• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Favoritter
Nyhed

Velduftende nyhed fra Armani: My Way Intense

Så er der en spændende nyhed til alle, der elsker en sødlig og feminin blomsterduft. Giorgio Armani har nemlig lanceret en intens version af deres populære My Way duft til hende. Læs med, når vi dykker ned i de skønne noter her.

My Way Intense er en ny, feminin duft fra Giorgio Armani, der bygger videre på det luksuriøse udtryk fra tidligere versioner – nu i en endnu mere intens udgave.   

En luksuriøs og ultrafeminin duft

Duften åbner med klare noter af orangeblomst fra Egypten, der leder over i det intense hjerte af tuberose fra Indien, der gør blomstersignaturen både cremet og fløjlsblød på en og samme tid.I bunden finder du sandeltræ fra Ny Kaledonien, der møder en overdådig vanilje fra Madagascar, der runder den luksuriøst af.  Med andre ord har vi at gøre med en fængslende blomsterduft, der er både sødlig og feminin, hvilket gør den velegnet til både hverdag og fest.

Genopfyld din parfume selv

Selve flakonen er også så smuk at have stående på badeværelseshylden.

Den blå og guldfarvede hætte ligner et smykke og symboliserer en talisman, der indkapsler alle ekstravagante oplevelser. Intensiteten af disse øjeblikke et indfanget i hætten og går videre i My Way Intense-flakonen, hvor glasset nu er indhyllet i gennemsigtige blå reflekser.

Og faktisk kan du selv nemt genopfylde flakonen, når du har opbrugt de sidste dråber af den skønne duft.

Relaterede artikler

Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Hvilke dufte er de bedst sælgende og mest populære til kvinder i 2022? Det afslører jeg i artiklen her, hvor jeg har undersøgt, hvilke dufte der er blandt de mest solgte på matas.dk. Let's start!

Læs Mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Amalie Schiller

Om du er en kvinde eller mand, der sidder bag skærmen og har brug for hjælp til, hvilken herreduft, du skal vælge, så tror jeg, at mit lille skriv kan hjælpe dig godt på vej. Jeg har nemlig taget et dykket ned i Matas' database for at undersøge de 10 mest solgte parfumer og Eau de Toilette til mænd i 2022 på matas.dk.

Læs Mere
Den ultimative guide: Dufte fra Giorgio Armani

Vi guider

Den ultimative guide: Dufte fra Giorgio Armani

Af Anja Mille Blum

Tag med på rundtur i Giorgio Armanis fantastiske duftunivers og find din favorit blandt de mange ikoniske dufte til både ham og hende – fra klassikerne til de nyeste favoritter.

Læs Mere
Nye skønne dufte fra Giorgio Armani

Nyhed

Nye skønne dufte fra Giorgio Armani

Af Matas

Giorgio Armani har siden 1982 leveret eksklusive og stilrene dufte til den selvbevidste mand og kvinde. Senest er lanceringen af to nye dufte som begge bør opleves! Den nye strålende og feminine Sì Passione Eclat Eau de Parfum til hende og den maskuline og friske Acqua di Gio Eau de Parfum til ham. 

Læs Mere