• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

Skønhed indefra med Berthelsen Beauty Products

Berthelsen Beauty Products er en serie med veganske højt optagelige vitaminer, mineraler og urter som giver smuk hud, stabilt blodsukker, flotte negle og den perfekte gyldne tan.

Berthelsen Beauty Products er et unikt udvalg af produkter fra Berthelsen Naturprodukter®, som hjælper med at frembringe din indre skønhed. I Berthelsen Beauty Products finder du en kombination af urter, vitaminer og mineraler, som hver især giver smuk hud, flot hår og stærke negle, samt stabilt blodsukker og den perfekte gyldne tan. Serien bliver løbende opdateret efter den nyeste forskning.
Med Berthelsen er du sikret høj kvalitet, eftersom alle mineralerne er organiske med høj biotilgængelighed.

BetaFactor® 

BetaFactor® er det ideelle tilskud for at opnå en perfekt gylden tan, samt beskytte huden mod solskoldning. BetaFactor® indeholder nemlig betacaroten og C vitamin.


Betacaroten er en caroten, som mere specifikt er en gruppe af gule og røde farvestoffer, som findes i mange frugter og grøntsager, og bl.a. giver gulerødderne deres farve. Ved at spise betacaroten over en længere periode, farves underhuden let gylden, hvilket gør det lettere at blive brun.

Berthelsen Chrom 

Berthelsen Chrom indeholder krom i form af organisk bundet og letoptageligt chrompikolinat, da organisk bundet krom optages og bruges bedst i kroppen. Chrom er vegansk og indeholder 250 små synkevenlige tabletter - 1 dåse er nok til 4 måneder.  


Chrom aktiverer insulin og bruges til at regulere blodsukkeret. Efter indtagelsen af sukker stiger blodsukkeret, og her bruges insulin sammen med chrom til at regulere blodsukkeret, ved at transportere sukkerstofferne ind i cellerne. Når sukkerkoncentrationen (blodsukkeret) falder udskilles ca. 20% af det chrom, som var i blodet. Derfor tappes vores kroppe for chrom, ved indtagelsen af hvidt sukker.

Berthelsen Silica Extra

Berthelsen Silica Extra er en stærk kombination af 8 B-vitaminer, agerpadderokke, zink og A-vitamin, som vedligeholder hud, hår og negle.


Ofte er svage negle, hår-fældning/hårtab og sart hud et tegn på, at din krop mangler vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer. Kroppen er nemlig i stand til at lave et prioriteringssystem af næringsstofferne, så de vigtigste processer som immunforsvar får tilført næringsstoffer først. Derfor nedprioriteres vedligeholdelsen af negle, hår og hud, hvis kroppen ikke får tilført nok næringsstoffer.

Berthelsen Silicium 

Berthelsen Silicium for stærke negle. Silicium er et livsnødvendigt spormineral, som findes mange steder i naturen. I vores krop findes silicium hovedsageligt i væv, der behøver en særlig stærk struktur, fx. negle, hår, knogler, tænder, brusk, sener m.m.


Silicium optages bedst, hvis det er organisk, og netop derfor er Berthelsen Silicium lavet på kieselgur, som er en naturlig forekomst af forstenede marine alger, som især findes i jorden i Afrika, Europa og Nordamerika.

Relaterede artikler

Vi sætter fokus på: skønhed og velvære indefra

Vi guider

Vi sætter fokus på: skønhed og velvære indefra

Af Matas

I dagens indlæg sætter vi fokus velvære og skønhed, der kommer indefra. Vi har kun én krop, og den fortjener det bedste, hvis du spørger os. Derfor har vi samlet fire produkter fra kendte brands, som er populære blandt vores kunder (og det forstår vi godt). Lær mere om de populære produkter i dette skriv, der sætter fokus på, hvordan skønhed kommer indefra, og hvordan du kan styrke dit velvære gennem livets faser – såsom overgangsalderen – med virkningsfulde kosttilskud.

Læs Mere
Dyrk din ’inner beauty’

Vi guider

Dyrk din ’inner beauty’

Af Ida Marie Winge

Indre skønhed er et ideal, som vi er mange, der stræber efter. For hvem vil ikke gerne have naturlig glød, en sund krop og overskud til at omfavne livet? En række produkter brander sig på netop at styrke skønheden indefra ved at give kroppen et ekstra boost af gode vitaminer. Vi har taget et nærmere kig på ’inner beauty’-trenden for at se, hvad den tilbyder.

Læs Mere
Emily Salomon: Basiskosttilskud og super smoothie

Vi guider

Emily Salomon: Basiskosttilskud og super smoothie

Af Emily Salomon

Mens min lægefar påstod at “Man fik, hvad man skulle bruge, gennem kosten”, så var der altså alligevel altid en vitaminpille på morgenbordet i mit barndomshjem. For trods alt lige at være på den sikre side. Og fordi han måske også var ret opmærksom på, at den med kosten, kun er sand i de tilfælde, hvor man lever af en helt ideel diæt af uforarbejdet, varieret mad.

Læs Mere
Redaktionen fortæller: De kosttilskud spiser vi

Vi guider

Redaktionen fortæller: De kosttilskud spiser vi

Af Amalie Schiller

Hvilke kosttilskud skal jeg tage? Hånden på hjerte, så aner jeg det ikke. Men er det ikke dét, vi har vores helseeksperter til? Når det så er sagt, så er jeg heldigvis så begavet, at jeg er omringet af eksperter, når det kommer til vitaminer og kosttilskud. Thank god! I dagens skriv har jeg bedt mine skønne kollegaer om at dele ud af deres erfaringer med de kosttilskud, de dagligt skyller ned som et supplement til en sund og varieret kost, og hvorfor de tager dem.

Læs Mere