• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Bag om brandet

Helena Rubinstein: Tips om hudpleje og skønhed

Er du også fan af det skønne brand Helena Rubinstein? Så få historien bag brandet her, og hør Elisabeth Sandager, der er mærkets Global Brand President gennem 12 år, svare på alle jeres spørgsmål om hudpleje og skønhed.

”Kombinationen af historie og forskning er helt unik”. Sådan siger Elisabeth Sandager selv om Helena Rubinstein-mærket, der er kendt for effektive ingredienser og fantastiske teksturer. Få et unikt indblik i brandet her.

Elisabeth Sandager svarer på jeres spørgsmål og hudpleje og skønhed


Hvordan bliver Helena Rubinsteins produkter skabt?

- Alle produkter er startet med en drøm. Hvert eneste produkt, der er kommet på markedet de sidste 12 år, hvilket er de 98 produkter, der eksisterer i dag, er produkter, jeg selv har drømt om og haft behov for. Jeg er den første, der tester produkterne, og jeg tester dem i rigtig lang tid, inden de bliver testet på andre. Herefter kan der kan gå årevis, inden produkterne er færdige. Der går altid mindst 2 år og gerne op til 3-5 år, før de kommer på markedet.


Hvordan ser Helena Rubinstein på skønhed?

- Madame Helena Rubinstein tog skønhed seriøst og ville have alle kvinder til at føle sig skønne - det havde noget med power women at gøre. Det handler om at tage sig af sig selv, hvilket altid har været i mærkets DNA.

Vælg den rigtige hudpleje til din alder

Vi guider

Vælg den rigtige hudpleje til din alder

Det kan være svært at finde den rette hudpleje til din alder. Der er nemlig mange forskellige faktorer, der spiller ind.

Læs også

Hvordan adskiller Helena Rubinstein sig fra andre mærker?

- Vi bruger ingredienser, der er utrolig effektive, og vi har et meget højt koncentrationsniveau af dem. Jeg bruger desuden meget tid på at sørge for, at vi har nogle fantastiske textures også. Blandingen af de to ting gør mærket til noget helt særligt.


Hvem har særligt gavn af Helena Rubinsteins produkter?

- Fordi vi er et premium anti-aging brand, er det primært til kvinder over 40 år. Det betyder ikke, at man ikke kan bruge det som 35-årig, for jo tidligere man bruger anti-aging desto bedre.

Hvad er din egen hudplejerutine?

- Jeg fylder 60 snart, og det har jeg det helt fint med. Men jeg er aldrig nogensinde gået i seng uden at rense min hud fuldstændig af. Mit bedste råd er at gå i seng med fuldstændig ren hud hver dag. Det gjorde jeg helt fra jeg var 15-20 år, og jeg brugte også cremer både morgen og aften dengang.


- Nu bruger jeg nogle mere avancerede produkter, og sørger altid for at bruge serum, øjencreme og natcreme. Jeg kan kun anbefale alle at bruge en øjencreme, for det er her man ser aldringstegnene først.

Helena Rubinstein Pure Ritual Care-in-Milk 200 ml
474,95
DU OPTJENER 48 Point
Helena Rubinstein Prodigy Cell Glow Essence 125 ml
944,95
DU OPTJENER 95 Point
Helena Rubinstein Powercell Skinmunity 24H Eye Care 15 ml
664,95
DU OPTJENER 67 Point
Helena Rubinstein Re-Plasty Age Recovery Night, 50 ml
2.749,00
DU OPTJENER 275 Point
8 tricks: Lær at lægge makeup på moden hud

Vi guider

8 tricks: Lær at lægge makeup på moden hud

Når man kommer op i alderen og får en moden hud, er det godt at kende nogle tips og tricks til at lære at lægge makeup på en 50+ hud. Vi har lavet en guide med 8 simple tricks, til hvordan du kan lægge en makeup på moden hud og komme til at se skøn ud.

Læs også

Hvilket produkt kan du ikke leve uden?

- Vores Re-Plasty Age Recovery cream, det er bare et vidunderprodukt. Der har vi puttet 30% procent proxylane i.


Lægen, som vi har udviklet produktet med, testede det på kunder, der havde fået laserbehandlinger på en skønhedsklinik, og her kunne man se, at huden helede meget hurtigere. Så bare tænkt på, hvad der sker, når du bruger det produkt hver dag – du får altså bare en super hud.

Helena Rubinstein Re-Plasty Age Recovery Night, 50 ml
2.749,00
DU OPTJENER 275 Point

Relaterede produkter

(58)
Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks 01 Black
284,95
DU OPTJENER 29 Point
Helena Rubinstein Re-Plasty Age Recovery Day, 50 ml
2.589,00
DU OPTJENER 259 Point
Helena Rubinstein Prodigy Powercell foundation 23
344,95
Førpris 574,95
DU OPTJENER 35 Point
(47)
Helena Rubinstein Nudit Deo Roll-on 50 ml
199,95
DU OPTJENER 20 Point
Helena Rubinstein Powercell Skinmunity Cream 50 ml
1.189,00
DU OPTJENER 119 Point

Relaterede artikler

Serum og booster: Hvilke passer til dig?

Vi guider

Serum og booster: Hvilke passer til dig?

Af Isabel Marschall Thostrup

Du kender helt sikkert den løftede pegefinger om, at du bør rense din hud dagligt og bruge en god creme. Så langt så godt. Men hvad med hudplejetrinnet lige midt imellem de to – nemlig serum og boostere? Skal du også bruge det? Og hvilken passer i så fald til din hud? Det kan du få en mini-guide til her.

Læs Mere
Alt du skal vide om probiotika i hudpleje

Spot Trenden

Alt du skal vide om probiotika i hudpleje

Af Isabel Marschall Thostrup

Probiotika har opnået stjernestatus i skønhedsverdenen og med god grund, for mælkesyrebakterierne fungerer som en stærk barriere og hjælper huden med at genoprette sig selv. Her er alt du skal vide om probiotika i hudpleje.

Læs Mere
C-vitamin: De bedste produkter til strålende hud

Vi guider

C-vitamin: De bedste produkter til strålende hud

Af Isabel Marschall Thostrup

Glow! Det er præcis hvad huden får, når du bruger c-vitamin i din hudplejerutine. Men C-vitamin kan faktisk gøre andet end at give glød til huden; det kan give en mere ensartet hudtone, beskytte huden fra forurening og også være med til at give fugt. Få overblikket over de forskellige mærkers styrker, så du kan finde de produkter, der passer bedst til netop dig.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage