• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Nyhed

Velduftende nyhed fra Armani: My Way Intense

Så er der en spændende nyhed til alle, der elsker en sødlig og feminin blomsterduft. Giorgio Armani har nemlig lanceret en intens version af deres populære My Way duft til hende. Læs med, når vi dykker ned i de skønne noter her.

My Way Intense er en ny, feminin duft fra Giorgio Armani, der bygger videre på det luksuriøse udtryk fra tidligere versioner – nu i en endnu mere intens udgave.   

En luksuriøs og ultrafeminin duft

Duften åbner med klare noter af orangeblomst fra Egypten, der leder over i det intense hjerte af tuberose fra Indien, der gør blomstersignaturen både cremet og fløjlsblød på en og samme tid.I bunden finder du sandeltræ fra Ny Kaledonien, der møder en overdådig vanilje fra Madagascar, der runder den luksuriøst af.  Med andre ord har vi at gøre med en fængslende blomsterduft, der er både sødlig og feminin, hvilket gør den velegnet til både hverdag og fest.

Genopfyld din parfume selv

Selve flakonen er også så smuk at have stående på badeværelseshylden.

Den blå og guldfarvede hætte ligner et smykke og symboliserer en talisman, der indkapsler alle ekstravagante oplevelser. Intensiteten af disse øjeblikke et indfanget i hætten og går videre i My Way Intense-flakonen, hvor glasset nu er indhyllet i gennemsigtige blå reflekser.

Og faktisk kan du selv nemt genopfylde flakonen, når du har opbrugt de sidste dråber af den skønne duft.

Relaterede artikler

Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Hvert år dykker jeg ned i vore database for at undersøge hvilke dufte og parfumer, der er de bedst sælgende til kvinder på matas.dk - og i år var bestemt ingen undtagelse. Jeg kan allerede nu afsløre, at nogle af de bedste parfumer til kvinder sidste år stadig er aktuelle i dag. Dog er der enkelte dufte, der har møvet sig op blandt de bedst sælgende darlings. I artiklen her får du en eksklusiv indsigt i vores database, når jeg afsløre de mest populære dufte og parfumer til kvinder. Let's start!

Læs Mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Amalie Schiller

Indrømmet: som kvinde synes jeg, at det kan virke som en umulig mission at finde den perfekte duft til manden og jeg er overbevist om, at jeg ikke er den eneste. Om du er en kvinde eller mand, der sidder bag skærmen og læser min fortvivlsomhed, så tror jeg, at mit lille skriv kan hjælpe dig i den rigtige retning til den perfekte herreduft. Jeg har nemlig taget én for holdet og dykket ned i Matas' database for at undersøge de 10 mest solgte parfumer og Eau de Toilette til mænd i 2021.

Læs Mere
Den ultimative guide: Dufte fra Giorgio Armani

Vi guider

Den ultimative guide: Dufte fra Giorgio Armani

Af Anja Mille Blum

Tag med på rundtur i Giorgio Armanis fantastiske duftunivers og find din favorit blandt de mange ikoniske dufte til både ham og hende – fra klassikerne til de nyeste favoritter.

Læs Mere
To friske duftnyheder fra Armani

Nyhed

To friske duftnyheder fra Armani

Af Anja Mille Blum

Læs med, når vi i denne artikel dykker ned i to orientalske og intense duftnyheder fra Giorgio Armani til hende og ham: Si EdP Intense og Code EdP.

Læs Mere