Nyhed

FAME: Den nye signaturduft fra Paco Rabanne

FAME er Paco Rabannes nye, opløftende blomsterduft. Læs med her, hvor vi dykker ned i de luksuriøse duftnoter. FAME er en unik, blomstret og feminin duft, hvis glamourøse flakon er inspireret af nogle af Paco Rabannes ikoniske designs.

FAME er en ny og feminin duft til kvinder fra Paco Rabanne, som repræsenterer overdådig luksus skabt af de bedste ingredienser og med delikate duftnoter. Vi guider her til den velduftende nyhed.

Paco Rabanne FAME

For første gang nogensinde har Paco Rabanne formået at skabe den reneste og mest koncentrerede duft af jasminblomster, som er dyrket og høstet i Grasse i Frankrig. Ny teknologi sikrer den opløftende, blomstrede og naturlige essens af jasmin i allerhøjeste kvalitet.

​​​​​​​Derudover har FAME noter af saftig mango, samt cremet røgelse, som giver duften en unik og kontrastfuld karakter, der er et symbol på kvindens mange facetter.

RabanneFame Eau de Parfum
1.069 kr.
(89)

Paco Rabannes designtradition


FAME har en funklende og virkelig cute flakon, som har potentiale for at blive ikonisk. Den leder tankerne hen på en cool, parisisk kvinde med solbriller og øreringe, som er inspireret af modehusets bedstsælgende smykker og accessoires.

Derudover er flakonens fine kjole inspireret af den ikoniske 1969 taske, der også har givet inspiration til flere af Paco Rabannes tøjdesigns gennem tiden. Det gælder blandt andet deres chainmail-kjole, som er blevet båret af mange ikoniske kvinder gennem tiden. Det synes vi her på redaktionen er ret sjovt fundet på, og det indkapsler virkelig Paco Rabannes parisiske og feminine signatur.Sådan får du mest ud af din parfume


1. Påfør din parfume lige efter badet
Her er du mest fri for andre dufte, der kan forstyrre, og så fremmer den fugtige hud faktisk duftnoterne i din parfume.


2. Påfør parfumen de rigtige steder
Selvom man kan have lyst til bare at spraye løs med den nye yndlingsduft, så er det faktisk bedst at påføre din parfume på dine pulsområder. Det vil sige bag øret, på håndleddene og halsen. Det skyldes, at kropsvarmen aktiverer duften.


3. Gnid ikke din parfume!
Vi har nok alle sammen gjort det – lige gnedet håndleddene mod hinanden, når parfumen var sprayet på. Men det skal du faktisk helst undgå, da det ødelægger molekylerne i parfumen. Så be patient, og vent til din parfume er tørret, så varer duften længere.  

Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Hvilke dufte er de bedst sælgende og mest populære til kvinder? Det afslører jeg i artiklen her, hvor jeg har undersøgt, hvilke dufte der er blandt de mest solgte på matas.dk. Let's start!

Læs også

Stjernen bag FAME

Til lanceringen af FAME har Paco Rabanne valgt det lysende skuespillertalent Elle Fanning som ansigt udadtil. Hendes legende og feminine udtryk kombineret med hendes karriere og aktuelle Golden Globe-nominering gør hende til det perfekte ansigt udadtil for alle FAMEs funklende facetter.


Oplev kampagnefilmen her, som er optaget i hjertet af Paris med udsigt til Eiffeltårnet:


Andre populære dufte fra Paco Rabanne:

RabanneLady Million Eau de Parfum
579,95 kr.
(293)
RabanneOlympea Eau de Parfum
559,95 kr.
(151)
RabanneOlympea Solar Eau de Parfum
629,95 kr.
(24)
KUN ONLINE
RabanneLady Million Fabulous Eau de Parfum
1.129 kr.
(32)
RabannePure Xs Femme Eau de Parfum
924,95 kr.
(55)

Relaterede artikler

Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Maria Bech-Jensen

Hvilke dufte er de bedst sælgende og mest populære til kvinder? Det afslører jeg i artiklen her, hvor jeg har undersøgt, hvilke dufte der er blandt de mest solgte på matas.dk. Let's start!

Læs Mere
Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Vi guider

Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Af Amalie Schiller

De 12 stjernetegn har forskellige karaktertræk, som alle siger noget om dem, der er født i de måneder. Derfor er der naturligvis også en duft, der passer til hvert et stjernetegn. Måske går du meget op i stjernernes placering – og hvis ikke, så læs med for sjov! Vi har fundet den parfume, der passer perfekt til nøjagtigt dit stjernetegn.

Læs Mere
Redaktionens favoritter: Herre dufte

Vi guider

Redaktionens favoritter: Herre dufte

Af Nicoline Kongedam

Alle kvinder har en holdning til mænds parfume. Redaktionen taler ud og fortæller hvilke dufte til mænd, vi bliver mest tiltrukket af.

Læs Mere
6 parfumer, der matcher de hotteste dufttrends

Vi guider

6 parfumer, der matcher de hotteste dufttrends

Af Michelle Weis

2021 bliver dit år - kan du mærke det? Vi har fundet seks parfumer, der afspejler nogle af de hotteste dufttrends lige nu, så du kan få lidt forandring i duftuniverset og tilværelsen. Lad dig inspirere af de skønne trends - og vær klar til, at du igen kan nyde lange aftener med alle dem, du holder allermest af.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek