• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Vi guider

Har din hud fortalt dig, hvad den mangler?

Vi har alle sammen lært, at vi skal vælge hudplejeprodukter efter hudtype. Men hverken du, din krop eller din hud er statisk. Alt er under evig forandring. Derfor er det en god idé, at lytte til din hud og holde øje med, hvad den viser dig. For så kan du bedre tilpasse din hudpleje og give din hud det, den beder om lige nu.

Tag et godt kig i spejlet, og læg mærke til hvad din hud fortæller dig lige nu. Måske er det tid til at skifte serum eller måske begynde på det, hvis du ikke har prøvet det før. Det kan også være din dag- eller natcreme er sakket lidt bagud i forhold til din huds behov? Vi har samlet nogle serummer og cremer, som hver især kan noget helt særligt.

Derfor skal du bruge et serum

Forestil dig serum som en form for ekstra hjælp til din ansigtscreme. Med sine højt koncentrerede og aktive ingredienser giver de fleste serummer dig en intensiv og målrettet effekt. Serum er med andre ord, en rigtig lille fikser, der går ind og styrker og genopbygger, fordi den trænger længere ind end en almindelig creme.


Sørg for at huden er helt ren, før du bruger dit serum. Fordel og dup forsigtigt et par dråber serum i ansigtet. Påfør dit serum i opadgående bevægelser, hvis du bruger serum på hals eller décolleté (det er bare et pænere fransk ord for udskæring). Giv serummet et par minutter til at virke før du går videre med din dag- eller natcreme.


Vi har fundet to serummer, der passer til dig, der gerne vil hjælpe din hud til en lidt friskere og yngre udgave af sig selv.


Lancôme’s Génifique Serum er baseret på mikrobiomvidenskab, som styrker og genopretter hudbarrieren. Den indeholder også ingredienser som hyaluronsyre og vitamin CG til øjeblikkelig fugt og en ensartet hudtone. Efter kun 7 dage vil du få en mere ungdommelig glød.

Biotherm Life Plankton Elixir bliver kaldt et ægte hudplejemirakel. Måske fordi den ikke kun hjælper til at styrke huden, men fordi den også efterlader huden fugtet, smidig, fuld af glød og mindsker fine linjer.

(70)
Lancôme Advanced Génifique Serum 50 ml
814,95
Du optjener 82 point
(109)
Biotherm Life Plankton Elixir 50 ml
629,95
Du optjener 63 point

Har din hud det, den behøver? 

Din hud beskytter dig, men du skal også beskytte den. Det gør du med en god dagcreme, der tager højde for, at du får den fugt, som din hud har brug for. Fugten gør ikke kun din hud mere smidig og veltilpas, den beskytter også mod nogle af de skadelige påvirkninger, som huden dagligt udsættes for.


Men en god dagcreme kan mere end det. Derfor har vi samlet 4 fantastiske cremer, der alle har det tilfælles, at de tilfører din hud store mængder fugt uden at fedte og samtidig virker opstrammende, mens de giver dig den dejlige levende glød, som vi alle længes efter. ​​​​​​​

Sig pænt godnat og tak for i dag til din hud

Elsker du også at komme hjem, smutte i noget lidt løsere tøj og smide skoene? Det gør din hud også – i overført betydning naturligvis. Så det bedste, du kan gøre for din hud om aftenen, er at rense den grundigt og lade den ånde. Giv den en dejlig blød pyjamas på i form af en god natcreme, der arbejder for dig og din hud, mens I sover.


Prøv fx Helena Rubinsteins Re-Plasty Age Recovery Night der virker beroligende, mens den nærer og oplader din hud til en ny dags udfordringer, eller Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate, olien der viker beroligende både på dig og din hud.
​​​​​​​

Slut med pigmentforandringer

Få en mere ensartet hud med Kiehl’s Clearly Corrective Dark Spot Solution. Det er et
et hurtigtvirkende produkt, der giver huden klarhed og korrigerer din hudtone ved at bekæmpe forandringer i huden efter sol, ar fra akne eller lignende.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Den Store Guide Til Serum

Vi guider

Den Store Guide Til Serum

Af Cecilia Demant

Troede du at serum var et ”nice to have” i din hudplejerutine? Så er denne artikel helt sikkert for dig; serum er nemlig et af de vigtigste trin i daglige hudpleje og i dag gennemgår vi alt der er værd at vide om emnet. Hvem er serum til? Hvilket skal du vælge? Og hvordan virker det egentlig?

Læs Mere
Find den perfekte natcreme til din hud

Vi guider

Find den perfekte natcreme til din hud

Af Matas

Hvilken natcreme skal jeg bruge? Vi guider dig på vejen til at finde den natcreme, der passer lige præcis til din hud. Når vi sover, er vores hud særligt modtagelig overfor vitaminer og andre gode ingredienser – derfor er en natcreme en fantastisk tilføjelse til din hudplejerutine. Læs mere lige her:

Læs Mere
Hverdagsluksus på budget: anti-age dagcreme

Vi guider

Hverdagsluksus på budget: anti-age dagcreme

Af Nanna Skousbøll & Cathrine Park

Du kan komme langt med en effektiv anti-age dagcreme – og heldigvis behøver det ikke at koste en formue at pleje og beskytte huden med gode anti-age ingredienser. Vi guider dig til budgetvenlig anti-age hudpleje lige her, hvor vi fremhæver fem anti-age dagcremer på budget.

Læs Mere
Alt du skal vide om Kiehl’s Ultra Facial Cream

Vi guider

Alt du skal vide om Kiehl’s Ultra Facial Cream

Af Anja Mille Blum

Du kan ikke sige Kiehl’s uden at sige “Ultra Facial Cream”; En hellig gral inden for hudpleje, vil nogen nok mene – og den er da også brandets bedst sælgende ansigtscreme, så mon der er noget om snakken? I dag dykker vi i hvert fald ned i Ultra Facial-serien og fortæller dig alt, du skal vide om den ikoniske creme.

Læs Mere