• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021
Nyhed

Puori x Green Kitchen Stories: Vegansk kosttilskud

Her på redaktionen er vi ellevilde over det nye samarbejde mellem Puori og Green Kitchen Stories! Her er der nemlig virkelig tale om et collab, der bare giver mening. David og Luise fra Green Kitchen Stories har en årelang viden inden for vegetarisk livsstil og kombineret med Puoris vision om at skabe højkvalitets kosttilskud, ja, så er jeg altså solgt. Så læs med, når vi gør dig klogere på samarbejdet og de tre nye, veganske produkter.

Puori fortæller selv, at 43% på af deres kunder er begyndt at spise mere plantebaseret inden for de sidste 12 måneder. Samtidig viser deres undersøgelse, at mere end 50% synes, at det er vigtigt, at deres kosttilskud ikke indeholder indholdsstoffer med animalsk oprindelse. Derfor giver det supermeget mening, at de nu har teamet op med Green Kitchen Stories og lanceret en vegansk certificeret produktrække bestående af et multivitamin, B12 tilskud og en plante protein booster. 

The Transparency Project

Lad os starte med at spole tiden tilbage til begyndelsen (okay, det er måske lidt drastisk, vi nøjes med 11 år). Her havde de to grundlæggere af Puori en ubehagelig oplevelse med fiskeolie i form af den mere eller mindre velkendte eftersmag af fisk. Derfor gik de i gang med at udvikle deres egen fiskeolie med naturlige ingredienser og i høj kvalitet.


Og netop det med den høje kvalitet er en vigtig grundsten i Puoris produkter; det er nemlig deres vision at udvælge naturlige ingredienser af en superhøj kvalitet, og at denne kvalitet bibeholdes, selv under forarbejdningen af produktet.


For at kunne opretholde denne vision tester Puori alle deres produkter i samarbejde med The Clean Label Project – et samarbejde, du måske kender under navnet ”The Transparency Project” – for ting som pesticider, tungmetaller og andre uønskede stoffer. Og det betyder også, at du som forbruger kan være helt sikkert på, at kvaliteten – og det, produktet skal kunne, når du læser på etiketten – er præcis er dét, du får.


Faktisk kan du selv gå ind og se testen af præcis den fiskeolie, det kollagenpulver eller magnesium, som du står med i hånden. Der sidder nemlig en batch kode på hvert produkt, og den kan du slå op på The Clean Label Projects hjemmeside.  


Tal om at skabe tryghed over for sine kunder, am I right?

Green Kitchen Stories' vegetariske univers

Fast forward til 2020, hvor de nu har lanceret deres første vegansk certificeret produktserie i samarbejde bloggerduoen David og Luise fra Green Kitchen Stories. Hvis du ikke allerede kender Green Kitchen Stories, så lad mig introducere dig: Green Kitchen Stories er et vegetarisk univers, skabt af danske Luise og svenske David, der igennem en årrække har fået en stor, international følgerskare. De står blandt andet bag en række vegetariske kogebøger – både til børn og voksne – der er oversat og udgivet i flere landet. Ret sejt, hvis du spørger mig.


Og navnet kommer af, at en af væggene i deres første køkken var grønt – cute, right? Men faktisk dækker det over meget mere end blot det, for deres fokus har de seneste 10 år ligget på at udvikle sunde, vegetariske opskrifter med naturlige råvarer og økologiske produkter. Grønt køkken indeed.

Naturlige kosttilskud fra danske Puori

Nyhed

Naturlige kosttilskud fra danske Puori

Danske Puori synes, at alle har ret til et oplyst valg. Derfor får de deres produkter testet for renhed og kvalitet af et uafhængigt laboratorie og resultaterne offentliggøres online. På den måde giver de dig mulighed for et rent valg – på ærlig vis.

Læs også


Med andre ord har de altså stor viden om den vegetariske livsstil, og netop dét fokus er nøglen i samarbejdet med Puori. Luise lægger nemlig ikke skjul på, at supplementer som kosttilskud indgår i hendes rutine, og derfor har hun en temmelig god feeling med, hvad hun har brug for, når hun spiser vegetarisk.


Så kombinerer du den viden om vegetarisk livsstil og supplementer med Puoris visionære tilgang til at skabe produkter med så stort fokus på højkvalitetsingredienser, så er forventninger til den nye produktserie altså høje.  


Resultatet af samarbejdet er ikke til at tage fejl af; en produktserie med supplementer, der er legende lette at inkorporere i din hverdag, og som både er lige så velsmagende for maven, som det er for øjet. Er du nysgerrig, så læs med, når jeg gennemgår de tre produkter i serien herunder.

Multi Vitamin & Mineraler

En multivitamin-tablet, som du kender den. Denne er et kompleks med specifikt udvalgte ingredienser og former af 13 essentielle vitaminer samt ni mineraler, heriblandt vitamin B12 i høj dosis, vitamin D3 samt organisk bundet mineraler, som kroppen let kan optage.


Supplementet er certificeret vegansk af The Vegan Society og er selvfølgelig udviklet med særligt henblik på de, der spiser plantebaseret – men kan selvfølgelig også indtages, selvom du hverken er vegetar eller veganer.  

Puori Multi Vitamin & Mineraler 60 kapsler
199,95
Førpris 249,95
DU OPTJENER 20 Point

Vitamin B12 Berry Booster

Husker du, da jeg fortalte, at supplementerne var nemme at inkorporere i hverdagen? Det er nemlig her, at Berry Booster virkelig kommer til sin ret, for den er doseret i små sticks, som du kan blande i din yoghurt, smoothies eller drysse oven på din morgenmad, så den får en mega #instaworthy udtryk.


Ikke nok med det, så er vitamin B12 et vigtigt tilskud for folk, der spiser plantebaseret, da vitaminet næsten udelukkende findes – med få undtagelser – i animalske fødevarer.


Og netop dette supplement er et innovativt vitamin B12 tilskud, der indeholder den aktive og letoptagelige form for vitamin B12, methylcobalamin, og er blandet med tørrede nordiske vilde blåbær, som har et naturligt højt indhold af polyphenoler.

Puori Vitamin B12 Berry Booster 20 stk.
149,95
Førpris 199,95
DU OPTJENER 15 Point

Plante Protein Booster

Sidst, men ikke mindst, har vi det økologiske, plantebaseret proteinpulver med ærter som proteinkilden. Proteinpulveret er desuden tilsat naturligt calcium udvundet fra havalger, som bidrager til normale knogler.  


Også denne booster kan du blande i din smoothie, juice m.m., eller du kan bruge den i din madlavning og bagværk – prøv fx at blande den i farsen til dine hjemmelavede falafler næste gang. Mums!

Puori Plante Protein Booster 300 g.
179,95
Førpris 229,95
DU OPTJENER 18 Point

Relaterede produkter

Puori Omega-3 O3 Puori 180 kaps.
349,95
DU OPTJENER 35 Point
Puori Puori CP1 Collagen 300g
249,95
DU OPTJENER 25 Point
Puori Puori M3  Magnesium 180 kaps.
239,95
DU OPTJENER 24 Point
Valleprotein med choko smag Ø - Puori 900 g
399,95
DU OPTJENER 40 Point

Relaterede artikler

Miniguide til Magnesium: Mineral med mange fordele

Spot Trenden

Miniguide til Magnesium: Mineral med mange fordele

Magnesium bidrager til, at kroppens energistofskifte fungerer, som det skal, at vi kan bruge vores muskler på normal vis. Her får du indblik i de mange processer og funktioner i kroppen, som magnesium er involveret i.

Læs Mere
 7 tips til sunde tarme

Vi guider

7 tips til sunde tarme

Af Trine Brøndsted

Vores tarmsystem og de cirka 50 billioner bakterier, der bor i tarmene, har for relativt nylig vist sig også at have betydning for vores immunforsvar og helbred. Sunde tarme har for eksempel en positiv indflydelse på vores hjerne, vægt, energi og humør. Her får du tips til at få dine tarme i topform.

Læs Mere
Shots – flydende kosttilskud

Spot Trenden

Shots – flydende kosttilskud

Shots lavet på frugt, urter og grøntsager er ikke en ny trend. De sidste par år har du sikkert set ingefærshots og hvedeshots på din lokale juicebar. Men nu er olieshots og kollagenshots som kosttilskud kommet på banen. Vi kigger på trenden.

Læs Mere
Den ultimative guide til kollagen

Vi guider

Den ultimative guide til kollagen

Af Mai Hvass

Kollagen er på alles læber, som den "nye" hotte hjælper når huden skal holde sig ungdommelig, glat og fast. Vi kigger på kollagenboostende hudpleje, redskaber og ikke mindst kosttilskud.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021