• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 28. februar 2021
Vi guider

3 fantastiske brands til din makeuppung

Mangler du lidt inspiration til, hvad du skal lægge i makeuppungen? Så kommer vi her med tre gode bud på makeup fra tre fantastiske brands, som vi på alle måder kan anbefale her på redaktionen!

Hvad end du har indledt jagten på ny makeup til øjne, hud og læber, eller du bare er en makeup-elsker på eventyr, så er der masser af inspiration at hente i dagens indlæg, hvor vi fremhæver nogle af de bedst sælgende produkter (og ikke mindst favoritter) fra Sisley, KVD Vegan Beauty og Nude by Nature. 

Twist it!

Går du efter luksus og høj kvalitet i din makeup, er franske Sisley ikke til at overse.


Især i deres Twist-serie finder du makeup til øjne, læber og kinder, der alle er enkle at anvende og nemme at have med i tasken, hvis du gerne vil friske dig lidt op i løbet af dagen.  


Jeg ved, at Amalie her fra redaktionen ikke kan undvære læbebalsammen fra Twist-serien, hvor hun ofte bruger 16 Balm, som ikke har meget farve, men til gengæld giver en masse fugt til læberne. Skal det være lidt mere festligt, elsker hun også farven 10 Sugar, som giver en fin lyserød tone til læberne.  


Phyto Twist-serien omfatter også både en creme-blush og en creme-øjenskygge med den lækreste formel med planteolier, der gør påføring let som en leg.

Sisley Phyto Eye Twist 11 Copper
319,95
DU OPTJENER 32 Point
Sisley Phyto Blush Twist 4 Glow
449,95
DU OPTJENER 45 Point

Cat Eyes til alle!

Jeg har før talt godt om Tattoo Liner fra KVD Vegan Beauty, og det er faktisk også brandets bestseller, så det er jeg vist ikke ene om.


Den veganske og prisbelønnet flydende eyeliner har nemlig en ultrapræcis børstespids, som gør det supernemt at skabe det ikoniske Cat Eye-look med en perfekt vinge.


Lineren har desuden en højpigmenteret formel, som gør den intens i farven, er den vandtæt og drysser ikke. Med andre ord er den altid superlangtidsholdbar, hvilket er et kæmpe win!


Generelt har KVD Vegan Beauty et brand, der har en masse lækker makeup med høj pigmentering og langtidsholdbar effekt, og som er musthaves i enhver beautylovers makeuppung!

En naturlig base

Kender du ikke til det australske beautybrand Nude by Nature, så er det helt klart en anbefaling værd!


Nude by Nature er nemlig kendt for deres mineralmakeup med naturlige ingredienser, og især deres prisvindende Radiant Loose Powder Foundation er hit hos mig.

​​​​​​​

Denne mineralfoundation har en silkeblød og sindssygt lækker formel, der gør, at pigmenterne smelter ind i huden og giver det fineste finish. Du kan både bruge den til en let base eller bygge den op, så den bliver fuldt dækkende.


Til det kan du med fordel bruge Flawless brush fra samme brand, som er en makeupbørste i ergonomisk design og er perfekt til at blende mineralfoundationen ind i huden. 


Nude by Nature Flawless Brush No. 03
269,95
DU OPTJENER 27 Point

Relaterede artikler

Vinterfavoritter fra 4 luksuriøse brands

Vi guider

Vinterfavoritter fra 4 luksuriøse brands

Af Anja Mille Blum

Forskellige årstider kræver forskellige favoritter. Eller er det bare mig, der skifter sommerens lette hudpleje, makeup og dufte ud med nogle ”tungere” af slagsen, der giver mere pleje og har varmere duftnoter? Hvis du er en af dem, der ikke vil lade mig i stikken på den her, så er du helt sikkert også nysgerrig på, hvilke produkter der er værd at fremhæve til de koldere vintermåneder.

Læs Mere
7 skønne fund fra materialisten

Vi guider

7 skønne fund fra materialisten

Af Nanna Skousbøll

Det kan være svært at navigere rundt i skønhedsuniversets mange stjerner - i hvert fald hvis du spørger os fra Stories redaktionen. Der findes nemlig et ocean af produkter, der behager kroppen, giver håret ekstra volumen, tilfører fugt til den tørre hud og makeupprodukter i flere nuancer til øjne og læber. I søgen efter produkter, der passer ind i sæsonens trends, har vi spurgt én af Matas’ materialister, hvilke 7 fund hun har gjort sig i de kolde og mørke efterårsmåneder.

Læs Mere
Vi tester øjenvippeserum

Vi guider

Vi tester øjenvippeserum

Drømmer du (også) om lange, smukke øjenvipper – og har du overvejet at investere i et vippeserum? Så se med her, hvor vi tester forskellige sera og finder det bedste vippeserum. Vi kan allerede nu afsløre, at vi er imponerede over effekten af vidunder-produktet til vipperne, der får dem til at vokse i længde og tykkelse.

Læs Mere
Sådan laver du den perfekte winged eyeliner

Vi guider

Sådan laver du den perfekte winged eyeliner

Af Tine Vesterbøg

Du står foran spejlet. Du står med en flot winged eyeliner på det ene øje, mens eyelineren på det andet øje ikke helt har samme svip og form. Kender du den situation? Vi guider dig til den perfekte winged eyeliner.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 28. februar 2021