• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Vi guider

Klar til sommerhus-sæson

Sådan gør du dit sommerhus klar til en ny sæson

Foråret er endelig over os, og de første forårsbebudere viser sig allerede. Det betyder både højere temperaturer, og at sommerhuset snart skal indvies for en ny sæson. Matas hjælper dig selvfølgelig med at gøre sommerhuset klar – læs her hvordan.

Klar til sommerhus-sæson?

1

Indendørs

Inden I flytter ind i sommerhuset for sommerhalvåret, skal det friskes op, så det er klar til mange timers hygge, sjov og samvær. I Matas finder du masser af hjælpemidler, så sommerhuset er helt  klar til dig og familien.

Start indendørs med at gøre alle rum klar til en ny sæson. Køkkenet skal have en tur, måske er der blevet fugtigt i løbet af vinteren, og badeværelset kunne nok også trænge til en mindre omgang rengøring.

Begynd med at gøre hele huset grundigt rent, så det er klar til at komme i brug.

Stil eventuelt en fugtfjerner i nogle af husets rum, hvis der er blevet lidt fugtigt henover vinteren.

Når du kommer til  køkkenet, anbefaler vi, at både køleskab og fryser også får en rengøring, så man er sikker på, at alt er rent og står flot til en forhåbentlig lang sommerhussæson. Giv håndvask en omgang afkalkning, så den også er skinnende. Rens også afløbet igennem så der ikke sidder noget fast der.

Når du har klaret alt det, kan du fortsætte i samme spor på bådeværelset. Rengøring, afkalkning og afløbsrens. Og så er det indvendige ved at være klar til, at du og familien rykker ind.


2

Udendørs

Forhåbentlig arter vejret sig, så vi kan bruge masser af timer udendørs i solskin og varmegrader i løbet af sommermånederne. Men så skal udearealerne selvfølgelig også være i tip-top stand.

​​​​​​​Rengør havemøblerne, så de er klar til, at I kan sidde i dem i løbet af hele sommeren. Giv dem en omgang træolie, så bliver de hurtigt friske at se på igen, efter en vinter, hvor de har været lukket inde i mørke.

Rens drivhuset inde og ude med drivhusrens, så det først og fremmest bliver smukt at se på. Men ikke mindst fordi drivhusrens forebygger skadedyr og svampesygdomme.

Tag til sidst rengøringen videre til haven, hvor ukrudtet kan få sig en tur, så du i stedet kan nyde resten af sommeren med afslapning i sommerhuset uden at bekymre dig for ubudne planter i haven.


Udendørs rengøring

(6)
Matas Material Træolie til ædeltræ 500 ml
139,95
DU OPTJENER 14 Point

Relaterede produkter

(238)
Matas Material Citronsyre 1 kg
89,95
DU OPTJENER 9 Point
(112)
Matas Material Hexa 2500 g
144,95
DU OPTJENER 15 Point
(3)
Matas Material Eddikesyre 80 % 500 ml
39,95
DU OPTJENER 4 Point
(15)
Matas Material Grundrens 750 ml
37,95
DU OPTJENER 4 Point
(34)
Matas Material Mod Jordslåede Pletter 2 Breve
85,95
DU OPTJENER 9 Point

Relaterede artikler

8 tricks: Lær at lægge makeup på moden hud

Vi guider

8 tricks: Lær at lægge makeup på moden hud

Af Isabel Marschall Thostrup

Når man kommer op i alderen og får en moden hud, er det godt at kende nogle tips og tricks til at lære at lægge makeup på en 50+ hud. Vi har lavet en guide med 8 simple tricks, til hvordan du kan lægge en makeup på moden hud og komme til at se skøn ud.

Læs Mere
ChriChri tester Matas Striberne Havtorn serien

Bag om brandet

ChriChri tester Matas Striberne Havtorn serien

Af ChriChri

Havtorn er både sundt for krop og hår. Se ChriChri-redaktionens test af Matas Striberne havtorn serie til håret og hør hvilke vidundre bærret er fyldt med.

Læs Mere
Gi' dit hår et lækkert strand-look

Grib stilen

Gi' dit hår et lækkert strand-look

Af Alberte Sejling

Strandsæsonen er over os, og det betyder også, at der findes et hav af stylingprodukter, du kan bruge til at puste sommer i lokkerne. Her får du syv skønne produkter til at lave et super fedt strandlook, uanset om du skal bruge en dag på stranden, eller bare vil ligne en, der kommer lige derfra.

Læs Mere
Solbeskyttelse til dit hår

Vi guider

Solbeskyttelse til dit hår

Af Trine Brøndsted

Det er ikke kun kroppen, du skal beskytte, når du er i solen - håret er også udsat, når solens uv stråler rammer. Her kan du se de bedste produkter med uv beskyttelse til håret.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret