• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byttes t.o.m. 31. januar 2021
Spot Trenden

Kul – det sorte guld

Kul er ikke kun til grillen. Aktivt kul er en ingrediens, du støder på i hudplejeprodukter, tandpasta, og som kosttilskud. Vi dykker ned den sorte ingrediens.

Kul er den ultimative, 100 procent naturlige superingrediens. Det er nemlig guld værd, når det gælder udrensning af hud, hår og tænder. Kul virker som en magnet, som binder snavs og olie og fjerner det effektivt. Det har gjort kul ultrapopulært i skønhedsprodukter på kort tid. Kul er blevet det nye sort, kan man vist roligt sige. Lad os se nærmere på fordelene ved kul.

Kul og alle fordelene

Kul er sort, og man tænker umiddelbart, at det er noget værre griseri at arbejde med, men fordelene ved kul i dine skønhedsrutiner er mange. Kul virker grundlæggende rensende, da det suger fedt, snavs og misfarvninger til sig. Desuden er kul 100 procent naturligt og bliver kaldt en superingrediens. Vi kan derfor godt forvente, at kul i skønhedsprodukter er kommet for at blive.

Pænere og renere hud med kul

Urenheder, fedtet hud eller forstørrede porer er nogle af de ting, kul fjerner med et snuptag. Gå efter renseprodukter og masker med kul, og du vil kunne se en kæmpe forskel på din hud. Kul er effektivt og gør jobbet.

Rens

Med alderen har vi alle det med at få større og synligere porer. Så hvis du synes, dine porer pludselig er mere iøjnefaldende, så er der sikkert noget om snakken.


Heldigvis er det nemt at gøre noget ved problemet. Kul er en af de ingredienser, der renser porerne rigtig godt, og som er med til at mindske porerne.

Shots – flydende kosttilskud

Spot Trenden

Shots – flydende kosttilskud

Shots lavet på frugt, urter og grøntsager er ikke en ny trend. De sidste par år har du sikkert set ingefærshots og hvedeshots på din lokale juicebar. Men nu er olieshots og kollagenshots som kosttilskud kommet på banen. Vi kigger på trenden.

Læs også

Detox huden

Du kan også tage skridtet videre og detoxe din hud med kul. Brug en god maske, der indeholder kul, og som renser i dybden og trækker urenheder ud af din hud. Ikke alene får du en pænere, mere ensartet hud og smukkere udstråling, du får også et bedre og pænere grundlag, som vil gøre det lettere for dig at lægge en smuk makeup.


Er du til sheetmasker, så findes disse også med kul og sviner knap så meget som et kulsort lag af en ‘creme’-maske i ansigtet.

Tip! Forbered dig på, at det sviner en lille smule at bruge produkter, der indeholder kul. Din håndvask bliver sort. Nu har vi sagt det …

Børst tænder med kul

Når det gælder dine tænder, kan kul virkelig også gøre en forskel.


Kul binder sig til farvestoffer og misfarvninger på tænderne. Det er ikke en afblegningstandpasta, så forvent ikke kridhvide tænder. Men forvent, at brugen af tandpastaen får dine tænders naturlige farve tilbage uden at blege dine tænder eller ridse/slibe din emalje.

Tandpasta Blackwood uden fluor 75 ml
79,95
DU OPTJENER 8 Point

Kul som kosttilskud

Aktiveret kul mindsker luft i maven, hvis du spiser 1 gram 30 minutter før dit måltid og 1 gram efter, du har spist.

Er du på syre? Få guiden til kemisk peeling

Vi guider

Er du på syre? Få guiden til kemisk peeling

Du ved sikkert, at du burde tilføre din hud noget syre af en eller anden art for at eksfoliere. Men syre? Og i ansigtet? Faktisk er det slet ikke så farligt – eller forvirrende. Læs med her, og bliv klogere på syrepeeling.

Læs også

Kul til andet end beauty

Aktiveret kul bliver også brugt til mange andre ting, specielt i Asien er kul en del af husholdningen og et quickfix til flere problemer.

 • Til vandkaraflen:

Især i storbyerne kan vandet være meget hårdt og smage derefter. Kom kulstænger i din vandkaraffel, det gør drikkevandet blødere, ligesom de udleder mineraler ved hjælp af naturens eget råstof.

 • Som lugtfrisker:

Stænger med kul bliver brugt som luftfrisker på for eksempel badeværelser eller i rum, som godt kan føles indelukkede.

 • I sko- og tøjskabet:

Aktivt kul kan også bruges i sko eller i tøjskabet for at forhindre den sure lugt. Kul i skoene kan tage lugten af sure tæer, og du kan få antilugt-skosåler, som indeholder kul.

Relaterede produkter

(1)
Badeanstalten Flydende Sæbe Aktivt Kul
99,95
DU OPTJENER 10 Point
(1)
GlamGlow Superserum 6 Acid Refining Treatment 30 ml
469,95
DU OPTJENER 47 Point
(21)
Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask 75 ml
184,95
DU OPTJENER 19 Point

Relaterede artikler

Vi tester 8 myter om kokosolie i hår- og hudpleje

Vi guider

Vi tester 8 myter om kokosolie i hår- og hudpleje

Af Isabel Marschall Thostrup

Kokosolie er blevet hyldet i skønhedsverdenen som et multiprodukt til både hudpleje, hårpleje og alt derimellem. Men hvad kan du egentlig bruge kokosolie til – og virker det? Her får du den store guide om kokosolie.

Læs Mere
Anti-pollution skin care: Hvordan virker det?

Spot Trenden

Anti-pollution skin care: Hvordan virker det?

Af Isabel Marschall Thostrup

Anti-pollution skin care vinder mere og mere frem - og det er der god grund til. Produkterne hindrer nemlig forurening i at ødelægge din huds glød. Få en komplet guide til anti-pollution skin care her.

Læs Mere
Disse luftrensende planter bør du have derhjemme

Spot Trenden

Disse luftrensende planter bør du have derhjemme

Af Isabel Marschall Thostrup

Grønne planter i hjemmet er ikke bare dejlige at kigge på – de renser også luften for affaldsstoffer, støvpartikler og CO2. Nogle planter er særligt gode til netop at rense luften. Få en guide til dem her.

Læs Mere
C-vitamin: De bedste produkter til strålende hud

Vi guider

C-vitamin: De bedste produkter til strålende hud

Af Isabel Marschall Thostrup

Glow! Det er præcis hvad huden får, når du bruger c-vitamin i din hudplejerutine. Men C-vitamin kan faktisk gøre andet end at give glød til huden; det kan give en mere ensartet hudtone, beskytte huden fra forurening og også være med til at give fugt. Få overblikket over de forskellige mærkers styrker, så du kan finde de produkter, der passer bedst til netop dig.

Læs Mere
 • Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byttes t.o.m. 31. januar 2021