• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Nyhed

Hevea Loop Cup – Bedst for krop, miljø og dankort

Der kan være mange gode grunde til, at du endnu ikke er kommet i gang med at bruge en menstruationskop. Den største hindring er ofte, at mange tror, det er svært bruge, og at det føles uoverskueligt at skulle bryde en gammel, indgroet vane. Derfor har HEVEA, i samarbejde med en masse kvinder, designet en naturlig og funktionel menstruationskop, LOOP CUP, der gør det utrolig nemt at komme i gang.

Al begyndelse er svær! Det kan virke helt uoverskueligt at skulle bryde gamle vaner, selvom man kun har gode argumenter for at gøre det. Men tænk, hvis du for eksempel aldrig fik lært at cykle. Det er svært at forestille sig! Sådan har mange kvinder det, når de først har lært at bruge en menstruationskop. Så forstår de faktisk ikke, hvorfor de ikke kom i gang noget før.


Det er selvfølgelig lettere sagt end gjort, og derfor har HEVEA sat sig grundigt ind i, hvorfor det er så svært, og hvad der skal til for at komme i gang. Den proces førte til den nye menstruationskop, LOOP CUP, som er specielt designet til at komme godt i gang med at bruge menstruationskop, og føle sig både tryg og sikker, når først du er i gang.

En ny innovativ menstrutionskop

LOOP CUP er en ny, innovativ og naturlig menstruationskop, som er lavet af ren naturgummi, og er derfor fuldstændig naturlig, bæredygtig og plastik-fri. Men et naturligt og godt materiale er ikke nok i sig selv. Designet skal være funktionelt og gøre koppen nem at bruge. En af de vigtigste ting ved en menstruationskop er, at den er nem at bruge, og at den føles behagelig at bruge.


LOOP CUP er specielt designet til netop dette formål. Det lille hak i toppens kant gør det nemt at folde koppen, så den kan sættes op uden problemer. Det lille hul gør, at vakuummet nemt løsnes, så du også kan bruge den, hvis du har spiral. Som en helt særlig funktion, har koppen en løkke-formet hank som giver et godt greb, så du nemt kan få fat i koppen og tage den ud igen. Det bløde naturgummi gør koppen yderst fleksibel, så den føles behagelig at sætte op og have i.

Hevea Loop Cup Str 1 mini
199,95
Optjen 20 point
Hevea Loop cup Str 2 før fødsel
199,95
Optjen 20 point
Hevea Loop cup Str 3 efter fødsel
199,95
Optjen 20 point
Hevea Loop Cup Str 1+2 Kombi
299,95
Optjen 30 point

Find den rette størrelse

Det kan også være utrolig svært at finde den rette størrelse, og derfor har HEVEA udviklet en detaljeret guide, så du har det bedste udgangspunkt for at vælge den størrelse, der fungerer for dig. Det bedste råd er dog: Prøv dig frem!


Som de eneste på markedet har HEVEA lavet en særlig combo pakke, så du kan prøve de to mest brugte størrelser til en super pris. I mange tilfælde kan man sagtens bruge flere forskellige størrelser, men det er oftest nemmest at starte ud med en lille størrelse, hvis man er nybegynder. Derfor er combo pakken perfekt til dig, som gerne vil i gang med at bruge menstruationskop i dag - og vi giver dig den anden til halv pris.


LOOP CUP fås i 3 størrelser.
Størrelse 1: Til dig som er førstegangsbruger / teenager / bløder lidt
Størrelse 2: Til dig som ikke har født / har født ved kejsersnit / bløder medium
Størrelse 3: Til dig som har født naturligt / bløder meget
​​​​​​​

Relaterede artikler

Her er fordelene ved menstruationskoppen

Nyhed

Her er fordelene ved menstruationskoppen

Af Matas

Menstruationskoppen er kommet for at blive. Vi ser den overalt, og vi er vilde med den! Men det kan være skræmmende at kaste sig ud i, og måske har du stadig brug for en lille smule overbevisning?

Læs Mere
Hjemmetræning med Matas & Peter Bendtsen

Vi guider

Hjemmetræning med Matas & Peter Bendtsen

Af Peter Bendtsen

I dag giver vi ordet til personlig træner og Cand. Scient. i Idræt & Sundhed, Peter Bendtsen, der tager os gennem 5 nemme, men effektive, træningsøvelser, der kan laves inden for hjemmets fire vægge. Hjemmetræning er nemlig et fænomen, der er kommet for at blive, og her på Stories redaktionen er vi begejstrede for, at vi nu har et benhårdt, men overskueligt, træningsprogram, der kan laves efter arbejde eller i frokostpausen.

Læs Mere
Always & Tampax: Nyheder fra 2 navne, du stoler på

Nyhed

Always & Tampax: Nyheder fra 2 navne, du stoler på

Af Matas

I takt med tiden lancerer Always og Tampax nu Always Menstruationskop og Tampax Cotton Protection tamponer med 100% økologisk bomuldskerne.

Læs Mere
Redaktionens helsefavoritter

Vi guider

Redaktionens helsefavoritter

Af Nicoline Kongedam

Går du op i sund mad og livsstil? Her får du et indblik i hvilke helseprodukter, der hitter her på redaktionen.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage