• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 279 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Nyhed

Kom med til forpremiere på Musicalen MAMMA MIA!

Efter 10 års ventetid kan det danske publikum endelig opleve den ultimative feel-good-musical MAMMA MIA på dansk og med dansk supercast til foråret 2020.

f orestillingen har premiere i Tivolis Koncertsal d. 22. januar 2020, og du har nu en unik mulighed for at komme med til forpremieren d. 21. januar med 30% rabat!

Køb den ultimative feel-good-julegave her

Kender du en, der skal forkæles til jul med en ekstraordinær julegave af en billet til den populære MAMMA MIA! musical?


Så skynd dig ind og køb din billet inden det er for sent her.


Obs. Begrænset antal billetter!

Lidt om forestillingen

Annette Heick skal spille den ene kvindelige hovedrolle som Donna. Den anden hovedrolle spilles af det 24-årige stortalent Matilde Zeuner Nielsen. I de øvrige roller medvirker bl.a. Trine Gadeberg, Nicoline Siff Møller, Gordon Kennedy, Jesper Lundgaard, Peter Oliver Hansen og René Wormark.


Publikum kan også glæde sig til at opleve Anne Linnets oversættelse af ”Mamma Mia”, ”Dancing Queen”, ”The Winner Takes it All” og flere af de i alt 22 udødelige hits fra forestillingen.


For 10 år siden oplevede 190.000 danskere musicalen MAMMA MIA! – inspireret af ABBAs udødelige hits – i København og Aarhus. Opsætningen havde et af de største forsalg til en dansk teaterforestilling nogensinde.

En musical, der er set af over 60 millioner mennesker

Til dato har over 60 millioner mennesker oplevet musicalen i i alt 50 produktioner på 16 forskellige sprog. MAMMA MIA! er en af kun fem musicals, der har kørt i mere end 10 år på både Broadway og i West End, og er den første vestlige musical nogensinde, der er blevet opført på mandarin i Folkerepublikken Kina.


London-opsætningen kunne fejre sin 20-års fødselsdag d. 6. april 2019 efter at have sat nye billetsalgsrekorder på alle dens tre spillesteder i byen.


Vidste du, at...
Annette Heick, som ellers er kæmpe ABBA-fan, aldrig havde set MAMMA MIA!, før hun for nyligt tog til London med Matilde og så musicalen? De blev begge blæst bagover af den fantastiske musicaloplevelse:
​​​​​​​

– Er du gal, hvor er det en fed forestilling! De sang helt vildt. Det var en helt anden oplevelse end filmen. Jeg troede ikke, jeg skulle blive så rørt. Men den samhørighed der er mellem de optrædende og publikum, er enorm.

Relaterede artikler

Æblecidereddike - derfor skal du have en flaske

Spot Trenden

Æblecidereddike - derfor skal du have en flaske

Af Trine Brøndsted

Findes der et produkt, der har en berettigelse både på toilethylden, køkkenbordet og i skabet med rengøringsmidler? Ja. Her har vi samlet nogle af de mange fordele, der forbindes med æblecidereddike.

Læs Mere
Ultimativ videoguide: Sådan tegner du dine bryn op

Vi guider

Ultimativ videoguide: Sådan tegner du dine bryn op

Af Amalie Schiller

Perfekt formede og farvede øjenbryn er en af de få ting, der på en naturlig måde, kan løfte hele dit ansigt, åbne dine øjne og give din udstråling et positivt skub. Se med i vores videoguide, hvor vi detaljeret viser dig, hvordan du på den mest naturlige måde kan tegne dine bryn op.

Læs Mere
Derfor skal du spise loppefrøskaller

Spot Trenden

Derfor skal du spise loppefrøskaller

Loppefrøskaller, der hverken har noget med lopper eller frøer at gøre, er uundværlige for en del danskere, der døjer med mave- og tarmproblemer, og det uanset om det er løs eller hård mave, der er problemet. Vi dykker ned i skallerne med de mange egenskaber.

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 279 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret