Vi guider
7 skønne fund fra materialisten
Det kan være svært at navigere rundt i skønhedsuniversets mange stjerner - i hvert fald hvis du spørger os fra Stories redaktionen. Der findes nemlig et ocean af produkter, der behager kroppen, giver håret ekstra volumen, tilfører fugt til den tørre hud og makeupprodukter i flere nuancer til øjne og læber. I søgen efter produkter, der passer ind i sæsonens trends, har vi spurgt én af Matas’ materialister, hvilke 7 fund hun har gjort sig i de kolde og mørke efterårsmåneder.

Laura Stensbjerg fra Matas i Rosengårdscenteret i Odense giver sine syv favoritter til efteråret med alt fra velfugtende hudpleje til festlig øjenskygge. Laura er 25 år, og blev uddannet materialist i 2016. Og så blev hun uddannet kosmetolog i år med guld i sin svendeprøve, som den første i Danmark. Good job! 

Festlige farver

Det første produkt, Laura vil dele med jer, er en af hendes favorit paletter. Og vi forstår hendes begejstring, for nøj nogle skønne efterårs- og vinterfarver, den byder på!

Øjenskyggerne fra KVD er mine favoritter, fordi de er perfekte til at lægge en naturlig øjenskygge, der nemt kan piftes op til fest. I den her palet får du 18 farver i forskellige varme, romantiske nuancer med et par enkelte glimmerskygger, der virkelig er knald på.

Når håret klasker 

Har du også fint hår - ligesom Laura? Så har hun et helt særligt produkt, der kan løfte håret og give ekstra volumen.


Jeg har meget fint hår, der hurtigt falder sammen, så en ʻVolume Booster’ er en nødvendighed for mig. Det fine pudder drysses i hovedbunden og håret skubbes op med fingrene, så det får et løft og mere volumen.  

Sådan sætter du dit lange og tynde hår op

Hairstudio

Sådan sætter du dit lange og tynde hår op

Har du langt og tyndt hår, og er du træt af altid at sætte det op i en kedelig hestehale, så findes der heldigvis nogle fine alternativer, som er nemme at lave, og som får dit hår til at ligne en million.

Læs også

Kysseklar læber  

Er vi de eneste, der elsker lipgloss? Det tror vi næppe! Og lige præcis denne lipgloss, Laura har fundet til os, indebærer nogle helt særlige ingredienser, der plejer læberne, og så er den simpelthen bare så smuk!  

I den her lipgloss får du farve, glans og pleje til læberne, uden den klistrede konsistens som lipgloss er kendt for. Den lette formel med hyaluronsyre og konjacglucomannan smelter nemlig ind i læberne og gør dem fyldige og bløde.

Funklende multitasker 

Multifunktionelle produkter er jo geniale, og lige præcis denne, som Laura har fundet til os, har vi flere gange talt om. Faktisk har en af disse multitaskere netop vundet en pris til Danish Beauty Award 2020 – og med god grund!

Jeg elsker den sensuelle duft af mandler fra Nuxes multiolie, der kan bruges til hele kroppen, ansigtet, håret og neglene. Med en masse fint guldstøv giver den en festlig finish, inden jeg skal i byen.  

Vi tester Danish Beauty Award vindere

Vi guider

Vi tester Danish Beauty Award vindere

And the Danish Beauty Award goes to… En masse skønne produkter, som vi tester i indlægget her. Har du hang til beauty goods, der fra dag ét finder sig godt tilrette i makeuppungen eller på badeværelseshylden? Så bliv hængende og få en guidet tour gennem det smukke landskab af årets DBA-vindere.

Læs også

Sommerglød på én time 

Når sommergløden så småt begynder at dale i efteråret, er der vist kun én rigtig ting at gøre. Er du i tvivl, hvordan du kan få en smuk sommerglød henover de kolde og mørke efterårsmåneder, så har Laura svaret her:

Skal jeg have en smuk glød i efteråret, er det selvbruneren fra Matas, jeg rækker ud efter. Den giver en hurtig og lækker farve på kun én time, og så er den ovenikøbet svanemærket og vegansk.

Min populære duft 

En helt særlig duft har fanget kundernes opmærksomhed, når Laura står og rådgiver kunderne i Rosengårdscenteret. Og den særlige duft fortæller hun om her:

Med sine forførende noter af rose, hvid bergamot og cedertræ tager Sisley Izia mig tilbage til sommerens liv og lyse nætter Og så taler det vist for sig selv, at alle mine kunder spørger, hvilken duft det er, når jeg har den på.

SPAR 20%
Sisley Izia Eau De Parfum 30 ml
Medlemspris
607,96 kr.759,95 kr.Spar 152,-

Musthave til ansigtet 

Vi har snakket en del om selvforkælelse her på det sidste, og hvad er bedre end en god ansigtsmaske, når man ligger i sofaen om aftenen og ser Netflix?

Jeg synes, man skal huske at forkæle og pleje sin hud med en maske et par gange om ugen i efteråret. Denne maske med sheasmør og jojobaolie er helt uundværlig for mig, da den efterlader huden spændstig og velfugtet.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Hvilke dufte er de bedst sælgende og mest populære til kvinder? Det afslører jeg i artiklen her, hvor jeg har undersøgt, hvilke dufte der er blandt de mest solgte på matas.dk. Let's start!

Læs Mere
Sådan undgår du vintertræt hud

Vi guider

Sådan undgår du vintertræt hud

Af Cathrine Park

Vinteren nærmer sig med hastige skridt, temperaturen falder, og huden begynder snart at skrige efter næring. Men hvilke produkter skal du kigge efter for at undgå vintertræt hud, og hvordan bibeholder du en sund glød? Bliv klogere på det hele – og mere til – ved at læse med her.

Læs Mere
De bedste beauty pakkekalendere til julen 2023

Vi guider

De bedste beauty pakkekalendere til julen 2023

Af Maria Bech-Jensen

Hos Matas tilbyder vi hvert år en række fremragende beauty pakkekalendere – hvis vi selv skal sige det – og i år er naturligvis ingen undtagelse. Som de små beauty-nørder, vi nu er, skal vi naturligvis også selv investere i én eller måske to af dette års julekalendere. Men i år har vi haft ekstra svært ved at bestemme os for, hvilken pakkekalender, der skal forkæle os hver dag i december – og det er der en helt særlig grund til!

Læs Mere
Redaktionen tester: Bedste selvbruner

Vi guider

Redaktionen tester: Bedste selvbruner

Af Michelle Weis

Foråret er på vej, og det henleder tankerne på brun og solkysset hud. Der findes heldigvis en genvej til den kulørte charme, hvis du er én af dem, der sender længselsfulde blikke mod sydens solstråler. Du får her præsenteret nogle glimrende bestseller-selvbrunere i alle prisklasser, der giver glød til dit smukke ansigt og din skønne krop.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.