• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Favoritter
Vi guider

Christiane guider: Hudpleje til alle aldre

Ligesom det meste andet her i livet så ændrer din hud sig i takt med, at tiden går. Derfor har den ikke nødvendigvis brug for den samme pleje i 40’erne, som en hud i 20’erne har. Christiane Schaumburg-Müller har netop rundet de 40, og ved alt om hvor forskellig huden kan arte sig, alt efter hvor du er i livet. Hør hende fortælle om sin huds historie her, og bliv klogere på, hvad din hud kan have brug for i det stadie, du er i livet lige nu.

Stress, børn, karriere og manglende søvn – alt sammen faktorer, som jo kan ændre sig i løbet af livet, og som kan have en effekt på din huds tilstand. Derfor er det vigtigt at holde sig for øje, at din hud kan have brug for forskellig pleje gennem livet.

Få Christiane Schaumburg-Müllers erfaringer med sin hud i 20’erne, 30’erne og 40’erne, og få inspiration til hvilke produkter, du kan bruge, for at få det optimale ud af din hudpleje i den alder, du har, og med det livet nu byder.

Hudpleje i 20’erne

’Jeg var virkelig meget på farten, jeg havde gang i min dansekarriere, jeg gik på universitetet og samtidig medvirkede jeg i en TV-serie. Så jeg vil sige, min hud havde virkelig meget brug for ro og fugt i en meget hektisk hverdag.’
-
Christiane
​​​​​​​

Tre gode produkter til hudpleje i 20’erne

1. Biotherm Life Plankton er et let og lækkert serum, som i virkeligheden kan bruges på hud i alle aldre – også dig i 20’erne. Serummet efterlader huden blød, smidig og fugtet og med masser af lækker glød. Den mindsker fine linjer og gør huden markant mere fast og spændstig.


2. Kiehl’s Ultra Facial Cream er en sand klassiker fra Kiehl’s og er perfekt til dig i dine 20’ere. Cremen gør nemlig lige det, den skal – den fugter huden og styrker fugtbarrieren, og så absorberer den lynhurtigt, så du hurtigt kan komme videre i din rutine. Den er god til alle hudtyper, også den sensitive, da den er parfumefri.

3. Kiehl’s Avocado Eye Cream er Kiehl’s bedst sælgende øjencreme, og det er med god grund. Det er en nærende og cremet øjencreme, som opfrisker huden omkring øjnene og mindsker poser og mørke rande. Beriget med blandt andet avokadoolie, som holder huden frisk og velfugtet hele dagen.

Har din hud fortalt dig, hvad den ønsker sig?

Vi guider

Har din hud fortalt dig, hvad den ønsker sig?

De fleste af os har det med at lave nytårsfortsætter. Nogle vil løbe, nogle vil smide et par kilo, nogle vil droppe sukker og andre vil det hele – lidt til og meget mere. Vi er helt med og kender godt følelsen, men hvis vi kun måtte vælge et nytårsfortsæt, skulle det handle om at lytte lidt mere til huden.

Læs også

Hudpleje i 30’erne

’Jeg var TV-vært, jeg var iværksætter, og så blev jeg mor. Min hormonbalance var ikke særlig god, jeg fik bumser og havde sensitiv hud. Og så sov jeg meget mindre, end jeg burde – og det kunne ses på min hud.’
- Christiane


Tre gode produkter til hudpleje i 30’erne

1. It Cosmetics Bye Bye Lines Concentrated Derma Serum indeholder en masse gode ingredienser, som eksempelvis hyaluronsyre og B5-vitamin, som styrker, fugter og udglatter huden. Den er perfekt til en hud i 30’erne og opefter, da den udglatter fine linjer og giver huden fornyet styrke og glød.


2. Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra Cream er den perfekte makker til serummet. Den opstrammer, fugter og har anti-age egenskaber, som hjælper med at mindske fine linjer og rynker. Derudover er den god, hvis du har pigmentpletter, da den reducerer synligheden af dem og gør huden mere jævn og ensartet.

3. Lancôme Génefique Eye Cream er en ekstra-fugtgivende øjencreme med præ og probiotiske ekstrakter, som er perfekt selv til sensitive øjne. Den giver den sarte hud om øjnene masser af udstråling og glød, og holder øjenomgivelserne fugtet hele dagen og natten med. Den har en silkeblød konsistens, som hurtigt trænger ind i huden og efterlader den fugtet, styrket og frisk.

Hudpleje i 40’ene

’Jeg er jo lige blevet 40, og for første gang i min karriere har jeg det, jeg vil kalde et 8-16 job . […] Jeg elsker at være blevet ældre. Jeg synes, det klæder mig nu i hvert fald. Jeg går meget op i min hudpleje her i min 40’ere, og jeg har meget fokus på forebyggelse med koncentrerede ingredienser.’
- Christiane


Tre gode produkter til hudpleje i 40’erne

1. Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum er Christianes fortrukne produkt til sin hudpleje i 40’erne. Det er et nyt serum, som indeholder en masse aktive ingredienser som hyaluronsyre, C-vitaminderivater og ferulinsyre, der i den grad forbedrer hudkvaliteten og har masser af anti-age egenskaber. Den øger hudens fasthed og reducerer rynker og pigmentpletter.


2. Biotherm Blue Therapy Uplift Day Cream er en sand fugtbooster, som samtidig virker opstrammende på huden. De aktive ingredienser sørger for optimal fugt og næring til din hud, og hjælper også med at reducere linjer og rynker, samt give en masse fornyet glød.

3. Helena Rubinstein Re-Plastry Pro Filler Serum er et andet godt bud på et serum til dig i 40’erne, da den udglatter og skaber mere fylde i hudens struktur. Den indeholder masser af aktive ingredienser, som sikrer at dine fine linjer og rynker mindskes, og at huden får fornyet glød. Serummet kan selvfølgelig bruges af alle, men er specielt perfekt til dig med en mere moden hud. ​​​​​​​

Stadig i tvivl? Tag testen

Prøv vores hudpleje test her, der oversætter det, din hud fortæller dig lige nu.
I løbet af få nemme spørgsmål afklarer den hvilken creme og serum, der er gode for din hud.Relaterede artikler

Den Store Guide Til Serum

Vi guider

Den Store Guide Til Serum

Af Cecilia Demant

Troede du at serum var et ”nice to have” i din hudplejerutine? Så er denne artikel helt sikkert for dig; serum er nemlig et af de vigtigste trin i daglige hudpleje og i dag gennemgår vi alt der er værd at vide om emnet. Hvem er serum til? Hvilket skal du vælge? Og hvordan virker det egentlig?

Læs mere
Har din hud fortalt dig, hvad den ønsker sig?

Vi guider

Har din hud fortalt dig, hvad den ønsker sig?

Af Matas

De fleste af os har det med at lave nytårsfortsætter. Nogle vil løbe, nogle vil smide et par kilo, nogle vil droppe sukker og andre vil det hele – lidt til og meget mere. Vi er helt med og kender godt følelsen, men hvis vi kun måtte vælge et nytårsfortsæt, skulle det handle om at lytte lidt mere til huden.

Læs mere
Få masser af glød og udstråling med Lancôme

Vi guider

Få masser af glød og udstråling med Lancôme

Af Ida Hinchely Kyhn

Efter en lang vinter og nogle kolde måneder kan vi endelig se frem mod foråret og sommeren. Og hvilken bedre måde at gøre det på end at optimere hudplejerutinen med produkter, der giver masser af glød og fugt? Læs med her, så guider vi til, hvilke af Lancômes produkter du kan dykke ned i, hvis du ønsker at give din hud fornyet glød og udstråling til de kommende forårsmåneder.

Læs mere
Alt du skal vide om Kiehl’s Ultra Facial Cream

Vi guider

Alt du skal vide om Kiehl’s Ultra Facial Cream

Af Anja Mille Blum

Du kan ikke sige Kiehl’s uden at sige “Ultra Facial Cream”; En hellig gral inden for hudpleje, vil nogen nok mene – og den er da også brandets bedst sælgende ansigtscreme, så mon der er noget om snakken? I dag dykker vi i hvert fald ned i Ultra Facial-serien og fortæller dig alt, du skal vide om den ikoniske creme.

Læs mere