• Afsendelse 1-2 hverdage
 • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
 • Byt i 260 butikker
 • 30 dages fuld returret
 • Mere end 1000 brands
Menu
Vi guider

Livol har fået ny, miljøvenlig emballage

I mere end seks årtier har du kunnet finde de klassiske Livol glasemballager på hylderne i danske butikker – men nu relancerer Livol hele deres sortiment, så du kan få dine daglige favorittilskud i en mere miljøvenlig emballage.

Klapper du også i hænderne, når virksomheder tager miljøet seriøst? Så kan du roligt læse videre. Livol har nemlig taget et skridt nærmere den grønne omstilling ved at ændre deres glasemballage til 100% genbrugsplast. Læs med, når vi gør dig klogere her, og få samtidig en guide til nogle af de mest fortrukne Livol produkter i Matas’ sortiment.  

Vi guider: Livol kostilskud til hele livet  

Heldigvis ændrer den nye emballage hverken på indholdet eller antallet af tabletter – det er nemlig helt, som det altid har været. Kosttilskuddene fra Livol hjælper dig og din familie med at få de daglige vitaminer og mineraler, som er vigtigst for jer, der hvor I er i livet lige nu. Det betyder, at du på hylderne finder en række tilskud til både børn og voksne.  

Multivitaminer  

Multivitaminer er et af de mest populære former for kosttilskud, fordi det er en nem måde at få en række af de vigtigste vitaminer og mineraler.


Livol har flere varianter af multivitaminer til børn, voksne, 50+ og gravide, som alle har et bredt spektrum af vitaminer og mineraler. Du kan tjekke, hvad hvert enkelt tilskud præcist indeholder, hvis du klikker til produktsiden.


Børnemultivitaminerne er tyggetabletter og fås i forskellige smage som jordbær og frugtsmag, mens tabletterne i voksenvarianterne skal sluges.  

Vitaminbjørne

Vitaminbjørnene er Livols svar på de populære gummies, som er en virkelig nem måde at få især børn til at tage den daglige vitaminpille på.  

​​​​​​​

Livol har tre forskellige vitaminbjørne-varianter i deres sortiment:  

​​​​​​​

 • Original med smag af hindbær, appelsin, og blåbær, som indeholder 9 vitaminer
 • Cola med smag af, ja, cola, og som ligeledes indeholder 9 forskellige vitaminer  
 • D-vitamin med smag af jordbær med indhold af D-vitamin, som hjælper til immunforsvarets normale funk­tion  

Brusetabletter

Har du svært ved at sluge dine kosttilskud, så har Livol selvfølgelig også en løsning på det.  


De har nemlig udviklet seks forskellige brusetabletter med forskellige vitaminer og mineraler, som blot skal opløses i et glas koldt vand og herefter drikkes.   

​​​​​​​

Brusetabletterne er tilsat smag af enten fersken og abrikos, skovbær, tropisk frugt eller solbær og fås i seks varianter:  

​​​​​​​

 1. Iron Bubbles
 2. Stay Sharp  
 3. Pick me up
 4. Immune aid  
 5. Keep going  
 6. Skin Glow

Diverse kosttilskud

Sidst, men ikke mindst, har Livol et udvalg af forskellige kosttilskud til forskellige behov. Det gælder eksempelvis magnesiumcitrat, D-vitamin og mælkesyrerbakterier.  


Er du I tvivl om, hvilke kosttilskud der kan være relevante for dig at supplere din kost med, kan du altid kontakte din læge.  Kosttilskud kan ikke erstatte en sund og varieret kost.

35% CO2-reduktion på emballageproduktionen

“Plastik? Skulle vi ikke væk fra det?” tænker du måske. Men faktisk er plastik slet ikke så farligt, hvis man altså sørger for at genanvende det og i øvrigt affaldssortere korrekt.  


Derfor er de nye Livol-bøtter fremstillet i 100% genanvendt plast, og etiketterne er fremstillet af plast fra fornybare ressourcer – helt konkret fra restprodukter fra husholdning og industri i Livols tilfælde. I løbet af 2021 vil alle lågene på de firkantede bøtter desuden være produceret af plast fra fornybare ressourcer.  


Når du har indtaget den sidste vitamin i bøtten, er det vigtigt, at du husker at smide emballagen i containeren til plastaffald. På den måde kan den altså blive til nyt materiale og dermed genbrugt igen og igen.  


Alt i alt reducerer den nye emballage altså CO2 udslippet under produktionen med hele 35% sammenlignet med tidligere. Og det er da værd at få grønne hjerter i øjnene over.  

Relaterede artikler

Livol brusetabletter: En velsmagende oplevelse

Nyhed

Livol brusetabletter: En velsmagende oplevelse

Vi ved, hvor vigtigt det er at spise sundt og varieret, så vi kan få alle de vigtige vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for. Men hvis du ikke opfylder de officielle kostråd eller har et øget behov for vitaminer og mineraler, kan det være en god idé at supplere kosten med et tilskud – Med Livol Brusetabletter er det både nemt og lækkert at få de daglige tilskud!

Læs mere
Kalktilskud fra UniKalk

Vi guider

Kalktilskud fra UniKalk

Af Anja Mille Blum

Mange af os ved nok, at kalk og knogler hænger tæt sammen. Vi har fra barnsben fået at vide, at vi skal huske at drikke mælk, for kalk er vigtigt for os, når kroppen vokser. Men faktisk er kalk mindst lige så vigtigt, når alderen stiger, for at vi kan bevare vores knoglesundhed hele livet igennem.

Læs mere
Redaktionen fortæller: De kosttilskud spiser vi

Vi guider

Redaktionen fortæller: De kosttilskud spiser vi

Af Amalie Schiller

Det kan være svært at finde rundt i junglen af kosttilskud. I dagens skriv har jeg bedt mine skønne kollegaer om at dele ud af deres erfaringer med de kosttilskud, de dagligt tager som et supplement til en sund og varieret kost. Måske kan du finde inspiration?

Læs mere
Giv energien og humøret et boost

Vi guider

Giv energien og humøret et boost

Af Matas

De fleste kender til at være trætte og ikke have det store overskud til nye eller igangværende projekter. Det kan der være mange årsager til, men heldigvis kan du ved selv små livsstilsændringer gøre noget ved problemet. Og bonussen ligger lige for i form af mere overskud og et gladere dig.

Læs mere