• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • 30 dages returret
Nyhed

Leder du efter allergivenlig og skånsom hårfarve?

Få et flot og velplejet hår med BioKap´s nutricolor delicato RAPID hårfarve. Alle hårfarverne er milde, holdbare og allergivenlige.

Trænger du til at friske din hårfarve op, men er du bekymret for at kaste dig ud i projektet selv og den skadelige kemi, der følger med? Den 'grønne' og nemme hårfarve til hjemmebrug findes faktisk. Læs med her.

Sådan farver du dit hår – nemt og skånsomt

Med en ny hårfarve kan du forny dit look, puste liv og glans ind i lokkerne og dække eventuelle grå hår. Hårfarve er dog også en lidt udskældt størrelse, da den kan være skrap for hud og hovedbund og desuden være en besværlig ting at kaste sig ud i selv. Men sådan behøver det ikke at være. Hos Matas finder du nemlig de ekstremt skånsomme og plejende hårfarver fra italienske Biokap, som ikke bare laver nogle af de reneste hårfarver på markedet helt på højde med de produkter, økologiske frisører bruger i dag, men også har formået at lave en revolutionerende hurtigtvirkende hårfarve, som får selv de mest travle kvinder til at klappe i deres hænder.


Vidste du, at Biokap Nutricolor Delicato er nikkel- og dermatologisk testet og egnet for veganere?


En 'grøn' hårfarve

10 minutter! Så hurtigt kan du nemlig opfriske din hårfarve, hvis du vælger Biokaps Nutricolor Delicato Rapid.


Ligesom Biokaps andre hårfarver er den ‘grøn’, hvilket vil sige, at hårfarven er uden unødvendig kemi som ammoniak, silikone, parabener, parfume og farvestofferne PPD (Para-Phenylenediamin) og resorcinol, som EU’s videnskabelige komite for forbrugersikkerhed har vurderet er allergifremkaldende. I stedet bruger Biokap plejende og styrkende planteekstrakter, risprotein og fugtgivende og blødgørende økologisk arganolie, så du får en lækker cremet hårfarve, som rent faktisk gavner dit hår og hovedbund, mens du farver det.


Resultatet efter blot 10 minutter er velplejede lokker med en varm, glansfuld og naturlig farve. Ja, selv grå og hvide hår dækker Nutricolor Delicato Rapid 100 procent.


Biokap Nutricolor Delicato Rapid fås i 6 nuancer.

Guide Biokap Nutricolor Delicato:

 • Start med at lægge det medfølgende engangskappe omkring skuldrene for at beskytte dit tøjBørst dit hår godt igennem – håret skal være tørt
 • Påfør nu den beskyttende creme, der følger med, langs din hårgrænse, så farven ikke smitter af på huden
 • Klem hårfarven ned i “fremkalder-væsken” og ryst flasken grundigt
 • Start med at påføre farven i hårgrænsen og i din foretrukne skilning Hårfarven er en cremefarve, hvilket gør den supernem at arbejde med.
 • Påfør i resten af håret ved at gå frem skilning for skilning
 • Massér til sidst farven godt ind og lad den sidde i ti minutter
 • Du skal ikke bekymre dig om, hvordan farven ser ud, når du påfører. Den er ikke guidende for det endelige resultat
 • Skyl nu farven ud omhyggeligt og vask det med den medfølgende shampoo


Tip! Har du mindre end 50% gråt hår, kan du vælge en hårfarve, der rammer din naturlige hårfarve. Er dit hår mere end 50% gråt, så vælg en mørkere hårfarve end din naturlige nuance.

Relaterede produkter

(2)
Gun-Britt Booster Spray 150 ml
279,95
DU OPTJENER 28 Point
(15)
SARDkopenhagen 100% Arganolie 100 ml
289,95
DU OPTJENER 29 Point

Relaterede artikler

Nye professionelle hårbørster i naturhår

Nyhed

Nye professionelle hårbørster i naturhår

Af Benedikte Lundberg

Et sundt og glansfuldt hår kræver daglig pleje. Og her mener vi ikke kun hårplejeprodukter. For ligeså vigtigt er det at bruge en god hårbørste. M. Cosmetics by Matas lancerer en helt ny serie af FSC-certificerede hårbørster, der alle er udviklet med vildsvinehår, som gør håret blødt og glansfuldt ved daglig anvendelse.

Læs Mere
Sulfatfri shampoo og pleje til håret

Vi guider

Sulfatfri shampoo og pleje til håret

Af Isabel Marschall Thostrup

Har du hørt om sulfater før? Det er et stof, der findes i mange shampooer, og som er med til at vaske dit hår rent og give den der storskummende følelse, mange elsker. Man kan kende dem på ingredienslisten som SLS, Sodium Laureth Sulfat og i nogle tilfælde Sodium Lauryl Sulfat. Men vidste du også, at flere brands undgår at bruge sulfater som den vaskeaktive ingrediens for at skåne hår og hovedbund?

Læs Mere
Test af Matas Silver shampoo og balsam

Bag om brandet

Test af Matas Silver shampoo og balsam

Af Emilie

Jeanette har i noget tid været i gang med projekt få-min-naturlige-hårfarve-tilbage. Hun har testet den nye Matas Striber Silver shampoo og balsam, så vi kan se om det kan hjælpe projektet på vej.

Læs Mere
Kort hår – Trends, tendenser og hårpleje

Spot Trenden

Kort hår – Trends, tendenser og hårpleje

Af Trine Brøndsted

Celebrities som Rihanna, Scarlett Johansson og Kate Hudson har været med til at bane vejen for efterårets hotteste trend, kort hår. Find gode råd til den rette frisure, pleje og styling lige her.

Læs Mere
 • Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • 30 dages returret