Tilbage
Se alt i
Bag om brandet

Ny hudplejeserie til mænd

Nu behøver du ikke længere at dele dine hudplejeprodukter med ham. Beauté Pacifique har skræddersyet en ny serie til mænd.

Nu løfter Beauté Pacifique sløret for én af deres store jubilæumsoverraskelser dette år - nemlig deres helt nye, eksklusive og allerførste hudplejeserie til mænd.  

Endelig er den her:

Beatué Pacifique Masculinity

Den rigtige hudplejerutine er helt essentiel for at kunne holde et velplejet, sundt ydre, og når alderstegn skal forebygges – det gælder ikke kun for kvinden, men ligeså vel for manden. Da der er forskel på kvinder og mænds hud, bør den behandles individuelt, men stadig ligeså effektivt.

Det er grundtanken bag Masculinity-serien, og derfor har Beauté Pacifique skræddersyet den specifikt til de maskuline behov.

Serien er ideel til alle hudtyper, og har en unik duft. Seriens fire produkter er alle skabt med udgangspunkt i at give synlige og hurtige resultater, og har en dokumenteret effekt.

MASCULINITY Day Creme:
Den ideelle fugtighedscreme til mænd, fordi den tilfører og fastholder masser af fugt. Den har en let og frisk konsistens, der ikke fedter på huden.

MASCULINITY Anti-Age Creme:
Et uundværligt virkemiddel for manden, der ønsker at reparere og forebygge aldersforandringer og solskader samt tynd, fedtet og slap hud. Den har en let og frisk konsistens, der ikke fedter på huden.

MASCULINITY Purifying Foam Cleanser:
Et “One Step” renseprodukt, der afrenser hurtigt uden at give hudirritation.

MASCULINITY Double Action Facial Scrub:
Særlig effektiv skrubbecreme med cellulose-perler til exfoliering af døde hudceller.Relaterede produkter

Optjen 8 Point
Optjen 15 Point
Optjen 56 Point
FOREO Cleanser For Men 60 ml
119,20
Førpris 149,00
Optjen 12 Point

Relaterede artikler

10 tips til den bedste barbering

Vi guider

10 tips til den bedste barbering

Af Matas

Barberkost og kniv, skraber og gele – en god barbering har mange faconer. Uanset om du er til retro-metoden eller mere moderne værktøjer, guider vi dig til den bedste barbering.

Læs Mere
Hvilken skægtype er du?

Vi guider

Hvilken skægtype er du?

Af Matas

Skæg er ikke bare skæg. Er du til fuldskæg, hipsterskæg, overskæg eller bare korte stubbe? Skægmoden ser ikke ud til at slippe sit tag lige foreløbig, og stilarterne er mange.

Læs Mere
3 nemme trin til skønne og bløde sommerfødder

Vi guider

3 nemme trin til skønne og bløde sommerfødder

Af Matas

Vil du gerne have bløde, lækre sommerfødder, så følg de 3 trin, før du smider sko og strømper og hopper i sommersandalerne.

Læs Mere
Historien om hele Danmarks Striber

Bag om brandet

Historien om hele Danmarks Striber

Af Anne Mette Skovbo Rasmussen

En cylinder med røde og hvide striber. Dem, der hænger uden for frisører og barberer. Sådan en kan vi alle se for os. Og det er netop den, der er grunden til, at Matas’ populære Striber fik sine karakteristiske striber for 50 år siden.

Læs Mere
Klar til sommerhus-sæson

Vi guider

Klar til sommerhus-sæson

Af Anne Mette Skovbo Rasmussen

Sådan gør du dit sommerhus klar til en ny sæson

Læs Mere
Herre-nem hudpleje

Vi guider

Herre-nem hudpleje

Af Trine Brøndsted

Det kan godt være, at du ikke er den store fan af hudpleje, men du vil blive overrasket over, hvor stor en forskel et par helt enkle produkter og rutiner kan gøre.

Læs Mere