Vi guider

4 lækre gaveæsker fra Lancôme

Julen er lige om hjørnet, og det betyder, at vores yndlingsbrands laver de fineste gaveæsker, som kan give masser af glæde juleaften. I denne artikel har vi samlet fire lækre gaveæsker fra Lancôme, som byder på de fineste favoritter fra det franske brand. Læs med, og lad dig inspirere!

Lancôme har igen i år skabt en række vidunderlige gaveæsker til enhver smag. Om du er mest til lækre dufte, silkebløde cremer eller skøn makeup, så har Lancôme et bud på et gaveønske til julen. Lad os gennemgå fire favoritter her, som vi spår bliver det helt store hit til julen 2023. 

1. Vild med La Vie Est Belle!

Lancômes ikoniske duft La Vie Est Belle er lidt af en bestseller, som har vundet hjerter verden over. Den har en sødmefuld og blomstret duft med noter af blandt andet jasmin, appelsinblomst, iris og vanilje og leder tankerne hen på lune sommerdage og lyse stunder.

Om det er en gave til én, du holder af, eller den skal på din egen ønskeliste, så er der ingen tvivl om, at denne duft vil gå rent ind. Gaveæsken indeholder en full size La Vie Est Belle Eau de Parfum (30 ml) samt en rejsevenlig Génefique Serum (10 ml) og Hypnôse Mini Mascara (2 ml).

La vie est Belle Gaveæske koster 619,95 kr. og har en værdi af 842 kr.

2. En trio, der bevarer din duft hele dagen

Vi har fundet den perfekte gaveæske til dig, der er tosset med Lancômes Idôle Eau de Parfume (og let’s be honest, hvem er ikke det?).

Sættet indeholder en Idôle Eau de Parfume (50 ml), en bodylotion i samme duft samt en Idôle parfume spray (10 ml), perfekt at have med i tasken, når du er på farten. Så kan du dufte vidunderligt hele dagen.

Lancôme Idôle er en blød og feminin duft, der er beriget med noter af jasmin, rose, chypre og musk. En forførende duft, som du altså bliver lidt afhængig af!

Idôle Eau de Parfum Gaveæske koster 744,95 kr. og har en værdi af 940 kr.

5 populære dufte fra Lancôme 

Vi guider

5 populære dufte fra Lancôme 

De ikoniske dufte fra Lancôme er pakket ind i vaskeægte fransk skønhed. Siden 1935 har deres palette af makeup- og hudplejeprodukter samt dufte været et hit blandt kvinder såvel som mænd. Særligt 5 dufte har vundet en plads i manges hjerter, og det er lige præcis dem, det skal handle her. 

Læs også

3. Gå på opdagelse i Lancômes hudplejefavoritter

Er der noget, Lancôme er kendt for, udover deres vidunderlige dufte, så er det deres luksuriøse hudpleje. Og deres Rénergie-serie er ingen undtagelse.

Når du vælger Lancômes Rénergie HPN Gaveæske, får du blandt andet en full size Rénergie HPN Creme. Det er en rig og nærende ansigtscreme, som er tilpasset dig, der har en tør hud. Den indeholder en kombination af hyaluronsyre, peptider, niacinamid og squalane, som til sammen mindsker alderstegn, fugter og opstrammer huden.

Sættet indeholder også en Advanced Génefique Serum (10 ml) samt en Génefique Øjenserum (5 ml). Du får også en Rénergie HPN Øjencreme i rejsestørrelse. Det er alt, du har brug for til en lækker plejerutine til ansigtet.

Rénergie HPN Gaveæske koster 904,95 kr. og har en værdi af 1.453 kr.

4. En gave, der giver godt med fugt

Hvis du søger efter luksuriøs hudpleje, som har fokus på at give masser af lækker fugt til en vintertør hud, så er det Hydra Zen Gaveæske fra Lancôme, du skal have fingrene i til jul.

Den indeholder en full size Hydra Zen Dagcreme, der er en behagelig, blød dagcreme, som giver lækker glød og fugt til den tørre hud. Den indeholder blandt andet et eksklusivt plantekompleks, som er udviklet til at berolige og fugte huden.

Derudover indeholder sættet:
- Hydra Zen Natcreme (15 ml)
- Hydra Zen Øjencreme (5 ml)
- Advanced Génefique Serum (10 ml)

Den perfekte gave til dig selv, eller til hende, der ønsker sig blød og lækker hudpleje i julegave.  

Hydra Zen Gaveæske koster 514,95 kr. og har en værdi af 958 kr.

Pakkekalender: Forkæl dig selv hver dag i december

Sidst, men ikke mindst, skal du ikke snydes for at høre om Lancômes superfine pakkekalender. Selvom det ikke er en gaveæske, så er det en perfekt gave at forkæle én, du holder af med – eller dig selv, selvfølgelig! (Det fortjener du).

Kalenderen indeholder 24 af Lancômes mest eftertragtede favoritter. Du får et bredt udvalg af deres dufte, makeup og hudpleje. Kalenderen indeholder både full size produkter og rejsestørrelser, som du kan have med på farten. Det er derudover en fantastisk måde at prøve nye produkter af på og finde nye all time favoritter! Vi kan godt love dig, at du bliver ikke skuffet.

Hvis du vil se, hvad kalenderen indeholder, kan du læse det på produktets side på matas.dk. Vi undlader at nævne det her, hvis du gerne vil overraskes!

Pakkekalenderen koster 1.485 kr., og har en værdi af 4.707 kr.

SPAR 70%
LancômePakkekalender
445,50 kr.1.485 kr.
(4)

Andre favoritter fra Lancôme:

VÆRDI 529,-
LancômeHypnôse Mini Mascara Gaveæske
299,95 kr.
(26)
VÆRDI 384,-
LancômeHypnose Mascara sæt
264,95 kr.
(3)
VÆRDI 354,-
LancômeLash Idole Mascara sæt
229,95 kr.
(16)

Relaterede artikler

Her er redaktionens Lancôme favoritter

Vi guider

Her er redaktionens Lancôme favoritter

Af Matas

Lancôme er siden sin spæde start i 1935 blevet et verdenskendt brand, som kvinder over hele kloden sætter deres lid til, når det kommer til alt fra makeup og dufte til hud- og ansigtspleje - og vi forstår godt hvorfor! Her på redaktionen er vi nemlig også vilde med det franske brand. Vi dykker ned i nogle af de mest populære produkter her.

Læs Mere
Alt du skal vide om Lâncome Rénergie-serien

Vi guider

Alt du skal vide om Lâncome Rénergie-serien

Af Ida Hinchely Kyhn

Leder du efter hudpleje, som effektivt kan mindske de fine linjer og rynker? Så læs med her! Lancôme Rénergie-serien er en ny æra af anti-age hudpleje, som virkelig arbejder med din hud. De unikke formler og lækre konsistenser giver hurtigt effektive resultater. I denne artikel guider vi til serien, som netop har fået en ny, smuk emballage.

Læs Mere
5 populære dufte fra Lancôme 

Vi guider

5 populære dufte fra Lancôme 

Af Amalie Schiller

De ikoniske dufte fra Lancôme er pakket ind i vaskeægte fransk skønhed. Siden 1935 har deres palette af makeup- og hudplejeprodukter samt dufte været et hit blandt kvinder såvel som mænd. Særligt 5 dufte har vundet en plads i manges hjerter, og det er lige præcis dem, det skal handle her. 

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek