• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

Matilde Trobeck: Dette er mit go to-produkt

Hvad er det vigtigste, når Matilde Trobeck vælger beauty-produkter? Hvilke 3 produkter vil hun tage med på en øde ø? Og hvad er hendes guilty pleasure? Vi har bedt Matilde færdiggøre 20 sætninger, og her i artiklen kan du få alle hendes svar.

Matilde Trobeck er 33 år og bor i København sammen med sin mand, Kristian, og deres søn, Alfred. Til august venter de sig en lille pige. Matilde er uddannet pædagog, men har i de sidste 5 år levet af at være influent. I sin fritid dyrker hun crossfit, om end det er en smule mindre nu, end før hun fik børn.  

De 3 produkter, jeg vil tage med på en øde ø, er...

Den nye Moisture Surge, så jeg får en god, fugtet hud. Den fugter i 100 timer og fugter alle lagene i min hud, giver glød og er en perfekt base til makeup – og hvis det ikke er et life hack, så ved jeg ikke, hvad det er! Så det er en god ting at have med på en øde ø, tænker jeg.


Clinique BB-gel vil jeg ikke undvære. Den er nem at påføre, giver fugt og glød, og det ligner lynhurtigt, at man har lidt makeup på.  


Det sidste produkt skulle selvfølgelig være Chubby Stick, som jeg er glad for, fordi den kan bygges op, er nem at påføre uden et spejl – og så har jeg aldrig oplevet, at den sidder på tænderne.


Det vigtigste for mig, når jeg vælger beauty-produkter, er... at jeg får en god fugt i mit ansigt, fordi jeg synes, at det giver en god glød, og det er en god base at bygge videre på.

Det bedste skønhedstip, jeg har fået, er... at hvis man putter meget makeup på øjnene, så skal man måske ikke have så meget på læberne og omvendt, fordi det godt kan virke lidt for voldsomt. Så det prøver jeg at efterleve.

Mit bedste beauty-køb nogensinde er... Cliniques BB-gel, som jeg er så glad for, og som jeg bruger hver eneste dag.

Det første Clinique-produkt, jeg ejede, var... en Chubby Stick, som jeg fik af min mor. Hun havde købt en 3-pak, og så måtte jeg selv vælge, hvilken farve jeg ville have. Da jeg var single, havde jeg den altid med mig i tasken, og her lærte jeg et lille trick: I låget er der faktisk et lille spejl, så du kan se dine læber, hvis du fx står på dansegulvet og lige skal pifte dem op.  

Mit ultimative go to-produkt er... Clinique BB-gel, som jeg bruger hver eneste dag. Og hvis jeg kun måtte vælge én ting, som jeg skulle have med på en øde ø, så skulle det være den.


Min yndlings-beauty-trend lige nu er... at der er kommet mere knald på læberne. Jeg kan rigtig godt lide farver, og jeg elsker, at jeg kan begynde at have meget mere læbestift på.  

En trend, jeg til gengæld ikke hopper med på, er... eyeliner. Og det er simpelthen, fordi jeg ikke kan finde ud af det.

Mit næste beauty-køb er... Even Better Concealer, som jeg har lært at kende her på vores shoot, da jeg fik den på af makeupartisten. Den er smart, fordi der både er sådan en beauty-blender i toppen, men man kan altså også påføre den på helt gammeldags vis. Og så kan jeg matche den med min Even Better Foundation.

Mit bedste skønhedstip er... at det godt må være lidt nemt. Derfor er jeg fx rigtig glad for Clinique Mositure Surge Overnight Mask, som er genial og lidt af et ’mom-hack’. Jeg har nogle travle dage, og om aftenen flader jeg gerne ud på sofaen og går i seng før kl. 22. Så her kan denne ansigtsmaske være en god hjælp, for den kan jeg nemlig tage på og sove med om natten, og det gør jeg gerne 2-3 gange om ugen. Jeg tager den på, når jeg har fjernet min makeup om aftenen, og så virker den, mens jeg sover. Den har en rigtig lækker, tyk konsistens, som gennemfugter, og som trænger hurtigt ind.

I min taske finder du altid... en Chubby Stick! Og selvfølgelig sutter til Alfred.

Min guilty pleasure er... helt klart face mist! Jeg har en stående i næsten alle rummene i min lejlighed, og jeg har også en i køleskabet. Og jeg sprayer mit ansigt mange gange om dagen.De 3 ord, der bedst beskriver mig, er... utålmodig, stædig, og så har jeg - håber jeg – et lyst sind, og jeg håber, at jeg er god energi at være sammen med.  

Det største øjeblik i mit liv var... da jeg fødte min dreng Alfred.  

En ting, jeg er stolt af, er... min familie: Min mand Kristian, min søn Alfred og min lille pige inde i maven.

Jeg føler mig stærkest, når... jeg får en hverdag til at klappe og har en rigtig god dag, selvom jeg kun har fået få timers søvn. I gamle dage var det, når jeg stod og dødløftede rigtig tungt.

Jeg kan mærke glæden helt nede i maven, når... min mand og min dreng griner sammen.

Jeg vil gerne blive bedre til at... lave ting uden formål, fx være på legeplads i to timer, uden at der egentlig er et formål, andet end at jeg skal være sammen med min søn.

Mit forbillede er... de kvinder, som jeg følger inde på Instagram, som formår at vise mig det hele, og som er autentiske.

Nr. 1 på min bucket liste er... at komme til Hawaii. Jeg sagde faktisk nej engang til en Hawaii-tur. Men jeg kom så til Costa Rica i stedet.  

Relaterede artikler

Vi guider til Clinique Moisture Surge

Vi guider

Vi guider til Clinique Moisture Surge

Af Anja Mille Blum

I dag skal det handle om Cliniques bedst sælgende ansigtscreme Moisture Surge. Den har nemlig fået en ret så lækker opgradering, så den er endnu mere fugtgivende end tidligere. Svært at tro på? Så læs med, når vi dykker ned i den populære serie.

Læs Mere
Disse produkter kan Mette Helena ikke undvære

Vi guider

Disse produkter kan Mette Helena ikke undvære

Af Anja Mille Blum

Du kender nok Mette Helena fra Nybyggerne, eller måske er du en af hendes 96 tusind følgere på Instagram. Mette Helena er nemlig boligstylist, influencer og alenemor – og det giver en travl hverdag med mange bolde i luften. Vi har taget en snak med hende om at få alting til at gå op og samtidig huske egenomsorg og ikke mindst sin hudplejerutine.

Læs Mere
Find den perfekte foundation med Clinique

Nyhed

Find den perfekte foundation med Clinique

I dag går vi i foundation-mode. For hvis det er gået din næse forbi, har Clinique en hel serie af foundations, der er mere end bare makeup. Even Better er en serie, der udover at give alt fra let til fuld dækkeevne, indeholder plejende og fugtgivende ingredienser. Vi tager dig igennem et udvalg af produkterne og går i dybden med nyeste medlem, der indeholder intet mindre end tre serumteknologier – say what?

Læs Mere
Clinique – simpelt, sikkert og effektivt

Vi guider

Clinique – simpelt, sikkert og effektivt

Af Amalie Schiller

Siden 1968 har Clinique udviklet produkter i tæt samarbejde med hudlæger. Og passionen om at skabe produkter, der gør det simpelt, sikkert og effektivt at opnå en smuk hud og strålende makeup, er med tiden kun blevet større. I dag er Clinique en sand pioner inden for både hudpleje og makeup, og de tilbyder en lang række produkter, der alle er allergitestede og parfumefrie. På redaktionen er vi da også flere, der har kastet os over Cliniques skønne produkter – for nøj, hvor de kan!

Læs Mere