• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Vi guider

612.000 plastikflasker om året…

Bliver brugt til at lave foret i alle Gillian Jones’ kosmetiktasker og makeup punge. Så når du køber en Gillian Jones kosmetiktaske eller makeup pung, får du ikke kun kvalitet og luksuriøst design, men du er også med til at mindske plastikforureningen i verdenshavene.

Gillian Jones lancerede allerede i 2008 den første linje af bæredygtige kosmetiktasker. Og siden har de ikke set sig tilbage. I dag er foret i alle kosmetiktasker og makeup-punge fra Gillian Jones lavet af rPET.

Gillian Jones’ kosmetiktasker og makeup punge

rPET (recycled plastic), er plastikflasker høstet fra havet, og sidenhen lavet om til tekstil der kan bruges til bl.a. tøj, sko og selvfølgelig kosmetiktasker!


Ved produktionen af rPET, mindskes energiudladning med 50%, vandspild med 20% og luftforurening med op til 60%! Det betyder, at når du køber et Gillian Jones produkt er du med til at mindske plastikaffald i verdenshavene, samt øge fokus på bæredygtighed.


Kosmetiktaskerne og Makeup pungene er ikke kun lavet med fokus på bæredygtighed, der er også lagt meget vægt på design, funktionalitet og detaljer. Det er tasker med smarte prints, mange lommer og rum, og rig mulighed for at organisere din makeup og accessories. ​​​​​​​

Relaterede produkter

(14)
Gillian Jones Beauty boks sort quilt
249,95
Optjen 25 point
Gillian Jones Kosmetikpung med spejl /sort Sort
199,95
Optjen 20 point
Gillian Jones Fashion Mundbind leopard 10 stk
79,95
Optjen 8 point

Relaterede artikler

3 beauty favoritter, vi tager med på en øde ø

Vi guider

3 beauty favoritter, vi tager med på en øde ø

Af Michelle Weis

”Hvilke tre beauty favoritter tager du med på en øde ø?” Sådan lød spørgsmålet, der var årsag til en lettere panisk stemning på Stories redaktionen; for hvem kan holde sig til tre skønhedsfavoritter, og lider flyet overlast, hvis vi sniger et par ekstra produkter med i kosmetikpungen? Den skinbarlige sandhed er nemlig, at vi har så meget ”guld” i vores skattekister aka makeuppunge, og derfor kan vi ikke holde os til tre treasures! Vi betaler hellere gebyret for overlasten…

Læs Mere
Højpigmenteret, vegansk makeup-kærlighed

Vi guider

Højpigmenteret, vegansk makeup-kærlighed

Det er ikke engang et år siden, at KVD Vegan Beauty landede på hylderne i Matas. ”Endelig!” var reaktionen – ikke bare fra os her på Matas Stories redaktionen, men også beauty lovers rundt omkring i det danske land. Har du endnu ikke hørt om brandet, så lad mig tage dig med på en rundtur i nogle af deres allermest populære makeupprodukter og fortælle mere om, hvorfor er er så ikoniske, som de nu engang er.

Læs Mere
Redaktionen viser efterårets neglelak trends

Spot Trenden

Redaktionen viser efterårets neglelak trends

Af Amalie Schiller

Efteråret har så småt meldt sin ankomst. Striktrøjerne fra sidste år har fundet sig til rette i garderoben igen, og måske har du allerede dannet dig et overblik over, hvilke nye efterårsstyles, der skal dominere klædeskabet den kommende tid. Her på Stories redaktionen har vi vendt vores længselsfulde blikke mod de smukke neglelakker, der så fint kan pifte ethvert look op, og i dagens indlæg ser vi på, hvilke trends og nuancer, der kommer til at tage efteråret med storm.

Læs Mere
Efterårsferie: Gør-det-selv-skønhed

Matas LIVE

Efterårsferie: Gør-det-selv-skønhed

Af Matas

Efterårsferien står for døren, og med corona hængende over os, bliver der nok ikke meget rejseaktivitet i år. Det skal dog ikke betyde, at vi ikke kan hygge os hjemme! I dag guider vi til "gør-det-selv"-skønhed, der udgør det for de perfekte aktiviteter til en hyggelig eftermiddag eller aften. Se med og lær at lave din egen læbepomade, bodyscrub eller skønne hjemmespa!

Læs Mere