• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Bag om brandet

Med eller uden parfume? Det er op til dig.

Nogle elsker velduftende produkter, mens andre vil være helt fri for parfumestoffer. Hvad end du er til, finder du begge dele i Stribernes brede sortiment af personlig pleje. Med det nye Stribe-design kan du nemt og hurtigt afkode, om produktet er med eller uden parfume. Læs her hvordan.

For nogle er det helt essentielt, at den personlige pleje efterlader en dejlig duft efter brug. For andre er det vigtigt med uparfumerede produkter – i særdeleshed for allergikere, men også for et stigende antal kunder i Matas, viser nye data blandt vores 1,5 millioner Club Matas-medlemmer. Her køber 30% af jer kunder uparfumerede produkter, mens 37% køber produkter, der enten er uden parfume, bærer Svanemærket eller Astma Allergi-mærket. Om du tilhører gruppen, der er til parfume eller ej, eller måske ønsker visse produkter uparfumerede og andre med duft, kan du finde det i Matas Stribernes brede sortiment.  

Nyt design gør afkodning nem

I foråret gav vi Striberne en gevaldig makeover af emballagerne med helt nyt, nordisk design. Det nye design gør det bl.a. nu nemt at afkode, hvorvidt produktet er med eller uden parfume. Er etiketten hvid på fronten, er produktet uden parfume, hvorimod de farvede etiketter indeholder parfume, der naturligvis er udvalgt med særlig stor omtanke for din hud. I starten af 2005 udfasede vi de 26 særligt allergifremkaldende parfumestoffer fra alle vores egenvarer.

Sådan ser du forskel:

Danmarks største udvalg af personlig pleje uden parfume

I Matas imødekommer vi den stigende tendens til at købe produkter uden parfume ved at tilbyde Danmarks største sortiment af uparfumeret personlig pleje. Du vil desuden også se et stigende antal produkter mærket med Astma Allergi Danmarks Blå Krans, der er din garanti for, at der ikke er parfumestoffer eller andre ingredienser, der giver særlig risiko for at udvikle hudallergi. Og når vi nu er ved mærkningerne, har Matas også Danmarks største udvalg af svanemærkede plejeprodukter, som både tilgodeser din sundhed og miljøet uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Relaterede artikler

Svanemærket – for din og miljøets skyld

Bag om brandet

Svanemærket – for din og miljøets skyld

Svanemærket er et godt miljøcertifikat at kigge efter, hvis du ønsker produkter, der tager stort hensyn til miljøet. Matas har siden mærkets etablering været frontløber på svanemærkede produkter. Vi gør dig meget klogere på mærkningen her.

Læs Mere
Derfor skal du vælge produkter med Den Blå Krans

Bag om brandet

Derfor skal du vælge produkter med Den Blå Krans

Hver femte dansker er ramt af hudallergi overfor parfume og konserveringsmidler, og tallet er desværre stigende. Du kan selv gøre en hel del for at undgå unødig dette i dine skønhedsprodukter. Astma-Allergi Danmarks Blå Krans er et godt og trygt sted at starte.

Læs Mere
Din komplette guide til Stribernes ansigtsmasker

Nyhed

Din komplette guide til Stribernes ansigtsmasker

Hvis ansigtsmasker endnu ikke er en del af din skønhedsrutine, kan du ikke komme for hurtigt i gang. En ansigtsmaske er nemlig en af hemmelighederne bag en smuk og velplejet hud. Dyk ned i Stribernes store sortiment af masker og find den helt rette til din hudtype og dit behov.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret