• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Vi guider

3 beauty favoritter, vi tager med på en øde ø

”Hvilke tre beauty favoritter tager du med på en øde ø?” Sådan lød spørgsmålet, der var årsag til en lettere panisk stemning på Stories redaktionen; for hvem kan holde sig til tre skønhedsfavoritter, og lider flyet overlast, hvis vi sniger et par ekstra produkter med i kosmetikpungen? Den skinbarlige sandhed er nemlig, at vi har så meget ”guld” i vores skattekister aka makeuppunge, og derfor kan vi ikke holde os til tre treasures! Vi betaler hellere gebyret for overlasten…

I dagens indlæg sætter vi fokus på, hvad der gemmer sig i vores makeuppunge, og vi kan allerede nu afsløre, at vi alle fejler ”3-ting-på-en-øde-ø-testen”, for der er simpelthen for mange uundgåelige favoritter, der fluks ville ryge i kufferten. Her på redaktionen har vi altså vendt vores kosmetikpunge på hovedet, og ud falder vores ultimative favoritter, og dem skal du naturligvis præsenteres for. Så bliv hængende, hvis du er nysgerrig på, hvilke beauty favoritter, der gemmer sig i redaktionens survival kits. Måske kan du finde inspiration til dit næste køb?     

Michelle

”Jeg elsker min lyserøde, slidte makeuppung med masser af glimmer” - said no woman ever! Men ikke desto mindre holder jeg fast i min makeuppung og indholdet, som jeg med garanti ikke slipper jerngrebet om lige foreløbig. Der er nemlig tale om beauty produkter, som jeg – for alt i verden – ikke kan undvære i min daglige skønhedsrutine. Måske er de ikke så praktiske på en øde ø, for hvad med solcremen? Men de udgør mit ultimative survival kit i en travl hverdag, hvor det skal være nemt, lækkert og bekvemt for huden.


Miilds serum SKAL fremhæves, fordi det er den, der skaber basen, på hvilken de øvrige makeupprodukter udfolder sig. Den tilfører masser af fugt til min sarte hud, og det er altså tiltrængt. Jeg slipper heller ikke mit jerngreb om Origins Moisturizer, der fungerer som den perfekte primer. Én ting er, at cremen beskytter min hud mod solens stråler, og det er et kæmpe plus for én som mig, der har en über sensitiv hud, men samtidig giver den også en noget så tiltrængt glød. Jeg er fan!

Miilds powder giver et naturligt udseende, mens NYX’ budgetvenlige, men meeeega awesome, brynstift gør det nemt at definere brynene. Jeg har prøvet alverdens brynprodukter i alle prisklasser, men jeg vender altid tilbage til denne darling fra NYX.
​​​​​​​

Jeg er meget basic, når det kommer til mascara, og jeg holder mig gerne til denne mascara fra Maybeline, der giver mine vipper længde, fylde og en buet facon. Max Factors lipgloss er prikken over i’et, og den er min tro følgesvend – always!     


Amalie

Arh, det er svært at holde sig til 3 ting! Men jeg skal gøre et forsøg. Et af mine absolut ’’jeg-kan-og-vil-ikke-leve-uden’’ produkt er Depends øjenbrynspen, som jeg virkelig har brugt længe efterhånden! For mig er mine bryn det vigtigste element i mit ansigt, og de skal bare altid stå skarpt. Jeg elsker markerede, mørke bryn, og derfor bruger jeg den til at indramme mine bryn og farve dem mørkere. Den tynde pen gør det super nemt at arbejde med, og med en øjenbrynsbørste i den anden ende, så har man alt man skal bruge, for at få knivskarpe bryn.

NYX Mascara er blevet en af mine favoritter. Den giver en flot farve med det samme, og så elsker jeg den tykke, bløde børster, der giver fyldige, lange vipper. En cremet læbestift med en lyserød undertone har det sidste årstid været min absolut FAVORIT! Creme Cup fra MAC gør alt, hvad en læbestift skal gøre, hvis du spørger mig. Den giver ualmindelig meget fugt til læberne, efterfulgt af et dækkende lag af den lyserøde farve (uden at være for lyserød). Desværre er jeg ved at løbe tør for den, som måske kan ses på billedet. Så den skal helt sikkert med i indkøbskurven næste gang.

Et nyt medlem i min makeuppung er negleolien fra CND – og den er kommet for at blive! Det er en kæmpe fejl, at jeg ikke har brugt negleolie som en fast del af min rutine. Negleolien er svaret på alle negleproblemer, og det fandt jeg desværre først ud af, da jeg så vores negleteknikkers neglevideoer, hvor svaret på alle negleproblemer i højere grad lød på: Brug negleolie!
​​​​​​​

Okay, nu er jeg vidst over de 3 ting. Men jeg vil bare lige til sidst give hånden op for Tromborg Golden, der snart har været en fast makker i min makeuppung i 3 år – og selve produktet holder ualmindeligt længe! Den lægger så fint og naturligt, og så kan man nemt bygge den op alt efter, hvor intens man ønsker den.

​​​​​​​

Ultimativ videoguide: Sådan tegner jeg mine bryn

Vi guider

Ultimativ videoguide: Sådan tegner jeg mine bryn

Naturlige vs. optegnede bryn? Jeg må nok indrømme, at jeg bedst kan lide min bryn, når de har fået en omgang med min yndlings brynpen og gel. Formede og farvede øjenbryn er nemlig en af de få ting, der på en naturlig måde kan løfte hele ansigtet og give en god udstråling. I artiklen her har jeg lavet en lille videoguide, hvor jeg detaljeret viser, hvordan du kan skabe flotte og fyldige bryn med nogle helt særlige produkter. Let's get started!

Læs også

Lyng 

I min kosmetikpung kan man finde de produkter, jeg bruger til et ”everyday look”. Jeg skifter ofte ud i mine produkter, fordi jeg elsker at eksperimentere samt afprøve nyheder, men for tiden er jeg vild med store bryn og glossede læber. Dét er et look, der holder, hvis I spør’ mig! For at være ærlig går jeg ikke udenfor en dør, før jeg har givet mine bryn noget kærlighed med en Brow Gel. Jo større bryn, destro bedre!


Miilds bronzer er perfekt til at få lidt shine på kinderne - den er ikke voldsom og kan derfor justeres i udtrykket alt efter, hvor meget man vælger at tage på.

Hvis jeg skal beskrive mine go-to produkter med få ord, må det være: prisvenligt og funktionelt. Simple, does the trick for me.

Maja 

Jeg ved godt, at der er liiidt mere end 3 produkter her, men det her ER min makeuptaske, og det er lige præcis dette indhold, jeg har med mig, når jeg er på farten. Det er simpelthen favoritter, som jeg ikke kan undvære. Faktisk er alle produkterne nogle, som jeg shopper igen og igen og… Jeg kan ikke undvære dem. Indrømmet!  

Særligt vil jeg gerne ”bye bye pores” setting powder fra IT Cosmetics. Den her pudder holder dig shine-free hele dage – uanset hvor varmt du har det. Den er mega effektiv, og jeg elsker den. Taler også tit om den på min egen IG, hvor jeg er ret sikker på, at folk efterhånden er RIGTIG trætte af at høre om den (haha) - så skøøønt, at jeg nu kan kvidre om, hvor meget jeg elsker den, her på Stories.      

En anden favorit, jeg vitterligt ALTID har i min makeup taske, er min pensel fra Mac – det er sådan en magisk pensel, der kan det hele. Den kan både fordele creme bronzer OG setting powder samt concealer/foundation. Jeg har ALTID en duo-fiber pensel i min makeuptaske – og den her fra Mac er min fortrukne. Men den er jo ikke altid ren, men når den er, er den med. Det er helt sikkert!   

Det sidste produkt, jeg vil slå et slag for, er en lidt nyere ting, nemlig min Lip Cute Gloss fra Tromborg. Jeg elsker den her formulering, og faktisk har den næsten erstattet mine 1000 læbepomader, der altid lå alle vegne i min taske, bil, pung, makeup-taske etc. Fordi den har en masse lækre fugtgivende og plejende ingredienser, samtidig med at den giver lidt farve til læberne.
​​​​​​​     

Okay. Sidste ting!!! Jeg har altid en god Setting Spray med mig, som både kan virke som en opfrisker, hvis man - som mig - ikke har sovet i 1 år pga. baby. Sådan én er næsten lige så god som en spand kaffe. Næsten! Og så pifter en setting spray din makeup op. Så sådan en har jeg også altid på mig. Jeg er svært glad for den her klassiker fra MAC – særligt i den her virkelig praktiske rejsestørrelse. Det var vist det – for nu…

Julie  

Jeg er altid nysgerrig på at prøve nye produkter, men jeg har også nogle favoritter, jeg bare vender tilbage til igen og igen. Jeg kan fx ikke forestille mig at skulle undvære min Lancôme ”Skin Feels Good”! Jeg elsker, at den både plejer, farver (lidt) og beskytter min hud med SPF. Eller min GOSH brynblyant, der bare har den perfekte, kolde tone - og som jeg har brugt i 100 år (sådan cirka)…


Min efterhånden ret medtagede Tromborg Baked Mineral Highlighter, der giver det fineste, lyse skær på kindbenene, og min Lavinde mascara med plejende serum, giver jeg heller ikke slip på lige foreløbig! Min allerførste vippebukker holder jeg også stadig fast i; den er fra Shiseido – og den holder bare.

Jeg har også altid været glad for at bruge brun eyeliner, der giver et meget naturligt look, både til hverdag og fest. Lige nu er jeg ret glad for Youngbloods Chestnut liner, der holder hele dagen og hverken er for lys eller mørk til mig. På farten har jeg også altid en lipgloss med, og eftersom jeg er en rigtig ”Dior-pige” er det selvfølgelig den klassiske Lip Maximizer, der giver volumen til læberne, jeg aldrig tager afsted uden.

Og så selvfølgelig en håndcreme, der er en must-have i disse tider, hvor man spritter hænderne meget af. Her er Matas Natur med blåbær perfekt for mig, fordi den hurtigt trænger ind og plejer hænderne godt.


Anja  

Jeg er nok i virkeligheden ret basic, når det kommer til min klassisk kedelige, sorte kosmetikpung. Til hverdag er jeg nemlig fan af et simpelt no makeup-makeuplook med fokus på velplejet hud og en smule glød. Peelmasken fra Ecooking er min absolutte favorit, som jeg bruger én gang om ugen. Jeg elsker simpelthen, hvor flot min hud bliver af at bruge den! Bagefter har min hud brug for masser af fugt, og her er mit go to Plaisirs 3-i-1 serum, der har den letteste, lækre konsistens, der trænger hurtigt ind.     

Bye bye under eye concealeren fra IT Cosmetics er min redning til trætte øjne, GOSH Defining Brow Gel holder mine bryn på plads, og Miilds fantastiske bronzer giver min hud den fineste glød. Og så er den brune mascara virkelig kommet ind under huden på mig, da det giver et mere afdæmpet look, så Clarins Supra Volumen Mascara er efterhånden blevet en fast del af min hverdagsmakeuprutine.

Relaterede artikler

Parfumer og nostalgi: kom tæt på Redaktionen!

Vi guider

Parfumer og nostalgi: kom tæt på Redaktionen!

Af Michelle Weis

Kender du følelsen? Du slentrer ned ad strøget, og pludselig bliver du ramt af en velkendt parfumeduft, der vækker dine sanser. Med ét bliver du sendt tilbage til folkeskolen og bænken ude foran ungdomsklubben, hvor du havde din kyssedebut med Preben. Selvom du ihærdigt forsøger at ryste kysseseancen af dig, vinder nostalgien, og du genlever de pinagtige minutter, indtil duftnoterne slipper grebet om dine sanser, og du vender tilbage til nuet.

Læs mere
Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Hvilke dufte er de bedst sælgende og mest populære til kvinder i 2022? Det afslører jeg i artiklen her, hvor jeg har undersøgt, hvilke dufte der er blandt de mest solgte på matas.dk. Let's start!

Læs mere
Redaktionen tester: bedste mascara

Vi guider

Redaktionen tester: bedste mascara

Af Amalie Schiller

Mascara er den ting i makeuppungen vi her på redaktionen hverken kan og vil leve uden. Nogle fortrækker en mascara, der giver et intents og dramatisk look, mens andre elsker de lange og tynde vipper. Vi må nok erkende, at mascaraen er det produkt, vi har skiftet ud flest gange, siden vi i begyndelsen af teenageårene begyndte at eksperimentere med den billigste af slagsen, der lige præcis var nok lommepenge til. Nu har vi sat os for at teste nogle af de bedste mascaraer.

Læs mere
Vi tester Danish Beauty Award vindere

Vi guider

Vi tester Danish Beauty Award vindere

Af Michelle Weis

And the Danish Beauty Award goes to… En masse skønne produkter, som vi tester i indlægget her. Har du hang til beauty goods, der fra dag ét finder sig godt tilrette i makeuppungen eller på badeværelseshylden? Så bliv hængende og få en guidet tour gennem det smukke landskab af årets DBA-vindere.

Læs mere