• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Nyhed

Fremhæv din unikke skønhed med L’Oréal Paris

Skønhedsidealer kommer og går. Kurvede former, kort hår, påtegnede skønhedspletter og buskede øjenbryn er alle eksempler på skønhedstendenser, der på skift har været aktuelle gennem de sidste mange årtier.

Hos L’Oréal Paris har vi indset nogle idealer, som aldrig bør ændres.  Netop dem har vi taget udgangspunkt i i vores nye brandidentitet, som kan opsummeres i to simple ord: female empowerment. Med udgangspunkt i stærke, powerfulde og selvsikre kvinder, vil vi ændre idealet for skønhed fra et mål om perfektionisme til i stedet at afspejle virkeligheden. Vi skal blive bedre til at huske hinanden på, at skønhed kommer indefra, og at make-up og hudpleje er noget, du bruger for din egen skyld.

Forskning og innovation er grundstenen

Vi vil have, at virkeligheden afspejles i vores produkter, og at det du ser, er det du får. Og fordi at virkeligheden netop skal afspejles i produkterne, er det fremover målet at alle ingredienser skal være lette at forstå, så ingen er i tvivl om præcis hvad de indeholder.

Forskning og innovation og et dedikeret forskerteam på 3.885 medarbejdere er grundstenen i L'Oréals strategi, som er at leve op til alle behov for skønhedsprodukter i hele verden.

Bekæmp træthedstegn

Søger du for eksempel en ny ansigtscreme, så prøv vores nye Revitalift Energising Red Cream, som giver glød, virker opstrammende og bekæmper træthedstegn. Cremen er beriget med rød ginseng og er især ideel til de dage, hvor det kniber med at få 8 timers søvn. 

(64)
L'Oréal Paris Revitalift Energising Red Cream 50 ml
84,95
Førpris 159,95
DU OPTJENER 9 Point

Sæt knald på læberne

Er du mere til knald på læberne, så prøv vores Rouge Signature og bliv inspireret af de stærke navne på de 12 forskellige farver. Vores favorit er den perfekte røde farve nr. 115 I am worth it. Læbestiften har en let og blød konsistens, der nærmest smelter på læberne ved påføring.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Røde læber – find farven, der passer til dig

Vi guider

Røde læber – find farven, der passer til dig

Af Trine Brøndsted

Rød læbestift er ikke bare rød læbestift. Den skal passe præcis til dig og din hudtone. Læs med og find den læbestift, der klæder dig meget bedre end andre nuancer af røde læber.

Læs Mere
Hudpleje til moden hud

Vi guider

Hudpleje til moden hud

Af Trine Brøndsted

Der er ikke noget at gøre ved det, alderen kan ses på vores hud - og det starter allerede ved 25 års alderen. Heldigvis findes der målrettet ansigtspleje til dig, der ønsker den bedste version af din hud – uanset alder.

Læs Mere
Mascara – De 10 spørgsmål alle stiller

Vi guider

Mascara – De 10 spørgsmål alle stiller

Af Trine Brøndsted

En mascara er ikke blot en mascara, udvalget er efterhånden gigantisk. Vi ser nærmere på alt der er værd at vide, når det gælder mascara og svarer på de spørgsmål alle stiller.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret