Menu
Vi guider

Jeres favoritter fra MAC

Let’s be real: Vi har alle sammen tænkt på, hvorfor det er vigtigt for os at vide, hvilke produkter der er de bedst sælgende. Som ægte #aquarius er jeg den sidste til at indrømme, at jeg følger strømmen, men alligevel har jeg gang på gang taget mig selv i at købe de samme produkter som alle andre. Hvorfor? Fordi det simpelthen ikke er for sjov, at netop de her produkter er bestsellers.

Er du lidt af en beautynørd, så kender du helt sikkert MAC, som er hovedkarakteren i denne artikel. De ikoniske makeupprodukter fra brandet har været elsket af fans (count me in here!) over hele verden i mange år, og jeg vil næsten vove at påstå, at nogle af dem simpelthen er musthaves i enhver beauty-elskers makeuppung. Så er du også nysgerrig på, hvorfor de seks produkter, vi fremhæver her i artiklen, er de bedst sælgende fra brandet? Så læs med! 

My first, my last, my everything

MAC Prep + Prime FIX+ er IKONISK! Det er et vaskeægte kultprodukt, der har vundet et hav af awards og er en favorit blandt mange professionelle makeupartister.Nu er jeg ikke makeupartist, men jeg kan simpelthen ikke undvære min Fix+. Jeg bruger den til alt! Som primer, som settingspray, som mist i løbet af dagen, som fugt til min beautyblender, så min concealer smelter ind i huden, og som fugt til min øjenskyggepensel, så jeg får en mere intens farve på skyggen.Fik jeg sagt, at jeg bruger den til alt?

Foundation crush

I mange år var MAC’s Studio Fix Fluid Foundation min go to til både hverdag og i weekenderne. Men tiden er jeg begyndt at holde lidt igen med foundation i hverdagen, til gengæld elsker jeg at gå all in til specielle lejligheder.  Jeg forelskede mig ret tidligt i den her foundation fra MAC, fordi dens bløde og lækre formel kunne dække min rødme i huden uden at udtørre, samtidig med den gav en mat finish (which I am all for!). For slet ikke at nævne holdbarheden, som jo bare spiller maks!  

Lashes for days

Jeg vil gerne være ærlig over for jer; for mig er en mascara ret tit bare en mascara, og det er ekstremt individuelt, hvad man vil ha’ ud af den.Det, der gør, at MAC’s Extended Play Gigablack Mascara er en bestseller – og det som jeg særligt er glad for, når jeg bruger den – er først og fremmest dens vanvittige holdbarhed, men også, at børsten gør det nemt at fange alle vipperne, samtidig med den adskiller dem, giver et flot buk og en god volumen og længde.Jeg er selv ret fan, så hvis du går og overvejer at prøve en ny mascara, så er der virkelig mange, der sværger til den her.

Ultimativ videoguide: Lilla look med MAC Cosmetics

Grib stilen

Ultimativ videoguide: Lilla look med MAC Cosmetics

Er du til et makeuplook med masser af farve, men ikke for vovet? Så er dette lilla glitterlook måske noget for dig. MAC Cosmetics har skabt dette look med produkter fra deres nyeste kollektion MAC STARRING YOU. Her kan du finde en guide til, hvordan du genskaber det.

Læs også

Instaworthy brows

Jeg har sagt det før: Vi er mange på redaktionen, der mener, at bryn er det vigtigste at have styr på, inden vi forlader hjemmet. MAC Eyebrow Styler er sindssyg nem at arbejde med!


Brynblyanten ligger godt i hånden, så det er legende let at tegne hårlignende streger, definere, fylde ud – eller hvad du nu ellers har af behov for at kunne skabe dine personlige #instabrows.


Jeg ville personligt også lige rede dem igennem med en clear gel til sidst for at sætte dem og give ekstra god holdbarhed.  

Get yo’ fun on!

Nu bliver det rigtig sjovt! For findes der noget bedre end at lege med øjenskygger?MAC’s Single Eyeshadows er seriøst guf at lægge, fordi de er så pigmenterede (hvilket jo bare er win!), samtidig med de er nemme at arbejde med, blende og tone ud.Og bedst af det hele er, at de findes i et væld af forskellige farver og nuancer – fra de helt vilde med masser af glitter til de mere afdæmpede og klassiske af slagsen. Jeg er især vild med at kombinere farverne ”Taupe” og ”Brulé”, der giver et virkelig flot, klassisk øjenskyggelook.

I Love Me Lipstick

… Som jeg ville have sagt, dengang jeg boede et halvt år i Liverpool (’cause I do love me a good ol’ scouse accent). Anyways, så elsker jeg virkelig også læbestifter – og det er tit mit go to makeupprodukt, hvis jeg gerne vil spice mit look lidt op.Generelt er det bare i MAC’s sortiment, at jeg kigger, når jeg leder efter nye farver, og jeg blev seriøst ellevild, da jeg så, at de lancerede de her Love Me Lipsticks.For de har en sindssygt blød, cremet og lækker formel med argan-olie, som giver læberne masser af fugt hele dagen. Altså, det er ikke for sjov, at de har vundet hele 5 beauty awards!

… And so much more! 

Seks bestsellers fra MAC var, hvad det kunne blive til i denne artikel, men faktisk så har MAC et seriøst udvalg af forskellige makeupprodukter, som det helt klart er værd at tage et kig på! Jeg er i hvert fald fan, og jeg ved, at I er mange derude, der er med på samme vogn. Så jeg må bare tage at pakke min #aquariusbehaviour væk og indrømme, at det nogle gange er helt ok at kunne lide det samme som andre – især når det er så megagodt, som de her produkter er.

Relaterede artikler

5 store makeup-trends for efteråret 2020

Spot Trenden

5 store makeup-trends for efteråret 2020

Af Nicoline Kongedam

Hvis du er farveforskrækket, kan de fleste af efterårets trends måske virke en smule grænseoverskridende. Der er nemlig knald på farverne, og det er helt okay at lade fantasien få frit løb.

Læs Mere
Cream makeup – lækkert fugtmættet look der holder

Spot Trenden

Cream makeup – lækkert fugtmættet look der holder

Cream makeup er ikke blot en nem og genial makeupform i sommervarmen. Cream blush, øjenskygge og foundation giver nemlig fugt og glow til din hud hele året rundt, og så holder det rigtig godt på huden. Vi guider dig til, hvordan du bruger de skønne fugt- og pigmentmættede teksturer.

Læs Mere
Den store læbestiftsguide

Vi guider

Den store læbestiftsguide

Af Nanna Skousbøll

En læbestift kan virkelig være prikken over i’et på dit look – hvis du altså mestrer den rette teknik og har styr på, hvilke teksturer og farver der klæder dig bedst. Trænger du til en opfriskning, er det her guiden, du ikke må gå glip af.

Læs Mere
Guide til foundation: Her er alt, du skal vide

Vi guider

Guide til foundation: Her er alt, du skal vide

Af Trine Brøndsted

Foundation er grundlaget for den perfekte makeup, hvad enten det er til hverdag eller fest. Men afhængig af hudtype og det look du går efter, er der forskellige typer af foundation og teknikker, du kan bruge, når du skaber din base. I denne artikel guider vi til alt, der er værd at vide om foundation, samt vores bedste tips og tricks!

Læs Mere