Parfumeguide - sådan vælger du

Af Matas

Med flere tusinde parfumer på markedet kan det virke som en temmelig uoverkommelig opgave at skulle vælge den perfekte duft. Men hvis du gør dig nogle få overvejelser, kan du hurtigt begrænse dine valgmuligheder.

Læs mere
Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Hvilke dufte er de bedst sælgende og mest populære til kvinder i 2022? Det afslører jeg i artiklen her, hvor jeg har undersøgt, hvilke dufte der er blandt de mest solgte på matas.dk. Let's start!

Læs mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Amalie Schiller

Om du er en kvinde eller mand, der sidder bag skærmen og har brug for hjælp til, hvilken herreduft, du skal vælge, så tror jeg, at mit lille skriv kan hjælpe dig godt på vej. Jeg har nemlig taget et dykket ned i Matas' database for at undersøge de 10 mest solgte parfumer og Eau de Toilette til mænd i 2022 på matas.dk.

Læs mere