• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Spot Trenden

5 makeup-trends, der hitter i sommeren 2020

Sommeren er over os, og selvom sommerplanerne for nogle er ændret, er der stadig god grund til at eksperimentere med de forskellige makeup-tendenser, der hitter denne sommer. Er du allerede fan af den pinke blush, fyldige bryn og pastelfarver? Så er der god grund til at følge med her, hvor vi gør dig klogere på nogle af sommerens makeup-trends.

Vi har spottet en masse flotte makeup-trends på de sociale medier og i magasiner. Der er specielt 5 trends, der har fanget vores opmærksomhed, og er vores absolut favoritter. Det er disse trends, vi vil guide dig igennem her og vise, hvordan du selv kan opnå looket.

5 sommermakeup-trends i 2020:

1. Solkysset hud 

En flot, gylden hud er smuk året rundt, men især om sommeren, hvor solen i forvejen kysser vores hud, kan lidt makeup hjælpe huden på vej til at få det ultimative gyldne look. Med en bronzer, highlighter og en øjenskygge får din hud et gyldent touch, og med solens reflekterende stråler på huden vil den syne mere gylden.


Sådan får du looket:
Brug en bronzer langs kindbenene og ned langs tindingerne. Påfør efterfølgende en highlighter langs kindbenene, på næseryggen og panden. Vil du gå all-in på det solkyssede look, kan du påføre en øjenskygge i gyldne farver.

(10)
Nilens Jord Baked Shimmer Powder Bronze
199,95
Optjen 20 point
(8)
Max Factor Masterpiece Nude Palette Golden Nudes 2
179,95
Optjen 18 point

2. Pastelfarvet øjenskygge 

Du har måske bemærket og selv eksperimenteret med de pastelfarvede negle? I så fald er det ikke kun på neglene, at forskellige pastelfarver har taget rampelyset. Pastelfarvet øjenskygger i lilla, gul og lyserød trender nemlig også denne sommer og er en perfekt måde at pifte et mindre farverigt look op.


Sådan får du looket:
Start med at påføre en øjenlågsprimer, så du er sikker på, at øjenskyggen holder i sommervarmen. Brug en øjenskyggepensel til at blende farven ud på øjenlåget – helt op til globelinjen. Ønsker du at gå all-in, så brug en skrå øjenskyggepensel og læg en tynd streg under de nederste vipper.  

(15)
Maybelline Eye Shadow Palette 12 Nuancer
114,95
Optjen 12 point
KUN I DAG
SPAR 27%
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Mystic Petals Shadow Palette Midnight Orchid
91,21
Førpris 124,95
Optjen 10 point
(25)
Smashbox Photo Finish 24 Hour Shadow Primer 12 ml
164,95
Optjen 17 point

Vi guider

Sådan bliver du klar til sommerens fester

Se med her, hvor vi guider dig til den smukkeste sommerfestmakeup med fejlfri finish.

Læs også

3. Pink læbestift

Den røde læbestift har hittet modescenen gennem flere sæsoner. Denne sommer er det den pinke læbestift, der stjæler opmærksomheden. Brug en lip primer under, så læbestiften holder hele dagen.


Er den pinke læbestift for intens til dit look? Så prøv med en tinted lip balm, der har en pink eller lyserød nuance.


Sådan får du looket:
Inden du lægger din læbestift, er det vigtigt, at dine læber er gennemfugtet. Her spiller lip primeren en vigtig rolle. Er dine læber meget tørre, kan du med fordel give dine læber en omgang med en lip scrub. Påfør læbestiften direkte på læberne eller brug en læbepensel. En læbepensel kan for nogle være nemmere at styre! Start med at lægge læbestiften midt på læben og ton ud til siderne.

KUN I DAG
SPAR 27%
Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer Mod Pop
142,31
Førpris 194,95
Optjen 15 point
Nude by Nature Perfect Lip Primer
219,95
Optjen 22 point
(29)
Ecooking Lip Scrub 30 ml
69,95
Optjen 7 point


Tip! Inden du påfører læbestiften, kan du indramme dine læber med en matchende lipliner langs læbekanten. Det vil give dig det ultimative, markante læbelook og sikre, at læbestiften ikke render ud over læbekanten.

4. Masser af blush til kinderne

Er du også tilhænger af den pinke blush? Så vil du helt sikkert synes om denne trend! Masser af blush er en af sommerens helt store tendenser, der som trenden ’solkysset hud’ får din hud til at se ekstra sommerlig ud.


Sådan får du looket:  
Det eneste dette look kræver er din favoritblush og den rette blushbørste. Stryg blushen på kinderne og kindbenet enten oven på din foundation eller på renset hud - og violá! Du har kreeret et blushy sommerlook.


MIILD mineral blush Rose Reverie giver et naturligt lyserødt/pink skær, der med sin høje pigmentering gør det nemt at bygge blushen op. Hvad end du er til meget eller lidt blush, er du good-to-go med denne.

(19)
MIILD Mineral Blush 03 Rose Reverie
259,95
Optjen 26 point
(18)
M.COSMETICS Professional Blush Brush No. 101
99,95
Optjen 10 point

5. Børstet øjenbryn 

Du har måske bemærket trenden, der florerer på de sociale medier med børstet øjenbryn, som giver et naturligt og velplejet look. Hvis ikke, så får du den her!


Sådan får du looket:
Først skal du bruge en øjenbrynsblyant eller/og en øjenbrynsskygge til at gøre dine øjenbryn mere markante. Når dine bryn er på plads, er det tid til at børste dem. Her børster du dem opad med en brow gel. Du kan både bruge en transparent brow gel eller en med en farve, der passer til dine bryn.

(19)
Nilens Jord Brow Fix 211 Transparent
134,95
Optjen 14 point
KUN I DAG
SPAR 27%
(21)
Clinique Superfine Liner for Brows Deep Brown
138,66
Førpris 189,95
Optjen 14 point

Relaterede produkter

(7)
M.COSMETICS Basic Læbepensel No. 31
39,95
Optjen 4 point
KUN I DAG
SPAR 27%
NYX PROFESSIONAL MAKEUP California Beamin' Face & Body Bronzer Sunset Vibes
72,96
Førpris 99,95
Optjen 8 point
KUN I DAG
SPAR 27%
(21)
KVD Vegan Beauty Lolita Por Vida Eyeshadow Palette
299,26
Førpris 409,95
Optjen 30 point
(5)
So Eco Eye & Brow Brush Set
139,95
Optjen 14 point

Relaterede artikler

Vi guider

Find den perfekte Tinted Lip Balm

Af Amalie Schiller

Det er ikke altid, at du får nok fugt og pleje af den matte og pigmenterede læbestift. Specielt i sommervarmen kan det være irriterende at tage en ellers god læbestift på et par indtørrede læber. Her kan en tinted lip balm blive din nye bedste ven. Der findes både dem med ekstra farve, dem med SPF og så er der dem, der giver en shiny finish.

Læs Mere

Matas LIVE

Sådan får du makeuppen til at holde i sommervarmen

Af Matas

Varme sommerdage og makeup er ikke altid den bedste kombination: nogle gange kan man blive udfordret på makeuppens holdbarhed. I dag guider makeupekspert Maria dig til at "låse" makeuppen fast - selv i fuld sol og sommervarme.

Læs Mere

Matas LIVE

Makeupartisten guider til solkysset hud

Af Matas

Varmt vejr og smuk, solkysset hud går hånd i hånd. I dag deler makeupartisten Katrine Regnbue ud af alle sine tips og teknikker til at skabe en fin, solbrun hud med makeup – med et ganske naturligt resultat til følge. Hun gennemgår både makeup som passer til den lyse, skandinaviske hud samt produkter, som kan varme dybere hudtoner op.

Læs Mere

Vi guider

Ultimativ videoguide: Sådan tegner du dine bryn op

Af Amalie Schiller

Perfekt formede og farvede øjenbryn er en af de få ting, der på en naturlig måde, kan løfte hele dit ansigt, åbne dine øjne og give din udstråling et positivt skub. Se med i vores videoguide, hvor vi detaljeret viser dig, hvordan du på den mest naturlige måde kan tegne dine bryn op.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage