• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Vi guider

Bagom redaktionen: Michelles makeup favoritter

Der er mange af jer, der er nysgerrige på, hvilke makeupprodukter vi sværger til på Stories redaktionen. I dagens indlæg får I svaret foræret, når Michelle inviterer jer ”inden for” og giver et eksklusivt indblik i hendes favoritter inden for skønhed og makeup. Lad dig inspirere af hendes must-have liste, og find inspiration til, hvilke produkter du skal lægge i den digitale kurv, næste gang du shopper hos Matas.

Kender du det der med, at man gerne vil prøve nogle forskellige produkter af, fordi der er så mange vidundere derude? Men hver gang du gør det, bliver du skuffet, fordi du har en favorit, som du ellers altid sværger til? Dén følelse kender jeg alt for godt, og derfor er der nogle favoritter, som jeg ikke slipper mit jerngreb om, og som jeg altid vender tilbage til. Jeg tager dig med på en guidet tour gennem min makeup pung, og jeg viser dig, hvad der er fast inventar på min badeværelseshylde. Måske du kan relatere til mine favoritter – eller blive inspireret. Hvem ved?  

Den perfekte base

Dramatically Different Moisturizing BB-Gel fra Clinique er blevet min nye bedste ven. BB-cremen udvikler sig, når den kommer på huden, og den giver en øjeblikkelig opfriskning af hudtonen. Det unikke ved cremen er, at den tilpasser sig enhver hudtone og tilfører masser af glød. Jeg påfører den ovenpå min foretrukne dagcreme, og så bruger jeg blot min Miild concealer til at dække de urenheder, som er meget tydelige. And that’s it!


I perioder, hvor jeg bare ønsker en lille smule glød, sværger jeg til Origins GinZing Tinted Moisturizer, der giver den fineste, lette glød og tilfører masser af fugt til huden i ansigtet. Den fugtgivende creme er desuden med SPF40, hvilket er et kæmpe plus. Duften må vi heller ikke glemme. Den er virkelig go’.


Skal jeg til en særlig begivenhed, hvor jeg gerne vil have et flawless makeup-look, bruger jeg Estee Lauders Double Wear Foundation, som uden tvivl er den bedste foundation, der nogensinde har været i kontakt med min hud. Den er nem at arbejde med, og den holder hele dagen og aftenen. Den slipper jeg aldrig grebet om – det er helt sikkert.

Blush 

Nu er det ikke hver dag, jeg bruger blush, men når jeg gør, er det Miilds Mineral Blush, der giver liv til mine kinder. Generelt er jeg stor tilhænger af Miild og de dejlige piger – Trine og Tanja – der står bag brandet, og derfor finder du mange produkter fra netop dette mærke i min samling.


Det, jeg elsker ved denne blush, er, at den har en høj pigmentering. Der skal således meget lidt produkt til at opnå et friskt look, og man kan nemt bygge på blushen, så man opnår den intensitet, man drømmer om. Og nu når vi er ved Miild, bliver jeg simpelthen nødt til at slå et slag for, hvor skønt det er med et mærke, der går så meget op i, at produkterne skal være gode for huden (og miljøet) – og det kan mærkes. 

Øjenbrynpen 

I denne kategori har jeg tre (okay, fem) produkter, som jeg sværger til. Anastasia Beverly Hills har lavet en fantastisk øjenbrynpind, som hedder Brow Wiz, og den er altså ultra-nem at bruge. Og så gi’r den et naturligt look. Den er ikke meeega budgetvenlig, og derfor er NYX’ brow pencil også på listen over mine favoritter (you gotta love NYX!). Denne er nemlig billig og god. Jeg synes dog ikke, den matcher mine bryn i farven lige så godt, som Anastacias Brow Wiz gør, og derfor veksler jeg lidt mellem disse to.


Derudover er Miilds Eyebrow Kit / Eyeshadow Kit fast inventar i min bryn-rutine. Jeg bruger brynfarverne til at fylde ud i mine bryn, hvilket giver dem et mere naturligt look.


Nielsens Jords Brow Fix er den perfekte touch-up gel, der former brynene og giver dem en perfekt finish. Hvis jeg skal have WOW-brows, så bruger jeg desuden Anastasias DipBrow Gel i farven Ebony. Den ka’ altså noget helt særligt, og mine bryn får et markeret, men naturligt look.

Mascara  

Min ultimative favorit er Maybellines Lash Sensational. Den er en sikker vinder – hver eneste gang. Faktisk er det den bedste mascara, jeg nogensinde har ejet. Den adskiller vipperne og giver dem et fint buk. Derudover giver den masser af længde til mine vipper, og den dækker vippehårene fra bund til top. Det absolut fedeste er, at den er Fast Lav Pris, og i min optik får du meget kvalitet for pengene.


En anden favorit er Lavinde Mascaraen, som har vundet indpas i mange makeup punge. Den er god. Som i virkelig god (jeg undskylder på forhånd: den er muligvis udsolgt online, for det er altså en mascara, som de fleste sukker efter). Men den er ikke budgetvenlig, og derfor er det en, jeg bruger, når jeg skal noget særligt. Den giver også fine, lange vipper, men den giver dog ikke det buk, som jeg synes, Maybellines mascara er så god til at gi’.

Redaktionen tester: bedste mascara

Vi guider

Redaktionen tester: bedste mascara

Mascara er den ting i makeuppungen vi her på redaktionen hverken kan og vil leve uden. Nogle fortrækker en mascara, der giver et intents og dramatisk look, mens andre elsker de lange og tynde vipper. Vi må nok erkende, at mascaraen er det produkt, vi har skiftet ud flest gange, siden vi i begyndelsen af teenageårene begyndte at eksperimentere med den billigste af slagsen, der lige præcis var nok lommepenge til. Nu har vi sat os for at teste nogle af de bedste mascaraer.

Læs også

Vippeserum 

Dem, der kender mig, ved, at jeg er en ’sucker’ for lange øjenvipper. Derfor er jeg også typen, der bruger vippeserum, når jeg føler, at mine vipper er blevet lidt for korte (selvom mine vipper nok aldrig rigtig er korte, men alt er jo relativt, og jeg elsker altså lange vipper). M2 har lavet et Lash Serum, som gør mine vipper overdådigt lange, og netop dette vippeserum står altid øverst på min ønskeliste, når mine vipper trænger til et længde-boost.


Vil du gerne se, hvilken effekt vippeserummet fra M2 har på mine vipper? Så find vores vippeserum test her, og se de vilde før/efter billeder. Vi tester også andre sera til vipperne, så hvis du gerne vil lægge et billigere serum i kurven, kan jeg anbefale, at du aflægger testen et visit. Lange vipper behøver ikke at koste en formue! 

(133)
M2 Beauté Eyelash Activating Serum 4 ml
569,95
Optjen 57 point

Læberne 

Yves Saint Laurent har lavet den bedste læbestift, eller lipgloss, der plejer læberne, samtidig med at den forkæler med en smuk farve. Rouge Volupté Shine giver en rigtig fin glans til læberne, og det er den type læbestift, som man kan påføre uden et spejl - og stadig ligne en million.


YSL er ikke det billigste mærke (surprise), og derfor har jeg også en anden favorit, som er lidt mere budgetvenlig, og det er Max Factors Colour Elixir Cushion. En utrolig lækker lipgloss, der fugter læberne og giver dem en smuk farve. Dette produkt er også super nemt at påføre, og dét er altså en ting, jeg vægter højt. Det er nemlig ikke altid, jeg har et spejl ved hånden, når mine læber trænger til et smukt farve- og glans-boost.


Mit nyeste køb til læberne er Clarins Natural Lip Perfector i farven 07 Toffee Pink, og jeg er allerede meget begejstret. Den har en skøn duft (og smag...), og så holder den fantastisk. Selv under mundbindet bibeholder læberne en skøn blødhed og en smuk farve, når de er blevet forkælet med en omgang Lip Perfector fra Clarins. 

Opfriskning er et must

Hvad er der sjovt ved at investere i det perfekte look, hvis det alligevel ikke holder, og hvis det bliver kedeligt, som dagen går? Nu skal det siges, at de produkter, jeg bruger og fremhæver i artiklen, er nogle, som giver et flot look hele dagen igennem.


Men hvis jeg gerne vil være helt sikker på, at mit look holder og bliver ved med at se friskt ud, bruger jeg en ansigtsspray fra Mac, der fikserer og genopfrisker. Prep + Prime Fix+ er perfekt til tasken, så du hele tiden har det ultimative genopfrisknings-boost ved hånden. 

(104)
MAC FIX + ORIGINAL
184,95
Optjen 19 point

Relaterede produkter

(30)
Rimmel Mascara Supercurler 001 Black
59,95
Førpris 99,95
Optjen 6 point

Relaterede artikler

Amalies makeup favoritter: fra simpelt til glitter

Vi guider

Amalies makeup favoritter: fra simpelt til glitter

Af Amalie Schiller

Jeg tror, at de fleste af os har nogle særlige favoritter, når det kommer til makeup. Måske har du brugt den samme mascara i flere år, fordi du ikke har kunnet slippe jerngrebet om den, siden du første gang prøvede den i din lokale Matas? Personligt har jeg selv nogle favoritter, der efter måneder og år stadig dominerer i min makeuptaske. Når jeg går på jagt i beauty-junglen, går jeg for det meste på udkig efter simple produkter, der får mit makeuplook til at se naturligt og simpelt ud. Og dog..

Læs Mere
Vi tester øjenvippeserum

Vi guider

Vi tester øjenvippeserum

Drømmer du (også) om lange, smukke øjenvipper – og har du overvejet at investere i et vippeserum? Så se med her, hvor vi tester forskellige sera og finder det bedste vippeserum. Vi kan allerede nu afsløre, at vi er imponerede over effekten af vidunder-produktet til vipperne, der får dem til at vokse i længde og tykkelse.

Læs Mere
Hjemmesalonen: Få mere selvforkælelse i hverdagen

Vi guider

Hjemmesalonen: Få mere selvforkælelse i hverdagen

Af Nanna Skousbøll

Selvom vi tilbringer mere tid derhjemme nu, behøver du ikke at gå glip af salonværdige skønhedsbehandlinger. Med gode tips og skønne produkter kan du nemt lave din egen hjemmesalon og og få mere selvforkælelse ind i hverdagen. Lad os guide dig.

Læs Mere
Videoguide: sådan bruger du gel neglelak derhjemme

Vi guider

Videoguide: sådan bruger du gel neglelak derhjemme

Af Amalie Schiller

Vil du have smukke og holdbare negle uden at tømme pengepungen helt? Så se med her, når vi guider dig til forskellige måder, du selv kan lave gelenegle derhjemme. Amalie fra Stories redaktionen har kastet sig over Le Mini Macarons Gel Manicure Kit, og hun har været så sød at lave en lille videoguide til jer. Vi kan afsløre, at resultatet blev lige så fint, som kom hun lige fra neglesalonen!

Læs Mere